Aradence minunate! (88)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cristiana, felicitari ptr primii pasi ai lui David!

Ioanaaaaaaaa? Esti suparata????

No, pai vad ca greu ne organizam. O lasam pe alta data.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Cristiana, felicitari lui David!!!!!!!
Si eu zic sa amanam intalnirea, pe cand vom fi mai multe.0

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La mine e o adevarata nebunie ziua de azi. Mi-as dori tare sa ajung, dar sunt mai multe "if-uri". Avem tranzactia la ora 4, vanzatorii trebuie dusi si adusi de la Zerind ca sunt niste octogenari. Cipri mai are niste clienti de la Bistrita care au venit aseara si stau pana miine, deci probabil deseara trebuie sa iesim cu ei, copiii mei sunt mucosi si nu as vrea sa-i imbolnaveasca si pe altii... dar mi-as dori tare sa putem veni macar o ora( daca se merge).
De 2 nopti am insomnii, sper sa treaca o data ziua de azi cu bine.
Carmen hai sa iti spun eu unde iti gasesti pantaloni de gravida pe masura. La magazinul Extreme pe Balcescu, langa gelateria Coandi. Eu mi-am luat niste blugi tare faini de acolo,marimea xs( daca ar fi fost si mai mici era si mai bine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata!
Si eu sunt foarte de acord sa amanam, ca ma simt ca naiba azi de la CM

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Neata fete, eu sunt mai bine in dimineata asta, am o mie de lucruri de facut, inclusiv sa ma duc la posta sa intreb de pachetul meu de la LR. A primit cineva comanda si de cand? Acum ne apucam imediat de aspirat, spalat pe jos si sa pun o masina doua de spalat, maine e sarbatoare, asa ca o sa ne plimbam, si o sa facem o inspectie prin gradina ca sa vad daca au iesit ceva branduse .

MONICA, pai cand ne intalnim ti-l prezint pe David, sa vezi cu ochii tai daca ti-ar place asa ceva ...

Ce parere aveti, o lasam pe vinerea care vine? Adica 8 februarie? Sau joi, sa nu fie chiar WE cand pleaca lumea din oras, ce ziceti?

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

De acord sa lasam intalnirea pe altadata, ca multe suntem cu semnul intrebarii.

Clauuuuuuuuu? Sper ca esti bine.

Diana, Ioana nu prea are chef de scris.
Spune-mi cum mai stai cu mancatul cu Timi? Tot asa problematic e? Ca uneori nici eu nu mai stiu ce sa-i dau la Bogdi sa manance, sunca nu vrea, pateu nu vrea, ou fiert nu vrea, etc.
Unde sunt pozele alea de care intrebai la un moment dat, le-ai inscis in concurs?

Carmen, io mai am haine de gravi, dar cred ca ti-ar fi mari, ca ti le-as imprumuta cu placere.

Noi am avut o noapte nasoala, nu stiu ce a avut ca atata s-a tot foit ... in schimb a baut aproape dublu cantitatea de lapte decat de obicei.

Cristiana, felicitari umblaretului .
Am uitat ceva, mie mi-au venit 2 colete din 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Felicitari David pentru primii pasi!
Intalnirea si eu ma gandesc ca ar tebui amanata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Eu sunt cea mai happy ca amanati, ca pot veni si eu cu puiutzii mei. Duminca merge Teo dupa ei.
Mie mi-a venit ieri colet din 11.01. Era rupt si vai s-amar, dar nu lipsea nimik. Nu cred ca au gasit nimik interesant in hainele de copii...
Cristiana, felicitari lui David pentru mers!
Mie imi vine sa plang numai cand ma gandesc la Iulia si Vladut. LA poze nu ma uit. Nu mai am rabdare sa vina odata acasa. Mi-a zis soacra-mea ca Vladut e piscat rau de ceva purec, ca toata ziua e calare pe caine. Si doarme rau noaptea, ca se tot scarpina.
Ma duc ca fac iar inventar...

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

No bine atunci, sapatamana viitoare sa fie!

Flavia, le-am inscris, au aparut, http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=3 si http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=8
Daca nu le vezi pe paginile astea trebuie sa fie pe urmatoarea, adminul tot adauga poze. Sunt muuulte poze frumoase deja inscrise, va fi un concurs tare disputat.
Timeea mananca groaznic de prost, daca nu ma credeti intrebati-o pe Carmen, ca tot timpul se cruceste ca nu manca fiica-mea si traieste cu tzatza si fericire. Cand nu-i ies dintii sau cand nu e racita papa cate ceva: crenvusti, sunca, parizer, carne de pui, ou fiert, omleta, ochiuri, iaurt, danonino, cerealele lui frate-su, paine (cantitati infime dar totusi), legume fierte bucatele, branza, branza topita, paste fainoase, cascaval, rosii, castraveti, muraturi, varza cruda sau murata, biscuiti, cartofi prajiti, pilaf si cam atat. Fructe nu mananca de fel, piureuri sa nu vada....

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Haide, vad ca voi v-ati dus la intalneala , si io stau ca luda pe net, sa vad daca se amana , ei, asta e...

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput