Aradence minunate! (88)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Neata'

Alina33 bine-ai revenit ,te asteptam prin Arad.
Carmen eu pe fix l-am prins si spre surprinderea mea foarte repede ,dar pacat ca n-a avut loc decat pe 14 ,asta e.
Gabi pana acum am dat 4 examene ,mai bine zis 3 ca unul a fost la sport, deci nu se pune si mai am 3,unul acum marti.
Pana acum le-am luat si chiar bine ,nici nu ma gandesc sa nu le iau si pe restul.
Alinush normal ca nu poti invata ziua ,ca ai ajutoare,stiu si eu cum e.Dar nu e deloc complicat o sa vezi tu.

Ada cand vin copii acasa? Sper sa veniti si voi.
Mi-e imi lipseste David ,de joi e la ai mei, ca sa pot invata ,maine mergem dupa el de-abia astept .De cateve weekenduri tot acolo e ,ca altfel nu ma descurc ,mai putin si nu-l mai dau.
Miha chiar, tot am vrut sa te-ntreb ,cand tre sa nasti?

Ildi si David (2 mai 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Dragele mele, scriu rar si va citesc tot rar, pentru ca voi imi aduceti aminte foarte tare de copii, si mi-e greu fara ei. Sunt foarte ocupata si incerc sa nu ma gandesc foarte mult la ei. Am vorbit zilnic cu Iulia, cateodata si cu Vladut. Ma linisteste faptul ca sunt pe maini bune, toata ziua sunt pe afara cu bunicii si mananca amandoi ca ruptii. Partea buna e ca eu si Teo avem acum timp pentru noi doi, parte cam neglijata de o vreme. SI el e terminat si in fiecare zi imi zice ca se urca in masina si se duce dupa ei ca e goala casa. In fiecare zi folosim expresiile Iuliai si putinele cuvinte pe care le rosteste Vladut.
Nu o sa vin vineri, ca n-are rost fara copii... Va pup si va citesc.
Miha... foarte, foarte emotionant mesajul tau!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi daca cea din dreapta lui Mel nu e Maria,atunci nu stiu care e.Alta poza de grup de la gradi cu grupa ei nu am.Ce mai face Ioana si Tudor?Mel ma inebuneste cu strandul,ma tot intreaba daca maine o sa fie cald ca sa mergem?
Ada te cred ca ti-e dor de copii.
Ildy spor la invatat.Eu mi-am facut programare cu 2-3 saptamani inainte.Cu David tot la Budau ai fost?
Alina cum merge cu studiul?
Claudia_Maria cand trebuie sa nasca?

Carmen(18+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

quote:
Originally posted by cristiana70

Fetelor, iar am chiulit la greu, piticul asta din dotare e tot mai nazdravan, a ajuns la capitolul gustat pamant din ghivecele florilor, cainii ii trage tot timpul de toate cele, iar acum vreo doua zile si-a tras pe el o figurina decorativa de rasina care statea pasnica pe coltul unei mese. Interesant e ca si-a tras-o pe un cucui deja existent, cu toate urletele aferente. Asa ca ne paste o reorganizare serioasa, iar casa noastra care era plina de fel de fel de vechituri dragute, va deveni temporar plictisitoare.

As bifa si eu cu drag intalnirea de la Evetrix fiindca mi-ar face placere sa va cunosc, sper sa am masina caci saptamana viitoare o duc la "doctor". Voi decideti ziua si ora, si daca putem veni zcolo om fi si noi. Numai sa-mi explice cineva cum ajung acolo, caci parcul industrial Uta nu e chiar mititel.

ANCAPOLGAR, tu unde mergi la calarie? E o veche dragoste de-a mea, si cu toate ca nu am mare experienta, la o miscare pasnica m-as inscrie si eu (nu sarituri si alte figuri de competitie, nu da cu rosii). M-am uitat la pozele tale, e undeva la tara? Vin cu saua in carca daca-i musai.

ALINUSH, cand incepi orele de conducere? Noi pe Zimbrului stam, da' nu ni-i frica de scolarii cu conducerea, numai ne enervam ca-i pune legea sa mearga asa incet. Sunteti multi caci cica se dubleaza taxele, asa mi-a spus mama ca a auzit la tv.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Hello! Cristiana, esti figura. Cu seaua in carca zici? Nu e nevoie, stai linistita. Pozele sunt facute la noul hipodrom de la Zadareni, au sei faine, aduse din Ungaria, mie imi e putzin ciuda ca mie imi placea mai mult saua western, dar nu se pot regla scaritele si cum eu am picioarele scurte... Dar poate ma mai risc cu ea si asa. Abia in vara am descoperit si eu acest hipodrom si am preferat sa merg acolo pentru ca e mai ieftin decat in Gai, desi inca nu au asa multi cai, urma sa mai aduca. De dat cu rosii nu am de ce, ca eu abia acum invat sa calaresc ca lumea, inainte am mers doar in coarda si nu se compara, inca nu stiu sa conduc cum trebuie calul. Cand o ia la trap deja intru in panica, de frica sa nu zbor din sa. Dar tocmai de asta vreau sa ma tin de treaba, sa invat ca lumea. Din pacate, am apucat sa merg doar o data la Zadareni, in toamna, apoi s-a stricat vremea si nu am mai reusit. Acum astept cu nerabdare primavara. Daca ai messenger si imi dai id-ul tau pe PM, putem vorbi mai multe despre subiectul asta, mai ales ca sunt foarte bucuroasa ca am mai dat de o iubitoare de cai.

La Evetrix noi venim oricand, daca nu intervine nimic.

Noi l-am dus pe Alex de ieri la Zadareni, a dormit acolo, dar nu a fost prea roz situatia azi-noapte, s-a tot trezit, a cerut sa suga (de la cumnata-mea), mie mi-a curs lapte o gramada si aseara si dimineatza... Si deja imi e dor de el de nu mai pot.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ANCA, am crezut ca esti mult mai in tema decat mine la calarie, wow, am putea merge impreuna daca iti face placere, am auzit de noul hipodrom de la Zadareni, dar nici sa ma impusti nu stiu unde e. Noi suntem atat de innebuniti dupa cai incat pana anul trecut am avut patru iepe la bunicul sotului meu, dar trei le-am vandut fiindca Adi al meu ajunge rar acolo, si batranului ii era tot mai greu, iar la calarie nu a aprea apucat sa le invete nimeni. Din fericire le-am vandut altor nebuni ca noi, nu la salam, era pacat de ele. Atat de dusi suntem incat avem si o splendoare de sa western care troneaza in sufragerie, am incercat-o doar odata, iar scaritele sunt reglabile la ea, de asta am zis ca vin cu saua in spinare. Ar trebui sa ma apuc sa o inmoi, un prieten pasionat si el de cai mi-a spus cam ce ar fi de facut, caci scartaie pielea cea noua.

Ca sa nu le plictisim pe fete cu pasiunea noastra (dar poate mai racolam cateva, mai stii?), iti trimit pe PM id-ul meu de mess, sper sa ne intalnim la Evetrix sa povestim mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna fetelor.hai ca mai bag si eu nasul 5 minute si pe aici.
Cristiana si Anca nu ne plictisiti deloc , mie chiar imi place sa citesc de pasiunea voastra,ba imi faceti si mie pofta,sunt sigura ca mi-ar place la nebunie.Chiar lucrez in Zona industriala langa hipodrom si de multe ori ma gandesc ce-ar fi daca ... ? Odat si odata o sa ma catzar si eu pe un cal,ca are varu-meu din Bihor,da' tot pe fuga si iar pe fuga suntem cand mergem la ei si n-am ajuns s-o fac si pe asta

Eu voiam sa va intreb in legatura cu iesirea la Evetrix ,chestiunile tehnice de organizare ,ca tot va aud cu pizza si alte cele.Poate se indura si de mine careva sa imi zica ce si cum,eventual pe PM. Noi cand am fost,cat am stat atat am platit,am mai consumat eu un capucino,fetitza un bibe cu suc facut acasa si niste stixuri sau biscuiti pe-acolo ... n-am cumparat pizza,de fapt nici n-am vazut acolo cred. Am inteles ca se face si ceva reducere daca e grup.

Noi am fost ieri la Kaufland si am facut o halta si la locul de joaca de alaturi,dar nu prea imi place ca e super aglomerat si pe jumate decat cel de la UTA.Plus ca toboganul mare e nasol.A trebuit sa fiu cu ochii pe Diana,dar si asa mi-a scapat si a luat-o prin catacombele alea singura si a impins-o rau un baiat mai mare ,de-a cazut in bot,noroc ca nu avea de ce sa se loveasca prea rau.Si nici n-a zis nici pas,gagica.Evident iar era cea mai mica din zona,dar se baga peste tot Pana la urma noroc ca a sosit prietena mea cu fetitele ei mai mari (5 si 6 ani) si am lasat-o cu ele.Erau mortale,au intrat prin niste zone mai inaccesibile pentru mine,adica trebuia sa te catzeri pe niste plase din sfoara.Si una o impingea pe Diana,cealalta o tragea Baby sittere cu raspundere,ce mai.Ca gagicile angajate nu faceau fatza,mi-au zis clar sa nu o las singura ca e plin de baieti mai mari Ce nu mi-a mai placut acolo e ca erau prizele alea de la TV-uri si cablurile la indemana ,fix langa tablitele de desenat si Diana se tot invartea in zona,chiar nu imi venea sa o las nesupravegheata ca e curioasa rau,iar la tipele "de paza" li se cam falfaia ... Tin minte ca la locul de joaca de la Gemi Center ,fetele de acolo nu-i scapau o clipa din ochi pe astia de cca 1-3 ani ... Pacat ca e departe de noi.
Aoleu ce m-am intins ... va las ,o duminica placuta la toate!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Buna ziua la toata lumea ,

Vin .
Vreau o femeie echilibrata , curata si eu la voi sa va adresez o mare rugaminte

Am nevoie sa angajez o bona interna , sunt din Bucuresti si m-am mutat de curand la casa . A menajera la curatenie de 2-3 ori pe saptamna , e doar pt, ingrijirea copiilor si menajul acestora .Ii pot da liber o data la o luna de miercuri pana duminica iar salariul incepe de la 350 EURO si poate ajunge si la 450-500 dupa 1 an .
Vreau o femeie echilibrata , curata , responsabile pt. 2 copii cu varsta de 4 luni si de 4 , 5 ani-cel mai mare merge si la gradi program scurt. Casa e noua si are tot confortul , curtea e mare si parcul aprozpe
In Bucuresti sunt neserioase , majoritatea nu si-au crescut nici proprii copii dar pt. bani ii cresc acum pe ai altora fara pic de responsabilitate .

Ape;lez la voi deoarexce o prietena de-a mea si-a gasit la mica publicitate in Oradea o femeie mai buna si decat ...mama , e extraordinar de ordonata si de afectuaoasa cu prichindeii
Pot sa-i fac si carte de munca dupa 6 luni
daca nu stiti nimic din cunostinte , v-as ruga sa-mi ma ajutati sa dau si eu niste anunturi in presa locala-va pot plati prin banca caontravaloarea acestora .

Va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LIGEEA bafta la gasit femeie.Eu am o matusa care a fost bona la o fetitza vreo doi ani,au fost super multumiti de ea ,iar ea era topita dupa fetita,numai de ea vorbea ... Si-a crescut doua fete,apoi nepotii,e lesinata dupa copii,dar ... nu cred ca s-ar duce taman in Bucuresti,desi fetele ei sunt emigrate amandoua acum.Ar ramane sotul ei singur.Ma pot interesa totusi.Cred ca mai degraba ar pleca asa departe vreo doamna ramasa vaduva ...
Uite aici ai putea cred posta niste anunturi (si gratuite) in presa locala: http://www.aradon.ro/

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LIGEEA, si eu iti urez bafta, in aceeasi situatie ma voi afla si eu peste cateva luni, daca interviul la care am participat miercuri o da roade . Daca nu reusesti sa dai anunt pe link-ul dat de Monica, atunci te ajutam careva sa dam anunt in presa locala, poate gasesti persoana potrivita. Nu iti activezi si mesajele private?

MONICA, n-am crezut ca dialogul meu cu Anca despre cai te-ar interesa, hai sa ne adunam odata mai multe si sa mergem la Zadareni, bietul hipodrom din Gai e din ce in ce mai mic parca, si nu cred ca m-as simti in largul meu intre doua sosele. Mai bine sloboda pe camp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Monica , interseaza-te totusi poate e tentata .

Eu vreau sa-mi gasesc o femeie de treaba , stau cu ea cateva saptamanipana se acomodeaza si abia apoi ma duc la servici-am program de cat vrea ,,muschiu meu ca merg la mine la firma , dar e nevoie de mine .

Casa e apropape de Casa Scateii, avem curte de cca 1000 mp-in Bucuresti e adevarat ,,lux, vrem sa aducem si Jacuzzi de exterior pentru vara , sa fie bine pentru cei mici .

masa e inclusa , in principiu cu gatitul la 4 persoane-eu , sotul si 2 copii ne descurcam 2 femei , mai ales ca eu si stul la pranz si dim nci nu mancam acasa .

Nu as fi incercat si asa daca nu as fi avut cateva ,,intalniri cu bone in Bucuresti care de care mai ,,cucoane si mai putin bone

va rog nu ma uitati .Am sa incerc si cu site-ul multumesc de pont dar as vrea intr-un ziar local , cotidian anunt cu litere mai mari , ceva de genul asta .

Mergi la inceput