Am inteles ca a aparut o OUG (146 parca) din 2008, care specifica faptul ca anumiti bugetari vor primi in trei transe prima de vacanta din 2001-2007.Stiti ce bugetari beneficiaza de aceasta lege?
din cate stiu eu, toti bugetarii vor beneficia de plata retroactiva a primei de vacanta din 2006, impartita in trei transe.
ca exceptie, acei functionari publici pt care s-a intentat vreun proces in scopul platii retroactive a primei de vacanta pe 2006, ramane valabila rezolutia data la respectivul proces.
(de ex., eu sunt FP, am intentat anul trecut proces institutiei publice unde lucrez si in 15 dec s-a dat hotararea definitiva prin care instit este obligata sa ne plateasca, retroactiv, prima de vacanta pt 2006. aceasta sentinta trebuie indeplinita in 30 de zile, asta insemnand ca voi primi banii resp. pana in 15 ianuarie 2008)
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
Din cate am inteles eu vor primi toti functionarii publici care la data respectiva nu au beneficiat de acest drept. Deci e vorba de bugetarii ce sunt functionari publici nu de toti bugetarii (se exclude astfel personalul contractual care este bugetar dar nu se incadreaza in prevederile acestei OUG).