N-AM CURAJ SA CONDUC (10)
Raspunsuri - Pagina 16
pisimuky spune:
Bag seama ca pana la urma subiectul asta "N-am curajul sa conduc" se transforma ( incet dar sigur ) in "Am curaj sa conduc, si inca cum...". La inceput ne-am lamentat iar acum tot mai curajoase suntem, hm ?! Las' ca nu-i rau...Si eu, fetelor, conduc in fiecare zi, fiindca am inceput serviciul, il duc si-l aduc pe fiu-meu de la kindergarten, si sunt suuuper relaxata, n-am nicio treaba... Zici ca-s sofer de cand m-am nascut. Si eu ma mir de mine, zau asa ! Pupici, tuturor ! Ioana draga, pe unde esti ? Te pup !
Kerstin spune:
Alynutza, multumesc mult pentru sfaturi... Sunt mai linistita acum, voi face cum mi-ai spus tu... intr-adevar ma simt mai protejata cu semnele de incepator... acum depinde si de cei din trafic ... Chiar a inceput sa-mi placa condusul masinii... eu am un Golf de 1,9 101 CP Diesel ... masina puternica... mi-a fost greu ... acum 6 ani am condus Dacia si m-am lasat repede ... asa ca revenirea pe un motor Diesel a fost putin dificila.. dar m-am mai obisnuit... emotii pot spune ca am pana urc in masina, dupa aceea incep sa ma concentrez la trafic si din cauza incordarii nu la mai simt.. am zile cand sunt obosita si fara chef si urc frumusel in autobuz, pana la mine la serv sunt 4 statii de autobuz ... dar incerc sa-mi impun sa ies de cel putin 4 ori / sapt cu masinuta... mi-e f. draga dar traficul e infernal....nici nu se incalzeste motorul ca eu ajung la serv.... iar de drumuri lungi in afara orasului imi e frica pt ca n-am cu cine sa merg... am iesit acum o sapt iar la intoarcere am vazut un accident mortal si m-am ingrozit.. dar lucrurile rele sa le lasam . .. trebuie sa fim optimiste ... si sa ne incurajam singure.....
Va doresc multi km fara evenimente!
Dahriana spune:
Eu nu mai am probleme cu condusul !
Asta de cand fac drumuri sa vad pe cineva drag!
Si gonesc cu 120 la ora zeci de km ca sa-l vad ! Si el face la fel !Dar lui ii e mai usor,ca are permis de mult
Conduc si ziua si noaptea si cu trafic si mai lejer,ma si rujez in timp ce conduc,ma uit si prin poseta ...sunt relaxata acum !
anca_27 spune:
Ma uitam mai nainte de pe balcon la masinutza-mashi si ma gandeam daca peste 3 luni o sa ma simt in stare sa renuntz la buline.... rampele le trec da` tot mi-e groaza de ele. Poate doar pt asta mai las un timp bulinele. Voi ati renuntat la ele? Cat mai aveti?
Dahriana spune:
Ufff eu mai am 6 luni cu bulinaaaa
Ma rog,la mine nu-i bulina,ca unde sunt nu sunt buline
Am si uitat ca o am pe masina.Am inceput sa urc si eu rampele...i-am gasit smecheria
mychydutza spune:
am o dilema: cum e acu' cu ocolitu centrului imaginar al intersectiei"???????? se ocoleste sau se trece unul pe langa altul?????????
*mihaela*
la concurs gasiti poza aci www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">eusicufratii mei
anca_27 spune:
e dubioasa treaba asta cu centrul imaginar ... la inceput instructorul imi spunea ca tb ocolit, apoi pe chestionare toti treceam unii pe langa altii si la fel e si-acum in intersectii, trecem unii pe langa altii
Siminaf spune:
Eu am aproape 10 luni de cind conduc (de cind am carnetul "plin"), dar aici nu-s buline in geam. Oricum, tot imi mai bate inima tare de tot la volan uneori. Si inca nu am avut curaj sa conduc singura pe freeway, la ce viteze se circula aici. Doar cind sintem cu totii si am copilot in dreapta. Dar sper si eu intr-o mai mare relaxare cu timpul.
Apropo de centrul intersectiei, ce bine ca aici sint trasate benzile si prin centrul intersectiei, ca sa nu te sui pe cel din dreapta/stinga ta. Si asa totul e mai usor, mai ales ca sint trasate cu buline care se simt daca le incalci. De fapt sint trasate doar la intersectiile unde sint cite 2 benzi de facut stinga, tocmai ca sa nu dai peste cel de linga tine, care face si el stinga, amaritul. Mi se pare foarte civilizat.
iliuta spune:
Buna soferite. Tocmai am ajuns de la serviciu.M-am invartit mult pana ce-am gasit loc de parcare.....de fapt am gasit, dar era parcare laterala si fug de ea cat pot...doar cand n-am incotro parchez lateral.Simt cu fiecare zi ce trece ca-s din ce in ce mai sigura pe mine....n-as fi crezut vreodata.
Vroiam sa va intreb daca voi puteti mentine aceeasi viteza..eu apas acceleratia incontinuu, nu reusesc sa raman la aceeasi viteza.
Va pup pe toate fara nicio excetie si fug in pat ca-s franta...nici nu vad tastele...
Multa baftaaaa !!!!
Dahriana spune:
iliuta,da imi pot mentine viteza...dar doar daca sunt atenta...daca nu,calc acceleratia si dupa aia ma minunez ..si iar injur ca am ajuns la viteze peste limita legala hahaha