Legea care poate schimba valoarea indemniz.de mat.

Legea care poate schimba valoarea indemniz.de mat. | Autor: mamicata

Link direct la acest mesaj

Pentru viitoarele mamici care nu sunt de acord cu indemnizatia de 8 milioane: va invit sa vizitati link-ul http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=8353
Ar trebui sa facem ceva ca in februarie cand se va dezbate la Cam.Dep. acest proiect sa fie si aprobat.Senatorii nu au binevoit sa-l aprobe.....pe ei nu-i intereseaza decat cu ce pensie vor iesi din functia de parlamentar!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sesama spune:

Ma bucur ca ai deschis acest subiect. Chiar cautam sa aflu despre el. Eu voi deveni mamica in februarie si sunt singura. Ma sperie ideea de 8 milioane pe luna pentru ca nu am fost niciodata nevoita sa ma descurc cu atat de putini bani, mi-am facut planuri la nivelul salariului pe care il aveam (credite etc) si in plus vom fi si doi nu voi mai fi doar eu!

Mi se pare pura discriminare ceea ce se intampla acum. Nu am nimic cu restul mamicilor, sa se dea in continuare banuti dar nu vad de ce eu as primi mult mai putin decat salariul cu care eram obisnuita.

Sunt nevoita sa vin inca la munca pentru a prelungi acea perioada de 4 luni de zile in care primesc procent din salariu, dar ma vad nevoita sa ma intorc imediat la servici pentru ca nu ma voi putea descurca cu cele 8 mil de la stat. Deci... nu mi se pare corect, eu de ce nu m-as putea bucura de perioada de prenatal, de o perioada mai lunga fara grija financiara in care sa-i ofer copilului lapte matern...

Am muncit pentru a ajunge la salariul pe care il am si am tot dat la stat procent din el!

Imi pare rau, dar chiar simt ca este discriminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

chiar ma intrebam ce se mai aude cu aceasta propunere, eu trebuie sa nasc pe la inceputul lunii iunie,poate pana atunci se va schimba ceva, nici mie nu imi convine sa stau acasa doar cu 8 mil;la fel ca si alte mamici vom sta doar cele 126 zile dupa care voi fi nevoita sa ma intorc la munca.
daca se poate face ceva , dati sfoara in tara si pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

Of da, si eu urmaresc problema asta, la fel cred si eu ca nu e corect ce se intampla, eu nasc la sfarsitul lui aprilie si la fel ma gandesc cu groaza la credite si alte datorii cu care m-as descurca daca as lua procent din salariu pe perioada concediului de crestere copil.
oare putem face ceva ca sa se aprobe aceasta propunere?

Edit: acuma am vazut ca Guvernul nu sustine aceasta propunere, semneaza Tariceanu, sa-i fie rusine!

Cristina 25+ si Mara(aproape 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TLC spune:

quote:
Initial creeata de mamicata

Pentru viitoarele mamici care nu sunt de acord cu indemnizatia de 8 milioane: va invit sa vizitati link-ul http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=8353
Ar trebui sa facem ceva ca in februarie cand se va dezbate la Cam.Dep. acest proiect sa fie si aprobat.Senatorii nu au binevoit sa-l aprobe.....pe ei nu-i intereseaza decat cu ce pensie vor iesi din functia de parlamentar!

Vad ca nici guvernul nu sustine aceasta initiativa legislativa...http://www.cdep.ro/proiecte/2007/800/40/7/pvg847.pdf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiriachez spune:

Eu zic ca ar trebui sa se mareasca oricum aceasta indemnizatie indiferent daca am avut un salariu mai mare sau nu. S-au marit pensiile, s-au marit salariile dar indemnizatia este la fel de 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andini spune:

fetelor, din pacate noi nu putem face nimik in aceasta privinta... suntem la mana lor, a guvernantilor... eu intru in cic luna viitoare si-s taaare nemultumita ca va trebui sa ma descurc cu 8 mil. am tot sparat ca se va intampla ceva cu legea asta si va fi modificata dar acum nu mai cred nimik.. eu am nascut la 5 zile dupa ce am inceput concediul de maternitate si acum uite ca e pe sfarsite si asta si va trebui sa fac cerere pt cic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele,

Ieri la Realitatea a fost o emisiune legata de cazul mamicii care s-a sinucis cu copilul in brate, aruncandu-se de la inaltime. In cadrul acestei emisiuni a avut o interventie telefonica Lavinia Sandru care a spus ca proiectul de lege cu 85% va intra in dezbatere in urmatoarea sesiune parlamentara si ca ea e optimista ca va trece si se va aplica imediat. Era in emisiune invitata si Olguta nu stiu cum de la PSD, care si ea era optimista ca legea va trece.
Sa dea DD asa sa fie!

Dar cand e urmatoarea sesiune parlamentara? Stiti careva?

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

asr fi bine sa se accepte aceasta propunere, eu sunt optimista ca fiind un an electoral poate se va vota aceasta lege.Problema e cu ce data se va aplica, dc vom intra si noi cele ce vom naste anul asta 2008.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

intrati va rog aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115370

unde sora mea a initiat un mesaj "rugaminte" catre Realitatea TV pt a ne ajuta cu un demers jurnalistic cum se pricep ei mai bine catre guvernanti. sa speram ca va iesi ceva BUN!

va rog ca fiecare din voi cand are ceva timp sa intre pe acel link al site-ului realitatii tv dat de andini si sa trimita mesaj catre Realitatea, cu cat mai multe, cu atat mai bine observate si contorizate si luate in seama.

Bafta!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 38

Mergi la inceput