E important cum ne striga copilul?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Xio, uite o explicatie si mai simpla: nu mi se pare ok ca un copil sa-i spuna bunicii "mama" pentru simplul motiv ca bunica NU II ESTE MAMA. Acum e mai clar?

Felicia 17+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

MissParker , aici se vorbeste despre altceva si anume cum sa le spunem parintilor , ca tu nu esti de acord cu apelativul meu catre bunica e altceva. Nici pentru mine nu sunt normale diverse lucruri citite in mesajele tale , dar nu inseamna ca sunt anormale la modul general.
Toata ideea in ce spun eu este ca relatiile interfamiliale nu sunt afectate de apelative , si pt. asta dau exemplul meu , al prietenului meu . mama mea e tot mama , nu sora , matusa sau colega de facultate , relatia mama-fiica este una naturala , cu mentiunea ca mama-mea imi este si prietena , bunica e tot bunica samd.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sunt atatea lucruri importante odata cu venirea unui copilas pe lume incat faptul cum te striga e egal cu zero.
Pe mine, sa ma strige cum vrea sufletelul ei numai sa fie sanatoasa si fericita.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

ii spun la bunica mea "mami", din simplul motiv ca nimeni nu a numit'o in fata mea "bunica". Mama o striga pe mama ei "mami". Nu exista un alt motiv, nu m'a crescut ea, etc.

In afara subiectului as vrea sa spun ca: abia acum inteleg de ce spun barbatii ca nu inteleg femeile... majoritatea interpreteaza orice vorba, cauta intelesuri ascunse... Doamne , eu imi mentin parerea, cine nu are pb isi face

„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by Ancuta-Maria

ii spun la bunica mea "mami", din simplul motiv ca nimeni nu a numit'o in fata mea "bunica". Mama o striga pe mama ei "mami". Nu exista un alt motiv, nu m'a crescut ea, etc.

In afara subiectului as vrea sa spun ca: abia acum inteleg de ce spun barbatii ca nu inteleg femeile... majoritatea interpreteaza orice vorba, cauta intelesuri ascunse... Doamne , eu imi mentin parerea, cine nu are pb isi face

Bine ai zis o!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by XIO
Toata ideea in ce spun eu este ca relatiile interfamiliale nu sunt afectate de apelative

Ei, si pentru mine e valabil contrariul. Iar daca citesti prin paginile trecute, vei vedea ca cele mai multe mamici gandesc si simt la fel. Poate ne-ar trebui la toate un seminar cu tine la catedra, nu?

Ancuta-Maria, daca te deranjeaza asa tare problemele pe care mi le "fac" eu, exista o solutie simpla: nu mai intra pe subiect. Oi avea si tu destule probleme proprii, la ce sa te mai agiti si pentru ale mele...

Sincer, pe mine m-a interesat cel mai mult sa aflu parerile unor mamici, le-am aflat, subiectul era deja adormit si se pregatea sa se duca pe pagina a doua, pana sa intre Xio scotand flacari pe nas...

Daca mai e vreun moderator prin zona, va rog inchideti subiectul pana nu ajungem la ZZ.

Felicia 17+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

MissParker, nu ma refeream in special la persoana ta
Si mi'am spus doar parerea, daca deranjeaza asa tare, nu o mai fac pe subiectul tau. Am vrut sa arat ca ii spun bunicii "mami" si asta nu din cauza ca m'a crescut ea sau mai stiu eu ce. Ci doar pt ca altii o strigau asa in fata mea.

Mergi la inceput