cafea cu aroma de femei 67
Raspunsuri - Pagina 9
Dodo-pui spune:
Trezirea!
Uite cafa va asteapta

Doamne ajuta!
Io am liposit ca am vorbit pe mess cu nepotelul(4ani lana viitoare ),fratele si cumnata mea.
In oraselul copiilor
Toti suntem egali
Povestea lui Bogdan
Dodo-pui spune:
Te vad Mire bantui pe langa noi.De ce cu intri ...si pe sora ta pe unde ai lasat-o.
In oraselul copiilor
Toti suntem egali
Povestea lui Bogdan
teo_mire spune:
buna seara la toate. is si eu pe aici noah da nu puteam scrie ca am vb la telefon si e nesimtire sa vb cu cineva si sa te auda cum tastezi.:)
Un trandafir cu un boboc
teo_mire spune:
pe sorela mea nu stiu unde sa o caut ma gandesc ca e acasa. mi-a zis azi ca doar crede ca vine la mine da nu o mai venit. as bea cafea da nu pot
Un trandafir cu un boboc
fannna2003 spune:
buna fetelor...vad ca ati avut ceva chef de vorba azi...am o tava de pizza la cuptor si in stand by inca una..daca vreti pe rand...pe rand haideti la masa...
revin mai tarziu ca suna ceasul
beau
in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
teo_mire spune:
daca e sa venim nu iti ajunge pizza eu manc mult si vrajitoarea aia de ramy si pe deasupra tre sa mai dai si ceva de baut
Un trandafir cu un boboc
ramyteo spune:
Da asa Mire zi numa las ca vezi tu ...
Bine ca nu le-ai povestit cum devoram tot cand eram gravida![]()
Mai acum o sa am musafiri da dupaia vin la cafea da?
Si las nu fiti suparate ca mi se mai intoarcce si mie roata sa mai strige si altu dupa mine nu numai eu...
VA pup si Mire 
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
www.youtube.com/watch?v=pqL9EnRxzMY" target="_blank">teo la un anisor
teo_mire spune:
no las ca nu mai mancam nimik ca poate ne ingrasam. da poti sa ne pastrezi acolo o bucatica de pizza
Un trandafir cu un boboc
fannna2003 spune:
voiveniti ca dau si de baut...am vin de casa
beau
in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
teo_mire spune:
no acu nu putem numa mai tarziu caeu pe la ora 9 tre sa imi fac injectia si ramy acu ii face baita la bubulina
Un trandafir cu un boboc