casnicii stricate de soacre
Raspunsuri - Pagina 2
Ancuta-Maria spune:
nu ca ar trebui sa se mute, in primul rand nu ar fi trebuit sa stea impreuna, dar asta e deja alta poveste...
Val_ spune:
Ar trebui intr-adevar sa va mutati, daca va puteti permite financiar. Chiar daca o sa stati mai prost cu banii. Eu nu concep sub nici o forma sa stau cu parintii, fie ca sunt ai mei sau ai sotului meu.
Pe de alta parte nu cred ca o relatie poate fi stricata de cineva din afara ei: soacra, o alta iubire, prieteni etc decat daca ceva era oricum in neregula in acea relatie.
Lona spune:
Poate copilului ii place sa umble in "jucariile" unei femei tinere pentru ca ii e dor de mama ei...Poate nici fetita nu-i fericita sa stea cu bunica cand are nevoie de familia ei...
principe spune:
mda,nici eu nu cred ca soacra e nebuna ,mai ales ca spuneai ca la inceput totul era roz.cred ca ar trebui sa te mutisi sa ai casa ta,daca nu poti ,atunci incearca sa te pui in papucii lor. un copil poate strica si face lucruri nedorite din razvratire,din tristete,vrea sa capete atentie,lucru care este normal,tinanad cont de conjuctura datorita careia se afla sub ocrotirea bunicilor.ca bunica este partinitoare,este iar de inteles ,este o bunica ocrotitoare ca toate bunicile. iar faptul ca nepoata poate suferii din lipsa parintilor,posibil face ca bunica sa fie si mai blanda cu ea,ca sa nu-i cauzeze alte tristeti.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
mariamunteanu spune:
Fiecare face regulile in casa lui. Daca vrei intimitate, trebuie sa va mutati. Daca stati acolo, admite ca tu esti cea care trebuie sa se plieze pe cerintele stapanei casei.
Maria
kristinika spune:
Da ai dreptate ca sunt rasfatati,dar la varsta de 11 ani nu cred ca mai gandeste ca un copil de 5 ani.
lulu_boches spune:
kristinika, am trecut si eu prin ceva asemanator.Dupa 4 luni de la casatorie n-am mai suportat si i-am spus:ori ea ori eu.M-a ales pe mine asa ca ne-am facut bagajelu si ne-am mutat singuri.Acu e fff bine...au trecut aproape 8 ani.
Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
http://community.webshots.com/user/lua_lanna/profile
bubic spune:
Parerea mea este ca pe sot nu trebuie sa il pui sa aleaga intre mama si tine; totusi, mama e sfanta, oricum ar fi ea.
In plus, m-a amuzat ideea de a pune in cosmetice diverse prafuri de stranutat, fetita are varsta adecvata sa faci asta (dar spune-i inainte si sotului tau).
Nu e problema ta sa studiezi de ce ele se comporta asa, ce tristeti si dureri neimpartasite au, dar eu cred ca ar fi cazul sa va mutati de acolo cat mai repede.
Oare crezi tu ca 300 EURO / luna (cat te-ar costa probabil sa stai cu chirie) nu merita ca sa ai o viata si o casnicie linistita, fara certuri si scandaluri?? Eu cred ca merita oricat! Dar decizia este doar a voastra... Succes!
valy2007 spune:
ai incercat sa le privesti si altfel? imprieteneste-te cu pustoaica si apropie ti soacra ! crede-ma stiu ce-ti spun si eu am stat cu soacra 6 ani !transforma-ti dusmanii in prieteni si viata iti va parea mai usoara!
robert-alex spune:
quote:
Initial creeata de kristinika
La inceput totul a fost roz pana cand am inceput sa ne cunoastem fiecare si sa ne vedem defectele si calitatile.Locuiam cu ea ,dar pe zi ce trecea incepeam sa ma racesc pt ca nu imi convenea tot ce facea mai ales cand se baga in discutiile noastre sa-si spuna parerea.Ea avand o nepoata care si aceasta locuia cu noi deoarece parintii lucrau in italia,trebuia sa suport si acest copil razgait pe care nu il mai inghiteam de nici o culoare.Ma deranja foarte tare pt ca imi umblau in lipsa mea in camera cautand prin sertare si lasand-o pe cea mica sa se joace cu toate cosmeticele si cremele.Toate acestea le raportam sotului ca acesta sa le spuna ,dar fiind atat de iubita de soacra, pe cea mica pur si simplu nu aveai voie sa ii zici nimic si incepeau certurile.Pe zi ce trecea incepeam sa ma stresez si sa ma cert cu el din cauza celor doua.Am ajuns la concluzia ca nu conteaza nude stai poti sa ai si o camera conteaza sa fie intelegere si liniste.Discutile si certirile nu s-au terminat aici...Revin...
Daca vrei liniste trebuie neaparat sa va mutati SINGURI.Cu mai multi in casa ies discutii oricat de pacifista ai fi,pt ca e diferenta de varsta,de mentalitate...........etc