Fete din jud. Hunedoara
Raspunsuri - Pagina 19
lulu_boches spune:
quote:Lasa-i sa se aseze singuri...Petrecere placuta.Asteptam sa ne spui cum a fost.Cand ai timp, trimite-mi pe PM, cum e cu V...Gold(ca cica din asta is eu).Sa-mi spui ce avantaje am.Mersi
Originally posted by nelone77
Hello
ce fac fetele?
Eu imi bat capu cu botezu, meniul, cum sa asez lumea la masa..
Azi merg la restaurant sa stabilim ultimele detalii.
Pupicei
Nela &Andrada Catalina (19 dec 2007)
noi
ramyteo spune:
BUna fetele care mai sunteti pe aici ca vad ca sunteti ocupate rauuu.
Va pup pe toate fara exceptie!
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
teo_mire spune:
Buna seara,
ma numaesc mirela si am ceva ani si is de pe aci vecine cu voi si pot sa mai intru si io pe aci cand apuc ca noah ograda e mare si pline de animale si nu razbesc nu mai apuc si la calc.
va pupa malela![]()
ramyteo spune:
Asa e mai Melela, voi resutl fetele ce mai faceti?
Va pup pe toate
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Asa e mai Melela, voi resutl fetele ce mai faceti?
Va pup pe toate
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
Am vrut sa zic restul fetelor.

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
tibiuta spune:
FETELE din HD!!Eu am pus mai demult o intrebare ,da n-am primit raspuns,nu vreti sa ne intalnim de ex.de ziua noastra 8 martie?
Ce ziceti?
ramyteo spune:
Pfoai de 8 martie cine stie pe unde am sa fiu si plus de asta nu am cu cine sa-mi las odrasla. Asa ca mai bine vb cu Lena ,cu Mire ca ele sunt mai libere. Eu chiar nu pot.
Mersi pentru invitatie.
Hai ca dau de bau ca azi e ziua mea .
Teo si mami

tibiuta spune:
La multi ani!
Pai de asta e ziua femeilor sa-i lasam si pe barbati cu copchii![]()
mamica lui David
ramyteo spune:
Pai da cine are vreme de asa ceva ca a meu nu prea are timp. Of.
Mersi si pupici
Teo si mami

lulu_boches spune:
quote:Total, deacord
Originally posted by tibiuta
La multi ani!Pai de asta e ziua femeilor sa-i lasam si pe barbati cu copchii
mamica lui David
noi

Andrada Catalina (19 dec 2007)