Fete din jud. Hunedoara

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

MEi Tibiuta ai impresia ca stau bine cu nervii?
Mai da pfoai crezi ca eu o sa rezist? nu prea cred! Asa ca voi sta cu ea acasa pana in liceu
VA pup

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Ceau gagici!

Ce mai faceti? Sinteti bine?
Pe mine ma scuzati, eu stau rau la capitolul timp liber. Se pare ca bebe doarme tot mai putin ziua si nu prea am timp de net.
Caut un carusel si leagan-balansoar pt bebe. Unde gasesc, stiti?
Am batut centrul la Just kidding , farmacia Remedia si alte magazine cu articole ptr copii si nu au decit niste carusele cam uritele si piperate la pret...
Pupe!

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Tibiuta-si eu am avut mici probleme cu Luana, cand a inceput gradi.I-a fost frica, ca trebuie sa doarma acolo, dar dupa 3 zile nu am mai avut probleme.Incearca sa-l iei la 12, o zi da o zi ba, poate se obisnuieste.
Nelone-la Real sau Metro , sensiblu,ai incercat?
Mire, cand vrei sa te scot in oras sa-ti arat paunul?
Desiree, ce a spus doftoru'?
Salutari la toate .....fara exceptii

Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
http://community.webshots.com/user/lua_lanna/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

A 3-a zi la gradi.Doamne ajuta-ma sa trecem peste prima saptamana.Azi n-au mai fost lacrimi,da nu mi-a dat drumul la mana!Cand s-a trezit a fost f.categoric"mami azi nu meg la gadanita!Copchile draga,da sa vezi ca te asteapta ailalti ,si bla bla munca de convingere.Ce-o sa ma fac daca ma tine asa o luna?
Mai fetele ii tare greu!

Off topicu meu: Nu vreti sa chefuim undeva de 8 Martie ? Daca da,de prin feb.se fac rezervari,tre sa ne sfatuim? ha,ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_mire spune:

lena daca dai si o cafea nu ma supar mergem in oras sa-l vad.

mona sti care e problema? [pe teo nu stiu daca o sa reziste alea in halu care plange teoca ea urla. ii fiica-ta da ........

Mergi la inceput

Asa e mei Mire o sa vad io daca nu il trimit pe tacsu cu ea da pana atunci mai avem.

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

no ramyteo iar are probleme cu netu saracutza iar nu poate fi pe aci.
eu o tot scutesc ca poate da si ea o bere candva.

va pupacesc,
moasa malela

Mergi la inceput

Asa Mire las ca bere calda dau.
Mei pana imi facura astia netul iar facui o alta scrisoare in engleza dar mica de juma de pagina da noah facui.
Pupici la HD-urile noastre toate

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

no asa da noroc in seara asta, stateam linistiti amandoi eu si alex si eu vb la tel si el era la calc si m-am trezit ca aud o bubuitura. careva nu o avut de lucru si ne-a aruncat cu piatra in geam nu stiu cine e habar nu am ca nu se vazu nimik fugi cred ca de o mancat pamanatu. ca ce m-am speriat eu si am inceput sa tremur ........ ca ma ajuta starea in care is.....
...asa ca...mona bea tu berea aia calda ca mie nu mai imi trebe nimik.

ca asa e pe aci la deva.......

Mergi la inceput

'Neata fetelor!
Mei fete ce mai faceti?
Mire cum stai cu geamul , cum ai dormit?
Va pup pe toate

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput