Fete din jud. Hunedoara
Raspunsuri - Pagina 14
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by Ancuta-Maria
ce treaba mai?e zi de stat in pat... eu nu fac nimic azi. A, ba da, invat
Deci 'neata fetele si spor la lucru
MAi lasa invatatu ca doar nu vrei sa devii presedintele tarii ,nu vezi prin cate trece?
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
Ancuta-Maria spune:
vreau doar sa imi schimb locul de munca sa castig mai bine si sa am si mai mult timp de lenevit ![]()
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by Ancuta-Maria
vreau doar sa imi schimb locul de munca sa castig mai bine si sa am si mai mult timp de lenevit
Atunci baga mare!
Succes!
Va pup pe toate

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
Mai e cineva pe aici? Cucu-bau !
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
Ancuta-Maria spune:
mai nu ma speria!
Azi am lenevit. Imediat ma scoate soata mea in oras...
Voi muncirati azi?
ramyteo spune:
Mi-o fost lene cred ca din cauza ta ca ai zis ca azi lenevesti 
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
teo_mire spune:
of of numa eu nu am avut timp de lenevit. de abia am terminat treaba nici aia toata. si mai am cate ceva de facut ca maine am examen. ramy o sa am examen si de ziua ta.:D
Un trandafir cu un boboc
ramyteo spune:
PAi da ca tu in tot deauna ai cate un examen cand am iesit din spital ai avut examen noah acu ce sa fac?
Bine tu ca astept sa-mi scri si tu hop vad aci MALELA
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
teo_mire spune:
hop si eu pe aici da dar cred ca imi traduc barbatu sa imi faca un masaj ca ma doare spatele de nu mai pot. voi ce v-ati muncit azi?
Un trandafir cu un boboc
Victoria_mami spune:
quote:
Originally posted by lulu_bochesquote:Pe tine te deranjeaza investitiile d-lui primar
Originally posted by ramyteo
Chiar nu sunt fete de prin imprejurimi?
Incep eu cu un subiect? Ce parere aveti de sensurile giratorii din Deva?
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
www.youtube.com/watch?v=pqL9EnRxzMY" target="_blank">teo la un anisor?
Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
http://community.webshots.com/user/lua_lanna/profile
Am fost in Ro acum 2 ani in vara (DA, sunt din Deva si va pup si va salut) si ce m-a cam "socat" a fost oribilitatea aia de paun de la Cal...
_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png