Aspirante optimiste > 20 Ani ( 248 )
Raspunsuri - Pagina 9
oanaiacovita spune:
Arianna...
...crezi ca am mai avut putere sa mai reactionez intr-un fel...?! Azi noapte am tot visat cum il puneam eu la punct ....dar atunci nu am mai avut putere...eram prea socata...
Claudinna..
si tie...cred ca sunt mai binishor...oricum am o stare ciudata...si vad ca scurgerile mele nu se opresc...
...chiar daca nu sunt mari...sunt...si ma sperie....
Amabella si tu esti o dragutza...
Oana
te asteptam
my pictures
test
visul
claudinna spune:
eee, aratzi super, Amabella :) si mai ai si un copil:)
pe unde erai in plimbari?
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
6+
claudinna spune:
te cred ca te nelinistesc, dar daca nu sunt mari, eu zic ca e ok, adica am auzit de multe fete care chiar credeau ca le-a venit si erau insarcinate, ai avut cm peste sarcina...la medic cand mergi?
fff important!!
totul pentru bebe
6+
oanaiacovita spune:
Luni ma duc la medic, dupa ce fac al treilea Bhcg....
Chiar acum citeam pe net ca sunt posibile scurgerile de la implantare...oricum incerc sa stau linistita si cat mai mult in pat...
Oana
te asteptam
my pictures
test
visul
monica_dicut spune:
ancadragoman, ai o superbitate de copil. Sa-ti traiasca si sa creasca mare si frumoasa. Cate luni are acum? 
Arianna, claudinna, oana,medeea, amabella va
dulce [e toate.
Ma intrebai medeea de ce nu dorm... spre deosebire de celelalte fete
care dorm pe ele eu nu mai am somn deloc. DE dinainte sa aflu ma tot trezeam pe la 4 dimineata. Si tot asa ma trezesc si acum. Nu imi pot explica dece. Cred ca lamine este totul invers ![]()
Pana acum nu am nici un semn de sarcina asa ca...sanii dor putin. Atat
POZNICI CU NOI
cica 4+
cand m-am asteptat mai putin...
AMR pana la marea intalnire cu bebemik
claudinna spune:
hohoho, monica, asha am patzit si eu
ora 4 e sfanta!! adica ma trezeam la 4 cam cu o sapt inainte sa aflu ca sunt gravi, poate chiar cu 2...nu mai stiu exact
in noaptea de dupa aflarea vestii aproape ca nu am dormit delok...de atunci, am f putine noptzi dormite integral, ca sa zic asha...adica ma trezesc pe la 2-3...ma duc la baie si apoi....sa mai adoarma cine poate, ca sunt fresh si m-as apuca de treaba...reuisesc sa mai adorm un pic...iar imi vine sa ma duc la baie...si uite asha, pe la 6 adorm iar vreo 15 minute, ca mia mult n-am voie, tr sa ma duc la munca...
in schimb seara, ma culk acum destul de devreme, daca nu dorm ziua...desi mi s-a intamplat de vreo 2-3 ori sa dorm ziua..
fff important!!
totul pentru bebe
6+
Arianna_M spune:
Monicutza....gravidutza!!!!........

....dak da Doamne-Doamne !
http://tt.lilypie.com/pdeQp2.png
Amabella spune:
Claudinna, marturisesc ca prima, ce de langa mare, e dinainte de a ramane insarcinata. Celelalte sunt din vara asta. Eram la plimbare, da. In doua plimbari, de fapt. In Barcelona si in New York.
luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea
medeea_vs spune:
Amabella am fost si eu la cetatea aia in Barcelona.
. Eu sunt indragostita de Barcelona. E cel mai frumos oras din cate am vazut. 

- pana la Craciunul din 2008
http://tt.lilypie.com/3EeSp2.png
claudinna spune:
eeee, imi faceti pofta de plimbari...
eu n-am fost decat in halkidiki.....si prin tzara mai mult:)
medeea, parca tu intrebai de cojitul pielii de pe areole?? am patzit-o si eu, adica e pielea f uscata si prin frecare cu hainele, se intampla treaba asta
eu ma dau cu lapte de corp de la nivea
fff important!!
totul pentru bebe
6+