Inscriere clasa I - Sc 80, Bucuresti
Buna mamicilor,
Si-a inscris cineva copilul anul trecut sau il va inscrie in acest an in clasa I, la Scoala 80 (zona Dristor)?
Ma interesa sa aflu cam cum decurg lucrurile cu inscrierea dar si mai apoi. Noi vom alege scoala in special datorita locatiei foarte bune fata de blocul nostru, plus unele recomandari relativ ok (adica nu am auzit nimic de rau...)
Ma poate ajuta cineva cu alte informatii va rog? E o atmosfera placuta in scoala, copii sunt supravegheati, au rezultate bune la scoala (concursuri), au colaborari cu scoli din afara, invatatoare, etc-?
Raspunsuri
caramel spune:
Nu pot sa te ajut cu un raspuns la intrebarile tale, dar mai vin si eu cu una, legata tot de aceasta scoala: are cineva idee daca are after-school? Si mie imi e reletiv aproape de casa.
gnistoroiu spune:
Am trecut astazi pe la scoala 80 ca sa ma interesez de inscriere in clasa intai pentru baiatul meu. Am vorbit cu directoarea, care a fost foarte amabila. Regula este ca inscrierile se fac de pe data de 18 feb si se pare ca se incheie in aceeasi zi. Pe mine ma interesa in special engleza din clasa a treia plus programul optional de engleza pentru clasele 1 si 2, care nu exista in alte scoli din zona. Impresia buna despre scoala a fost umbrita insa de o cautare pe net in care am gasit diverse note despre deficiente relatate de parinti sau postste pe site-uri de reclamatii legate fie de interesele directoarei fie de proasta organizare din scoala. Avand in vedere ca mai e timp pana la inscriere, ma gandesc sa discut cu parintii unor copii care sunt acum in clasa intai sa a doua.
LYADA spune:
Clasele cu engleza suplimentar ar fi doar la anumite invatatoare? Ti-am trimis si un mesaj privat.
spiridusa spune:
Buna,fetelor. Astazi am fost sa-mi inscriu si eu baiatul la scoala nr 80 dar sunt un pic dezamagita pentru ca strada unde locuiesc eu nu eeste arondata acestei scoli (nu stau decat la 2 statii distanta)iar raspunsula fost destul de incert in sensulca:doar daca raman locuri libere voi beneficia si eu de aceasta inscriere.
Daca este cineva in situatia mea sa-mi spuneti simie ce parere aveti,avem sanse sa fim inscrisi sau nu.
Mihaela,mama de Rares si Sebastian
spiridusa spune:
Buna,fetelor. Astazi am fost sa-mi inscriu si eu baiatul la scoala nr 80 dar sunt un pic dezamagita pentru ca strada unde locuiesc eu nu eeste arondata acestei scoli (nu stau decat la 2 statii distanta)iar raspunsula fost destul de incert in sensulca:doar daca raman locuri libere voi beneficia si eu de aceasta inscriere.
Daca este cineva in situatia mea sa-mi spuneti simie ce parere aveti,avem sanse sa fim inscrisi sau nu.
Mihaela,mama de Rares si Sebastian
aiuras spune:
Pana la urma a ajuns cineva la scoala 80? Ma intereseaza pentru ca se pare ca este scoala la care suntem noi arondati. Va rog impresii, dar inainte de orice succes boboceilor!
LYADA spune:
Eu am ajuns, am vazut, am vorbit, eram arondati, totul ok. In final insa, mi-am urmat instinctul si am ales o alta scoala. La fiecare vizita simteam ca nu ni se potriveste ca si atmosfera. E parerea personala din ce am reusit sa vad: paza, secretariat, directoare, invatatoare, holuri, clase, etc.
Se prea poate sa fie ok, insa asta o sa stiu peste cateva luni. Am o prietena al carei copil este inscris aici, insa vorbim si ne intalnim destul de rar. Daca aflu noutati, revin.
viviana spune:
Sunt cam off topic.
Poate ai facut bine. Intersectia aia de acolo este groaznica!
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
aiuras spune:
Si eu am un nu stiu ce nedefinit impotriva acestei scoli.. La ce scoala ati mers Lyada?