doamna veronica
Raspunsuri - Pagina 4
Androix spune:
quote:
Originally posted by dodoquote:
Originally posted by Androix
Moama, da oropsite mai sunteti de trebuie s-o vedeti la teveu
Am elucidat misterul veronicai, subiectul asta nu mai are nici un farmec...
No, aku zi-ne si noua, nu ne lasa in ceatza..Ca io nu pricipii
Pai tu nu auzi? Veronica e dintr-o voma de emisiune gen big brother de pe kanal D, o alta voma de televiziune. Asta e tot misteru...
Si ce s-a intamplat s-a asternut linistea la npm2? mama ce nasol! lipseste nu o veronica ci o clematita, iete cum a stors 3 pagini
Andreea mama de Filip si Georgia
dodo spune:
quote:
Originally posted by Androixquote:
Pai tu nu auzi? Veronica e dintr-o voma de emisiune gen big brother de pe kanal D, o alta voma de televiziune. Asta e tot misteru...
Si ce s-a intamplat s-a asternut linistea la npm2? mama ce nasol! lipseste nu o veronica ci o clematita, iete cum a stors 3 pagini
Aha...Si Clematita de ce nu-i da Veronicii un PMeu, sa nu ne mai abureasca pe noi?? Asa cevaaaa
lulu_boches spune:
quote:Avea si ea ceva pe suflet si a vrut sa spuna cu voce tare..Si uite asa ajungem la pag 4
Originally posted by Androixquote:
Aha...Si Clematita de ce nu-i da Veronicii un PMeu, sa nu ne mai abureasca pe noi?? Asa cevaaaa
Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
http://community.webshots.com/user/lua_lanna/profile
mi_ro spune:
Asta era? Sa-mi povestiti si mie ca eu nu stiu emisiunea. Tanti Veronico ti s-a pus gand rau. O sughita saraca noptea? Daca ar stii ea ce se vorbeste aici!
Mihaela
Lemoni spune:
Pot sa vad si eu emisiunea asta pe net? Stiti vre-un link , ca de cate ori osun la mama numai de ea imi povesteste si tare trebuie sa fiu in tema .
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by mi_ro
Si o sa apara intr-o zi una pe aici si sa intrebe" Eu sunt D-na Veronica. M-a cautat cineva?"
Mihaela
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta
lauramar spune:
Stand cu socrii mai aud fara sa vreau(soacra-mea ii urmareste) discutiile de la npm2 parerea mea o adunatura de tate...