Fetele sexi din zodia Varsatorului (2)
Raspunsuri - Pagina 20
gina_butnaru spune:
Hai ca am revenit.
Isa, o sa ma gandesc si la voi cand o sa fiu la Viena. 

Ioana, nici noi nu-l luam pe Razvan, ca si eu vrem sa mai luam o pauza si de la serviciu si de-acasa. Si eu il las tot la mama, cu toate ca nu l-am mai lasat sa doarma niciodata fara noi nicaieri. Ziua a mai stat, dar l-am luat de fiecare data acasa. Sper sa fie bine! 

Oricum, noi mergem sa ne plimbam, sa ne relaxam si sa ne "sexam", vorba ta. Macar acum, cand o sa fim numai noi, nu? ![]()
Ramonel, Isa, Cristina, vad ca v-ati apucat puternic de engleza! Bravo voua! Nici eu nu stiu prea multa engleza, ca n-am facut la scoala si am mai prins si eu pe ici, pe colo cate ceva, dar cam scartaie cu scrisul si cu conversatia, ca nu prea am avut ocazia sa vorbesc. ![]()

Mariana, pupici zanitelor si tie! 

Va pup pe toate! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
Adina sti ce? Eu sunt prima da sa nu mi-l pui plin ca nu pot sa beau mult ca am dureri de cap si ....si daca ma imbat sa-r putea sa rad in nestire si cheama sotul salvarea
. Invata si tu cu noi cat dureaza? Mai in gluma mai in serios da tre sa invatam cumva.
Pupici multi
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu, dar vad ca nu mai e nimeni pe-aici. Aseara mi-a picat netul acasa.
Hai sa va fac capitol nou.
Pupici multi, 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
gina_butnaru spune:
Capitol nou
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

alyynna21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Isa_Cris Adresa mea e isabellac2001@yahoo.com. Nu stiu de ce nu reusesti! Si cu filmuletele...care-i pus de tine? cu ce nume? Noi doi... |