Fetele sexi din zodia Varsatorului (2)
Raspunsuri - Pagina 17
ramyteo spune:
Mei fete eu va pup si mai terminati o data cu treaba voastra ca ma-ti stresat. Toate va plangeti numa de treaba da io ca vreau sa ma apuc de invatat ce sa mai zic? Da n-am chef numa gura de mine .....pfoai
Noapte buna si pupici
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
Isa_Cris spune:
Ramonica nu e vorba ca ne plangem de treaba, ne plangem ca nu avem timp sa intram pe aici!
La ce ai de invatat? Hai ca te ajutam...invatam impreuna daca e nevoie!
Pupici!
Noi doi...
Isa_Cris spune:
Feteleeeee la Sibiu a inceput ninsoarea!
Uraaaa....avem iarasi zapada...mergem la sanius in weekend!
Noi doi...
ramyteo spune:
Mei Isa la noi e mocirla! A plouat.
Da vezi ,vezi ca iei batuta ,iti dau tot sanius acu daca te oferisi sa ma ajuti cu "tichaitu", la engleza, asa ca so pe treaba!
pup
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
Isa_Cris spune:
Englezaaaaa! Asta chiar ar trebui sa o invat si eu!
Deci...la treaba!
Cu ce incepem?
Noi doi...
ramyteo spune:
Da engleza, hai ca incepem da nu mai am nici o carte de engleza astai "buba" cea mai mare dar nui nik ca ceva tot fac eu. Vrei verbe? Gramatica am.
Isa am o intrebare, cand vreau sa scriu pe mes nu vad nici ce scriu eu si nici ce-mi scrie alcineva si nu stiu din ce cauza...ai idee?
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
Isa_Cris spune:
Pai daca nu cumva e aleasa culoarea de scriere alba...atunci...cel mai simplu e sa reinstalezi mess-ul!
LA engleza incepem cu ce vrei...ca eu sunt cam pe langa
!
Noi doi...
ramyteo spune:
Bine hai sa invatam cate 5 cuv in fiecare zi.:
-actibild=stiker
-acrobatii aeriene la circ=circus stunts
-(a) aduce=(to) bring
-agent secret=secret agent
-(a) ajunge la=(to) get to
Si mai tarziu iti mai scriu ceva ok?
Celelalte fete ce mai fac? Cum va-ti distrat sarbatoritele? Ce cadouri ati primit? Va-ti imbetat
?
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
Isa_Cris spune:
Ni se mai alatura vreo varsatoare la lectiile de engleza?
Poate este cineva care stie mai multa si ne ajuta si pe noi!
Noi doi...