Aspirante optimiste >20 ani (247)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Neata fetele! Multumesc Moni de cafea.
Oana eu vad liniuta...e acolo...asa ca stai fara grija ca o sa se faca ea mai mare. Mai repeta testul luni. Nu-ti fa griji ca daca a aparut inseamna ca e bebe.
Pe mine ma dor de nu mai pot. TB dimineata 37. Mi-am luat un surecheck dar cred ca o sa-l fac luni ca asta oricum se pozitiveaza mai greu.

- pana la Craciunul din 2008

http://tt.lilypie.com/3EeSp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Oanaiacovita si eu zic ca e bb, nu te impacienta ca e slab pozitiv, sarcina e micuta inca. Cate zile de intarziere ai? A! Si felicitari mamico!
Le spun felicitari si la restul care au ramas gravi, nu mai citesc din urma ca m-am pierdut pe traseu, e foarte important sa nu va suparati, sa nu va stresati, bb e pe primul loc acuma.
Anaxena wow, deja ai 17 saptamani???? Cum te simti? Ai trecut de greturi?
Frumoase poze ai

25+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Onutza, si eu zic ca e bb. Se vede liniuta. Cred ca ai avut dreptate cand ai zis ca ai avut ovulatie mai tarzie si e mai mica sarcina decat a mea.
O sa se pozitiveze mai bine ai sa vezi. Si la mine a fost mai slaba la primul test. O sa fie din ce in ce. Cum ti-a mai zis si medeea parca. Mai fa unul luni dimineata cu primul shushu.
O sa fie bine, o sa vezi.

dulce fetele.

POZNICI CU NOI

cica 4+ cand m-am asteptat mai putin...

AMR pana la marea intalnire cu bebemik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Neata si de la mine, fetite dragute!

Oana, nu fi suparaci! E bebelus acolo mic, mic! Altfel de ce ar aparea si a doua liniuta, fie ea si foarte pala?

Monique, cum ai reusit sa pui textul deasupra linkurilor! Invata-ne si pe noi, te rugam!

Va pup, si sa aveti o zi plina de reusite!

http://tt.lilypie.com/2X37p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

neatza...

Oana...
nu fii suparata mami...
k doar mami vei fi.....te incadrezi in valori....sarcina e mica acum....dar o sa faca mare-mare...si sa vei ce bb frumos si destept iese
...

....dak da Doamne-Doamne !
http://tt.lilypie.com/pdeQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetele multumesc de incurajari ...insa tot mi-e teama..
Am fost acumm iar sa-mi fac un bhcg...la 3 imi da rezultatele...am niste emotii de mor..
Ma sperie insa scurgerea maronie...care aseara a fost un pic rozalie, dar pt. putin timp...si azi am vazut ca are si niste chegulete pe acolo...
Mi-e asa de teama...

Oana
te asteptam

my pictures
test
visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Codrutza, m-a invatat si pe mine verzishoru nostru drag aseara.
Io nu's asa de desteapta.
Acum nu prea pot sa stau foarte mult la palavre ca sunt la serv, da daca vrei diseara iti explic pe mess ce si cum.

Oana daca sunt cheaguri nu prea e bine... mai bine te duci fuga la dr sau macar o/il suni si explici ce si cum.

POZNICI CU NOI

cica 4+ cand m-am asteptat mai putin...

AMR pana la marea intalnire cu bebemik

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kitzy

Oanaiacovita si eu zic ca e bb, nu te impacienta ca e slab pozitiv, sarcina e micuta inca. Cate zile de intarziere ai? A! Si felicitari mamico!
Le spun felicitari si la restul care au ramas gravi, nu mai citesc din urma ca m-am pierdut pe traseu, e foarte important sa nu va suparati, sa nu va stresati, bb e pe primul loc acuma.
Anaxena wow, deja ai 17 saptamani???? Cum te simti? Ai trecut de greturi?
Frumoase poze ai

25+ cu Diana

Kitzy sunt in z35 azi...dar nu pot spune cate zile de intarziere am, pt ca luna trecuta a venit la 42 de zile...
Inca nu ma declar mamica, ca tare mi-e teama sa nu fie ceva in neregula...
Tu ai avut scurgeri la inceputul sarcinii?

Oana
te asteptam

my pictures
test
visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Da, am avut niste scurgeri bejulii si eram sigura ca-mi vine CM, dar au fost de la implantare. Te doare burta? Ca daca nu te doare e ok.

25+ cu Diana

Mergi la inceput

Kitzy ma doare un pic...dar nu fff tare...nu e ca la CM...e asa o durere surda...
Am luat un Nospa acum si m-a lasat...

Oana
te asteptam

my pictures
test
visul

Mergi la inceput