Scoala 17 "Pia Bratianu"- pareri?
Raspunsuri - Pagina 8
camina23 spune:
Am fost la Ziua Portilor Deschise si am aflat faptul ca vor prelua grupa pregatitoare urmatoarele invatatoare:
Stoica Marinela
D-na Branzescu si inca o doamna Carmen...
Daca mai stie cineva ceva despre ele....
Kariris spune:
Marculet multumesc mult pentru raspuns, eu am inteles multe din raspunsul tau, am inteles ce trebuia inteles si m-ai ajutat sa iau decizia ref la optiunea pt o anumita invatatoare. Nu ca ar tine cineva cont de optiunea noastra
Camina ai facut o salata din numele invatatoarelor
Clasa pregatitoare va fi luata de dna. Branzan Mariana, Ionita Elena si Zeronian Carmen. Atat. Si toate cele 3 doamne sunt bune si au rezultate bune. tu pana la urma unde iti inscrii copilul ca vad ca ai scris si la sc 11 si la 17?
Al_Ma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marculet Da,eu am 2copii la sc17,in ciclul primar,dar parerile sunt impartite,daca vrei la o invatatoare "bine cotata"vei plange mai tarziu,cum fac eu cu primul,la al doilea m-am gandit mai mult si fiind si in interior si vazand toate mizerile cred ca de data asta am luat o hotarare mult mai buna,,,,,invatatoarele asa cum se numesc ele "bine cotate " se gandesc numai la ele,ii chinuie pe copii ca aiba ele rezultate bune pe spatele copiilor.Dragi parinti ganditi-va bine ,,, |
Stiam ca invatatoarele de clasa a IV-a vor lua clasa pregatitoare, pentru ca mi se spusese deja de la scoala. De aceea intrebam in mod specific. Am fost la scoala sambata si le-am cunoscut, cat de cat, dar nu ma pot decide.
Marculet, ai fi dispus sa ne oferi cateva detalii, macar prin PM? Ma intereseaza in special nemultumirile legate de scoala.
Marculet spune:
Presupun ca atunci cand esti hotarat sa inscrii copilul la sc17,stii deja la cine il dai,,,,este foarte greu sa dai o parere pt ca depinde numai de copil,copilul sta cel mai mult cu invatatoarea,,,degeaba imi place mie o invatatoare,daca copilul nu o accepta sau nu accepta "stilul" ei de comportament,,,,,,cel mai indicat este parerea unui parinte care termina acum cls 4,,,,,,,Stoica Marinela este directoare si profesoara de matematica,,,deci nu cred ca o sa ia grupa o,sau poate este o invatatoare cu acelasi nume,,,,,,,,
camina23 spune:
Buna,
Eu m-am hotarat sa excludem aceste scoli 11 respectiv 17
Am impresia ca sunt doar de fatada....si parintii au dus la acest trend...
Al_Ma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camina23 Buna, Eu m-am hotarat sa excludem aceste scoli 11 respectiv 17 Am impresia ca sunt doar de fatada....si parintii au dus la acest trend... |
Camina, si pt ce scoala ai optat, daca imi poti spune?