Finlanda (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena.moise spune:

ooooooooo.... ce liniste este pe aici!

Cred ca toata majoritatea savureaza ultimile momente placute ale verii. Curand vor incepe ploile...si vantul...si zapada.....brrrrr nici nu vreau sa ma gandesc.

Somnic usor! si

Daniela-Elena,Andrei(01.03.05) si Costin(26.10.01)

Mergi la inceput

Chiar nimeni p-aci?
Se vede ca vremea este inca frumoasa(chiar daca vantul s-a intetit putin) si toti profita din plin de fiecare raza de soare.

Oricum si oriunde veti fi, sa aveti o saptamana buna si INSORITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Citat:
Aveti vr-un fir ptr petrecerea vacantei de iarna(cateva zile, acolo, o sapt) la Rovaniemi? Am incercat sa fac rezervari on-line la hoteluri, dar toate apar ocupate!Sau este prea devreme poate?

In sfarsit am regasit subiectul dupa mai multe cautari si mi-ar place sa mai discutam. Elena, pe aici mai nou sunt cel putin 1000 de cazuri de gripa porcina, ma trec fiorii cand ma gandesc ca voi naste probabil in perioada in care epidemia se va extinde de mai mare frumusetea.
Aamu, Yael, sper ca sunteti bine?
Mai dati un semn si alte fete, da?
Sunt un pic in criza de timp si intru mult mai rar pe DC, dar sper sa scrieti si voi cand puteti.

Mergi la inceput

Bine ai revenit pe la noi Aiska!!!!! Cred ca telepatia functioneaza din plin.....eu doar m-am gandit la Rovaniemi...vacanta de iarna.... si ai si aparut
Tu, ca si graviduta, ai intaietate la vaccinare.Sau nu vrei sa apelezi la el?
Ma cam pune pe ganduri si pe mine gripa asta. Dar oricum ar fi, tot nu mi-am dat acordul ptr vaccinarea baiatului cel mare, la scoala. Una la mana, nu intra in nici o grup de risc, asa cum le denumesc ei si a doua la mana, ei, ca si cadre medicale nu sunt sigure de siguranta vaccinului, aria de acoperire (cica e doar ptr unul din cele trei mutatii aparute ale virusului) si posibilele efecte secundare.Si mai presus de asta, de cand ne-am mutat in Fi, copiii mei -multumesc lui D-zeu -nu au stiut ce-i aia raceala sau antibiotic. Cred ca antibioticele date in Ro, de dr.de fam, la o simpla raceala le ajunge cat ptr o duzina de ani

Multa sanatate tuturor si aveti mare grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Hei...

Acum am mai citit si eu p-aici si ce vad? A scris Aiska... acum 5 luni ja... tervetuloa Yaia!

Fetelor, eu propun sa ne unim cu 'Suedia' (daca se poate)! Si pe acolo e cam rarut, deci zic eu este o idee buna... Elena, pt. tine e cel mai OK, avand in vedere ca tu stai in Åland Islands si vorbesti suedeza, nu finlandeza.

Aamu, miss you...

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Fetelor, Ioana, fata mea cea mare, va sustine un proiect (cu cativa colegi) la un liceu in Helsinki, peste o saptamana; o sa stea cam 10 zile si ma intrebam daca e frig rau, adica daca trebuie sa se echipeze in mod special, si pentru exterior si pentru interioare, ca li s-a cam dus vestea nordicilor ca sunt caliti, traiesc si in casa mai la racoare; poate ma puteti lamuri putin.
Multumesc!

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Rufus, sa-si ia geaca de iarna cu ea si papuci, cizme de iarna. Inauntru nu e frig, acum depinde dar in general e cald. Eu am in casa 24-25 de grade deci nu e deloc frig pt noi.

Uite un link unde poti urmari vremea:

http://www.foreca.com/?lang=en

Mergi la inceput