Finlanda (4)
Va invit aici la capitolul nr4.
lgireada - Liliana - 22.09.1984 - Joensuu
Aamu - Elena - 17.10.1971 - Rauma
Jaana - Oana - 17.05.1976 - Tampere
Yael- Isabella - 24.11.1975 - Helsinki
Aiska - Sabina - 30.09.1979 - Rovaniemi
mamini - Magda Tampere
elena.moise - Elena Daniela - 29.06.1972 - Brando Aland
Alinuca - Alina - 02.11.1975 - Helsinki
KULTA - Paula - 11.06.1974 - Lohja
Aamu
Raspunsuri
Aamu spune:
La multi ani si tot ce va doriti pentru noul an!
In sfarsit am ajuns sa deschid un nou subiect, sper sa mai treceti pe aici.. mi-e dor de voi.
Elena, ce mai faci? Cum e vremea la tine? Aici a fost putina zapada si frumos...acum ploua si e mizerie si intuneric.
Mamini, mult succes cu planurile pe care le ai. Te asteptam cu drag cand ai timp.
Lili, mai viziteaza-ne cand ai timp, esti oricand binevenita aici.
Yael, ce mai zici?
Jaana, ce mai faci? Nu stiu daca te-ai intors din Romania..
Aiska, sper ca e totul bine?
Vauva, te asteptam cand ai timp.
Pe 19 plec in Canada pentru 2 saptamani. Iar drum lung si schimbat fus orar..o sa fiu ca un zombie vreo 3 zile.
Pupici si astept vesti de la voi.
Aamu
lgireada spune:
Salutare! si La multi ani! tuturor.
Eu cred ca pot fi stearsa din listuta ... nu stiu cand si cum voi m ajunge prin Finlanda, dar banui ca nu chiar asa curand.
Voi ce mai faceti? Sunteti bine toate?
www.flickr.com/photos/10546994@N06/" target="_blank">Liliana
elena.moise spune:
La Multi Ani fericiti si de pe Aland si !
Lili,poate "cobim" daca te pastram in listuta. Niciodata nu se stie, nu?
Aamu sunt dezamagita total in privinta zapezii.Eu care credeam ca o sa inotam in omat, abea asteptam o bataie cu bulgari am ajuns sa-mi doresc sa vina vara mai repede ca sa scapam de ploi, noroi, vant rece...macar atunci verdele padurii mai inveseleste putin atmosfera.Cei drept am reusit sa ridicam un om de zapada, dar in fiecare zi baietii mei plangeau cand il vedeau cum se micsoreaza.
Ma bucur ca nu ai intampinat greutati din cauza pasaportului! Cred ca acum esti prinsa pana peste cap cu pregatirile.Eu iti doresc drum bun si mini-concediu super! Te asteptam cu impresii noi.Si....acomodare rapida !
Eu am trimis o gramada de solicitari ptr diferite posturi, dar majoritatea cer lb suedeza.Am gasit totusi ceva, dar nu am inca raspunsul cert ca voi fi angajata cu contract - poate dupa 3-4 luni de proba. Momentan asteptam raspunsul de la gradi-ptr cel mic, astept sa-ncep cursul de suedeza pe 22 ianuarie si.... insist cu mail-uri, poate poate.
Apropo! cunoasteti vr-un motor de cautare in suedeza/engleza ptr jobburi in Helsinki?(publicatii ale diverselor institutii, site-uri ale firmelor.....orice, unde pot gasi locuri de munca, dar in se/engl)Eu intru pe pag Fortelor de Munca din Finlanda(nu a Aland-ului) si toate anunturile sunt in finlandeza, ceea ce nu ma ajuta deloc.
Va urez toate cele bune, spor in tot ce faceti si ....
Daniela-Elena,Andrei(01.03.05) si Costin(26.10.01)
elena.moise spune:
Aamu mersi frumos ptr indicatii .Intr-adevar am gasit si anunturi in suedeza pe mol.fi, cei drept putine, dar tot e ceva. Poate vor mai apare.Daaaaa asa e...ai specificat ca pe 10 pleci, dar la cat eram de ametita.....deh, statul acasa si-a cam pus amprenta pe al meu neuron.Acum inseamna ca esti acasa si de maine inapoi la munca ????? Oricum ai un sef destul de intelegator "vaz bine" sau asa sunt in general!
Intre timp am inceput gradinita cu picio-men-ul meu, cursul de suedeza si de marti as vrea sa merg normal la serviciu, nu numai in week-end cum am facut pana acum. Nu stiu cum o sa ma descurc pana la urma, caci m-am cam aglomerat, avand in vedere ca trebuie sa fac si nateveta catre Mariehamn(cam 56 km dus-intors).
Cam atat de pe aici. Asteptam vesti si din celelate zone ale Finlandei. Sper sa am puterea si timp sa mai intru din cand in cand, sa mai dau un semn de viata. Daca nu.......inseamna ca zac lata de oboseala, D-ne fereste.
Va pupic si va doresc o saptamana frumoasa si linistita.
Daniela-Elena,Andrei(01.03.05) si Costin(26.10.01)
Yael spune:
Hei fetele...
Doamne de cand nu am mai scris... si voi la fel
Aamu... CE MAI FACI? Mi-e dor de tine... de voi... Jaana, Aiska, Elena... Mamini parca zicea ca se retrage un timp...
Aiska, ai nascut in Martie, nu? Cum e cu 3 copilasi? Cum a fost nasterea? Cum e bb?
Yael spune:
Incerc sa tin cat pot subiectul pe prima pagina, sper ca macar sa mai intrati pe forum si sa vedeti FINLANDA....
I, Y4v.6k, N 3v & surpriza, iar 34w -42 days to go!
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
Yael spune:
inca o incercare...
I, Y4v.6k, N 3v & surpriza, iar 34w -42 days to go!
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
Aamu spune:
Yael, bine ai revenit!
N-am mai scris demult..ramasesem doar eu si Elena pe aici la un moment dat..nu mai stiu nimic nici de ea..
Cum iti merge? Totul e bine? Cum te simti?
Pupici.
Aamu
Edit: Yael, acum am observat si linkul si ca ai scris mai mult, o sa citesc si mai scriu de acasa..acum am prea mult de lucru. Pup
lgireada spune:
Va salut si eu ... din RO, ce-i drept. Dar mi-e dor de voi toate!
Va !
www.flickr.com/photos/10546994@N06/" target="_blank">Liliana
lgireada spune:
PS. La semnatura gasiti poze cu mine din ultima perioada, am mai pasit si pe teritoriu finlandez, pt putine ore, ce-i drept.