Cafea cu aroma de femei 66***
Raspunsuri - Pagina 7
iahim spune:
"neata,multumesc Maadi pentru cafea!Ce faceti,fetelor,grea miscare in dimineata asta...mai raman pe aivi cat ma lasa fii-miu...
fannna2003 spune:
buna cafea faci!...mai vreau o ceasca...ne bagam?
beau
in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Dodo-pui spune:
Multam',multam'pt
.
Io doar ce m-am adunat dupa drumuri,am reusit in sfarsit sa-mi iau abonamentul RATC
.
In oraselul copiilor
Toti suntem egali
Povestea lui Bogdan
slimatei spune:

e posibil ca un copilas la doar 20 de zile... de vreo sapt sa nu iasa cum tb afara cu kk... la inceput iesea la fiecare masa..dupa care le-a rarit..pana la 1-2 pe zi.. si a ajuns de vreo sapt.ca nu iese cate doua zile... azi are 3 zile de cand nu iese afara... o vad ca sta bine... papa... doarme.. dar nustiu daca e bine ca ea nu iese cu scaunul...ce tb sa fac dati-mi un sfat... e grav..?
Stefania X2 mami
....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.
aidaciolac spune:
TKS pt 
Stefi incearca cu termometru putin pana se excita nervii aia rusinosi ca sa inceapa sa faca. Si nu o mai lasa atata. Ajut-o sa faca in fiecare zi.
Ceai bea? Sunt tot felul de ceaiuri de bebici si nu ii pune zahar. Emma pana la 2 ani si jumatate nu a simtit zaharul in ceai si era tare multumita.
si asteptam sa ne mai spui
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
fannna2003 spune:
la fel am avut si eu probleme cu copii...se constipau f des...termometru imi devenise prieten...daca vedeam ca nu iese cu scaun le saream in ajutor...la un moment dat ma gandeam ca or sa faca mereu asa...dar nu..in timp s-a reglat
nu o lasa atata timp niciodata...in fiecare zi tre sa aiba scaun
succes si pupici
beau
in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Maadi spune:
Stefi, nu te speria, se intampla. Si noi am tras-o cu constipatia, dar Calin a fost alaptat exclusiv cu lapte formula. Dar si la noi termometrul a fost de mare ajutor. In plus ceaiuri de bb cat mai multe, masaj pe burtica si deasemenea sa ai grija ce mananci tu, ca si asta poate fi o cauza.
Pupici multi printesei.
ramyteo spune:
'Neata fetelor...da vi-a fost dor de mine? Cred ca nu tareee putina miscare pe aici.
MAi de ieri nu mi-a mai mers netu de abia acum l-a facut.
Stefi--si noi am patit dar la noi cu termometrul nu a mers si am folosit supozitor cu glicerina pt. sugari si asa am reusit sa scapam cu bine eu o mai si masam usor pe burtica. Succes!
VA pup
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
alic spune:
salut, mai fetelor!
in sfarsit apuc si eu sa va mai citesc, de-acum promit sa fiu mai activa!
ce mai faceti? ce noutati aveti in noul an?
pe toate, fara exceptie
si cel mai mic membru al "fetelor aromate"
ALICe

eu