Leoaicele DC (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Katty
Anca eu nu stiu cum e stau fara Bogdan.Caci doar la gradi din acest an (3 ore-o data pe saptamana)am stat fara el.Eu zic ca n-am taiat cordonul ombilical
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ei dodo eu am facut exercitii, eu pana a facut Vlad doi ani jumatate am stat cu mama, si Vlad e obisnuit ca ea si o si iubeste ff mult pentru ca "imi face buni toate bunatatile si poftele!" eu l-am mai lasat cate o zi cu ea de mic, examene deplasari una alta!

in primavara trecuta doua saptamani cu buni la brasov inainte de poste in vara in vacanta o luna acum o luna!

Vreau sa aibe o relatie deosebita intre ei vreau sa fie pentru Vlad bunica care eu nu am avut-o niciodata!

Mi-a fost greu dar daca ma gandesc ca acolo mama ii acorda toata atentia si el e fericit(acum vrea sa o luam pe buni cu noi, sau sa mai stea inca vreo 10 zile)stau si eu linistita!

Dar dor de el imi este de nu mai pot.......

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Anca stiu ca tie dooor de el.Eu am avut noroc teribil vacante la bunici,joaca la tara ehei copilarie.Acum as fi dorit si pe Bogdan asa ceva dar...mama mea e decedata iar soacra mea cand am rugat-o(Bogdi era mic)sa stea cu el 2 h a "sta"si cand m-am intors ....Surpriza copilul in patutz soacra a aparut dupa cca 1h ...Explicatia:Cand ai venit?;Eu:Acum;Acum 5 min am plecat pana la..."
Acum vrea sa-i duv baiatul la Br dar nu am incredere in ea ,asta-i viata.voinicul schior.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Katty , insanatosire grabnica si numai bine! felicitari si pentru pierderea celor 2 kg

Gabi , suntem bine, am gatit pana acum si nu am intrat pe forum pe ziua de azi. Voi ce faceti, a inceput sotul tau munca.

Anca , revedere placuta si drum bun pana la Brasov.

La noi nu e nimic nou asa ca...nu am ce sa va povestesc...

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Ianuarie%202008" target="_blank">Poze ianuarie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Imi pare rau pentru mama ta Dodo, cat despre soacre asa cunt ele, un alt fel de mame!

Direara am gigiulela la greu cu Vladut, ca si lui ii place, si acasa numai ce il auzeam hai mami sa ne giugiulim!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Anca oare noi ce fel de soacre vom fi?!Pe langa faptul ca avem fiecare baiat mai este singur la parinti.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Originally posted by Dodo-pui

Anca oare noi ce fel de soacre vom fi?!Pe langa faptul ca avem fiecare baiat mai este singur la parinti.
Doamne ajuta!

Ce intrebare tulburatoare, inca nu pot sa ma gandesc la asta... ca ma ia cu tremureli!!! Asta inseamna cam peste doujdeani, nu??? Voi fi cam babuta atunci, ieah!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katty

quote:
Originally posted by Dodo-pui

Doamne ajuta!

Ce intrebare tulburatoare, inca nu pot sa ma gandesc la asta... ca ma ia cu tremureli!!! Asta inseamna cam peste doujdeani, nu??? Voi fi cam babuta atunci, ieah!!!

varsta lui Andrei

Da peste cati ani vrei tu dar intre timp stres si alte alea plus la unii"roza"(scleroza) sper sa nu fiu mai rea ca soacra mea
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Mergi la inceput

Buna celor mai si mai,
poftitzi la o cana .
Cum sunteti azi?
Bogdan este ok(ok lui bine'nteles).Sotzul a fost la ORL si are nevoie de aparat auditivasa ca-i bine si la vara cald.
Nu ma luati in seama in cateva min o sa-mi treaca si o sa caut o solutie si pt aparatul lui auditiv.Dr ia spus ca cele mai eficiente sunt cele nemtesti.Ma linistesc o tzarica si incep sa aflu relatii.
Gata
Voi cum suntetzi?Dar puiutzi?
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Sunt si eu pe baricade!!
Dodo, imi pare rau ca sotul tau are probleme cu auzul si ca are nevoie de aparat! E bine totusi ca exista o solutie ptr. asta! Sanatate multa!
Si daca tot e sa ne "laudam" (ca numai de bine nu e) cu sotii nostri sa va zic ca si sotului i-au gasit tromboflebita superficiciala la gamba dreapta (il durea piciorul de nu mai putea calca dinaninte de apleca la munte, abia a condus si pana la urma s-a dus la policlinica), acum are de facut tratament medicamentos cel putin 3 lui. S-au cam agitat doctoritele alea de la policlinica in jurul lui ca cica nu pre s-au vazut cazuri asa devreme (adica 40 de ani). Eu sper sa fie bine, desi in fiecare zi il doare piciorul, si inca n-are rezultate.
Catutza e si ea cu Mihai cu probleme tot la picioare, ce-au sotii nostri???
Mie mi-e tare frica totusi ca asta e o boala care poate avea ca efecte chiar si infarcturi sau altele daca pleaca chiagul de acolo etc.

varsta lui Andrei

Mergi la inceput