Eurolines

Eurolines | Autor: Jasmine

Link direct la acest mesaj

trebuie sa primesc in seara asta un colet trimis din Germania,prin Eurolines.E prima data cand se intampla asta si nu prea stiu cum se procedeaza.

Am nr coletului si nr de telefon mobil al soferului.

Trebuie sa ma duc neaparat in seara asta cand soseste autocarul in Bucuresti (nu stiu nici unde soseste) sau coletul mai poate ramane la ei pana maine?

Stie cineva cum se procedeaza?

Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

aici la Brasov, il iei de la sediul lor a doua zi...nu de la autocar!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

am sunat si asa mi s-a spus si mie,ca abia maine il pot lua de la sediul lor.Gata,m-am lamurit acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

In legatura cu biletele de la Eurolines...mai au oferta cu jumatate de pret daca faci rezervare cu cel putin o luna inainte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

mai e cineva care sa fi trimis colete prin Eurolines? Sper ca nu sunt la fel de hoti ca cei de la Attlasib!

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Da, eu trimit, de 5 ani de zile.
Niciodata nu mi-a disparut nimic din colet, si am mai pus si banuti sau chestii nedeclarate.
Sunt foarte seriosi si in primul rand prietenosi.
A trebuit sa trimit cu Atlasib ceva si atata nesimtire nu am mai intalnit nicaieri si am inteles ca sunt si un pic mai scumputi decat Eurolines

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=42340066e8c55f0c49ed82&source=category&category_id=12" target="_blank">Tony,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Si eu trimit de 7 ani cu Eurolines si nu am avut pb. Cu Atlasib am trimis odata si a ajuns dupa vreo 3 sapt.

Jasmine, la Eurolines nu-i musai sa ridici in ziua respectiva. Itzi tin coletul citeva zile. stiu asta pt ca eu trimit la Bucuresti, dar mama sta in provincie si dureaza putin pina ajunge sa-l ridice si niciodata nu a avut pb. Sediul e la Pta Buzesti. Ce am inteles e ca au modificat programul, in sensul ca e de luni pina vineri pina la 21, dar duminica au inchis (inainte era si duminica deschis).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

am fost aseara si am luat coletul.Programul e pana la ora 22.

Mergi la inceput