Aspirante optimiste >20 ani (246)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Fata ce-ai? Te-a apucat nebuneala????De ce esti speriata?
Te sperii de copilul tau???De-un sambure de mar??
Of of mai mai!!
Crisa

In asteptarea lui bebe mic!!

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Nu stiu daca mai sunteti careva.
SUnt foarte trista. Cand am ajuns acasa acum , am fost la baie si am vazut pe chilot din nou scurgerea bejulie ca cea de azi dimineata. Acum era chiar putin mai inchisa la culoare.
Mi-e foarte teama sa nu-l pierd pe bebe. Nici nu stiu?????
POate imi puteti spune vreuna din voi ceva????

-----------------------------
http://monicabombonica.hi5.com
5+ cand m-am asteptat mai putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Monica, nu te speria! E foarte posibil sa nu fie nimic in neregula. Fina mea a avut, la prima sarcina, sangerari de multe ori si am un superfinutz de 1 an si 7 luni. Si ea era foarte speriata, dar chiar nu au fost probleme. Ea a luat ceva progesteron atunci, de fapt de atunci si pana pe la 20 de saptamani. Cred ca utrogestan sau Duphaston. Suna si tu repede la doctor, spune-i si o sa iti spuna ce sa faci.
Mult succes si fruntea sus!

Am si eu o intrebare pentru cine a folosit Duphaston: va dureau sanii de la el? Ca eu am luat luna asta, din ziua 14, voi mai lua si maine (ziua 25) si ma dor sanii de innebunesc. Ma gandesc ca e de la el, dar pe prospect nu sunt mentionate astfel de reactii secundare.

Si inca o intrebare mica: dupa ce intrerup Duphastonul asta, ar trebui sa imi vina ciclul in 2-3 zile daca nu sunt insarcinata?

Va rog mult de tot, raspundeti-mi!

luiza de mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)
www.flickr.com/photos/81153680@N00/" target="_blank">RARES

Surioara mea

Mergi la inceput

NU O SA-L PIERZI PE BEBE!!!!!
DA?!!
Crisa

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

L-am sunat pe doctor si mi-a zis sa ma duc maine dim la spital sa vedem ce este ca nu prea e normal.

-----------------------------
http://monicabombonica.hi5.com
5+ cand m-am asteptat mai putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Monica dicut-sper din suflet sa fie totul bine.te rog stai in pat(daca nu mai poti ajunge azi la medic),sa nu faci nici cel mai mic efort-si gandeste pozitiv!Doamne ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare!!
pupici pt toate fetele
crisa, ce frumoasa esti fara avertisment!! sa te relaxezi in vacanta aia si sa te gandesti doar la tine:) noi te asteptam cu bratele deschise, mai ales la odisee!!
maryb, draga mea, nu te supara pe noi. eu am citit si ieri ce ai scris si sper din tot sufeltul sa treci peste perioada asta. o sa vezi ca va veni cat de curand o perioada frumoasa si vei uita de asta. adica 2 luni trec repede, iti spun eu, care am asteptat bebe 10 luni!
ideea e ca in astea 2 luni sa-ti faci niste investigatii sa vezi de ce s-a intamplat asha. uite, cumnata mea a pierdut sarcina, ceva mai mare, din cauza unei infectii urinare...tot oprita din evolutie si acum stie ce analize are de facut si merge inainte. iti dai seama ca suntem alaturi de tine si ne rugam sa-ti fie bine!
fetelor, imi pare rau ca nu pot scrie mai mult de un mesaj-doua pe zi, dar sunt f obosita, se scrie f mult si intru destul de tarziu, cand voi deja v-ati facut norma, ca sa zic asha, dar va citesc zi de zi!! si sunt alaturi de voi!

monica, e bine sa mergi la dr, pentru linistea ta
daca nu e sange viu colorat, poate fi de la implantare, mai ales daca e in cantitati mici
multa bafta iti doresc si te astept cu vesti!

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
6+

Mergi la inceput

Claudinno ce buna esti tu!!!Te pup.Mi-e un drag de tine de mor!!Nu stiu de ce mi-ai intrat mie asa la ....suflet!!
Monicutu, am vb cu ea si a promis ca nu mai plinge si ca nu mai face nimic azi , da?Asa-i Monicu???
Crisa

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

crisa, te pup si eu apasat si te imbratisez
acum fug in pat, ca zici ca-s nedormita de un secol si abia m-am trezit...

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Ma simt cam prost deoarece am impresia ca sunt invizibila. Nu imi raspunde nimeni la mesaje.

luiza de mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)
www.flickr.com/photos/81153680@N00/" target="_blank">RARES

Surioara mea

Mergi la inceput