Dr. Ion Ionutz - date de contact
Buna! Am auzit ca dr. ion Ionutz ar avea un cabinet particular pe la Gara. Stiti unde e? Numar de telefon? Cam cat dureaza pana reusesti sa intri in programul lui. Cum este acest doctor?
As vrea o schimbare si cum am auzit numai si numai lucruri bune despre el... Va rog! ![]()
http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?
Raspunsuri
marynik spune:
quote:
Initial creeata de alinushca
Buna! Am auzit ca dr. ion Ionutz ar avea un cabinet particular pe la Gara. Stiti unde e? Numar de telefon? Cam cat dureaza pana reusesti sa intri in programul lui. Cum este acest doctor?
As vrea o schimbare si cum am auzit numai si numai lucruri bune despre el... Va rog!
Parca Anaxena merge la el , vb cu ea
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
tzitziri spune:
Dr Ion Ionut are cabinet pe str. Atelierului nr. 22 langa Agentia de voiaj CFR de la Gara de Nord si poti face programare la telefon 021/313.04.24.
Eu am stat prima data cand am fost la dumnealui 2 luni pana sa ajung efectiv - doar peste 2 luni de la programare avea locuri libere si cand am fost in septembrie prima zi libera pentru urmatoarea consultatie o avea pe 16 ianuarie...deci dureaza destul de mult pana reusesti sa il vezi efectiv.
alinushca spune:
quote:
Originally posted by tzitziri
Dr Ion Ionut are cabinet pe str. Atelierului nr. 22 langa Agentia de voiaj CFR de la Gara de Nord si poti face programare la telefon 021/313.04.24.
Eu am stat prima data cand am fost la dumnealui 2 luni pana sa ajung efectiv - doar peste 2 luni de la programare avea locuri libere si cand am fost in septembrie prima zi libera pentru urmatoarea consultatie o avea pe 16 ianuarie...deci dureaza destul de mult pana reusesti sa il vezi efectiv.
Tzitziri, mersi mult! dar dupa ce te duci prima data nu iti zice cum sa faci sa il vezi la timp pentru urmatoarea ocazie cand ai nevoie sa il vezi? Ca asteptatul pe hol la Giulesti probabil ca nu prea functioneaza bine...
Dar la centrul de planing familial de care am citit pe net ai fost? Am sunat acum acolo si am facut rost de programare pentru 11 Februarie. Deci intr-o luna. Nu stiu insa daca merita sau cum este.
Cum ti se pare doctorul? Eu am avut 2 pierderi de sarcina si as spera sa ma poata ajuta.
noname spune:
Alinusha , sa stii ca eu am facut laparo cu domnul Ion Ionut si mi s-a parut un om de milioane.
Medicul la care sunt eu de la Giulesti m-a lasat p mana lui, dar ti-am zis, o grija extraordinara acorda pacientilor.
Fetele care erau pacientele lui vorbeau foarte frumos despre el.
Inainte de laparo se face colposcopia, iar doctorul Ion Ionut mergea cu fiecare in parte sa vada ce are, nu mai astepta sa te duci cu fisa la dansul in cabinet.
Inainte de laparo am facut HSG , iar pacientele doctorului Ion Ionut erau singurele la care nu le facea medicul de acolo HSG, le facea chiar el personal la pacientele lui.
Am vrut si eu sa merg la programare la dansul, dar am auzit ca are f multe paciente, si eu cum trebuie sa imi fac monitorizari nu stiu dak are timp de mine sa merg din 2 in 2 zile.
Eu am auzit lucruri bune si despre Tutu si incerc sa imi fac o programare la dansul.
Mai am una la Pelinescu sau Filipesc , nu stiu f bine de la Filantropia (mi-a facut o prietena programarea) despre care am auzit ca e f bnun.
Si eu vreau neaaparat anul asta sa iasa si la mine un BB , ca pana acum am tot batut pasul p loc.
Scuze ca m-am intins asa mult.
Pupici si sa dea Dumnezeu visul tau sa devina realitate.
musettepink spune:
Noname, Filipescu nu cred sa fie la Filantropia,din cate stiu eu e la Elias.bafta.![]()
Visez la ziua cand voi fii 
http://tt.lilypie.com/GqJzp2.png
tzitziri spune:
quote:
Tzitziri, mersi mult! dar dupa ce te duci prima data nu iti zice cum sa faci sa il vezi la timp pentru urmatoarea ocazie cand ai nevoie sa il vezi? Ca asteptatul pe hol la Giulesti probabil ca nu prea functioneaza bine...
Dar la centrul de planing familial de care am citit pe net ai fost? Am sunat acum acolo si am facut rost de programare pentru 11 Februarie. Deci intr-o luna. Nu stiu insa daca merita sau cum este.
Cum ti se pare doctorul? Eu am avut 2 pierderi de sarcina si as spera sa ma poata ajuta.
Alinushca,
eu am fost ca o consultatie 'neobligatorie' daca ma pot exprima exact. Am fost sa ii expun situatia mea medicala si sa isi spuna dumnealui parerea. Nu sunt insarcinata, intentionez sa fiu, nu 'incerc' decat de o luna, nu am nici o problema grava dar am o situatie putin mai 'speciala' - lipsa unui ovar - si de aceea aveam nevoie de parera dumnealui la sfatul unei prietene.
Deci la mine nu era graba - probabil daca trebuia sa ma duc lunar (monitorizare sarcina sau alte probleme), ma chema la spital mai devreme. Dar nefiind cazul nu e problema sa astept cateva luni.
Nu am fost la centrul de planificare.Am fost doar la cabinetul de langa gara si o singura data.
Despre dumnealui am citit numai de bine. Eu una nu mi-am format inca o opinie - mi s-a parut ca unele pareri sunt total opuse celor pe care le-am citit pe net sau spuse de alti doctori (si am fost la suficienti), si de ex m-a mirat faptul ca mi-a indicat ca singura analiza premergatoare sarcinii cea de rubeola.In rest mi se pare ca e un om foarte rabdator si mi-a placut ca explica foarte bine anumite aspecte - la mine, asa cum am zis, am cerut doar parerea pentru situatia mea putin mai speciala. Dar m-a linistit in privinta asta!
EDIT: am o prietena care a avut ocazia la Giulesti sa il vada pe domnul doctor cum se poarta cu pacientele. Si am inteles ca este un om extrem de sufletist si ca vine la orice ora din zi si din noapte daca sunt problema mari. Deci sunt sigura ca e un doctor foarte bun pentru ca altfel nu ar fi asa de laudat, dar poate nu am abordat eu 'bine' problema la prima mea consultatie sau poate nu am apucat sa imi fac o parere obiectiva pana acum.