un sfat , o vorba va rog!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenyy spune:

Dariass,si eu m-am aflat intr-o situatie asemanatoare ca a ta,dar acum vreau sa-ti povestesc despre"relatia" unei bune amice,care intre timp,ca paranteza,relatiile intre mine si ea s-au racit foarte mult,afland cat rau a putut face unor suflete nevinovate..
"Scumpa mea" amica,s-a amorezat nebuneste,de sotul unei foarte prietene a domniei sale,ea motivand-mi ca el a fost cel care a insistat atat de mult,si i-a cedat,mai mult"din simplul" motiv,ca el o tot cauta si ii facea atatea atentii."Amica" are o fetita dintr-o casatorie anterioara,sotul ei a parasit-o intr-o buna zi,cand ea era insarcinata in 7 luni,si din cate cred eu,ptr o alta femeie.Nu se iubeau,mai mukt a fost "dragul" de a se casatorii,sa-i urmeze pasii surorii ei,care era proaspat casatorita.Ma rog,nu stiu cat de mult conteaza acest fapt,dar"amica" mea,a avut aceasta relatie cu un barbat casatorit,11 ani..cu bune si rele..Cea ce m-a socat in toata aceasta relatie,este ca,omul nu a divortat de sotia lui,au facut si 2 copii impreuna,el facand naveta intre cele doua judete(sotia la Buc,amanta la Valcea)saptamanal,promitandu-i ani de zile "amicei" ca v-a divorta de sotia lui,si ca in sfarsit se vor casatorii.Amica era foarte fericita,peste tot erau impreuna,familiile stiau de relatia celor doi,chiar venise omu` in petit la parintii ei,ce mai,o familie in totalitate fericita!Ani de zile saraca lui sotie s-a chinuit sa-i desparta,pana cand femeia a trebuit sa-si arunce" armele",11 ani de asteptare si chin ptr ea,intr-o zi s-a hotarat sa-si vada de viata ei,si si-a gasit pe cineva...Normal,nu?? I-a cerut divortul sotului,dar el,ii spunea ca nu vrea sa o piarda,ca o iubeste,ca sunt...vai de mine!!.. o familie fericita...IPOCRITUL!!..Amica avea tot ce-si dorea din partea amantului,vacante,plimbari,cadouri,bani,saraca sotie,se chinuia de una singura cu cei doi copii,nu avea dreptul nici macar la o iesire in parc,o inghetata,o vorba buna!Nenorocitul,scuzati-ma va rog,atat o rasfata pe fetita ei,sa ma ierte D-zeu,copilul nu avea nici o vina fetelor,si poate copiii lui nu vedeau o ciocolata,asta m-a dezgustat atat de mult la ea,banii si bucuria copiilor se duceau pe distractiile ei.Sora ei in decursul acestor ani,a ajuns in Statele Unite,si a chemat-o si pe Amica...Am uitat sa va spun,cat a aflat Amica,ca,sotia lui ar fi intr-o relatie cu cineva,atat mi-o mai barfea,din c...va si mama iresponsabila nu ti-o scotea..Ea,amica,care nu stia nici macar sa dea cu aspiratorul,parintii i-au crescut fetita pana la 14 ani,ea,Sfanta!! In fine,cand s-a vazut Amica cu viza in mana,nu m-ai stia cum sa scape de amant,si ca sa vedeti cata nesimtire,a sunat-o pe sotia lui,spunandu-i sa vina sa-si ia sotul,ca face scandal la usa,si ea nu poate scapa de el!!!Sotia foarte frumos si elegant,i-a raspuns ceva de genul,ca trebuia sa o cheme si cand ii terfelea barbatu` prin pat,in vacantele lor,s.a m.d..Bineinteles,ca tot sotia a fost vazuta ca o nesimtita si ca nu are bun simt,sa-i vb pe astfel de ton amantei!!??!Din cate stiu acum,barbatul ratacitor s-a intors acasa la familie,sunt fericiti,sau macar asa vreau sa cred,dar ma gandesc cu atata durere in suflet,pana unde putem ajunge cand iubim??Se merita?Eu am obosit sa ma mai gandesc,sa plang in perna,atat stiu:Exista un Dumnezeu,de fiecare in parte are grija!

Mergi la inceput