Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt 6
Raspunsuri - Pagina 4
nushulica spune:
quote:
Originally posted by oana_oana26
Sper sa nu se confirme ce spun , dar se pare ca ......fiecare bordei cu obiceiul lui
Eu am facut stimulare anul trecut cu dr endocrinolog de la Buc si mi-a dat Z5-Z9 iar anul asta, alt dr, ginecolog de data asta a spus Z4-Z8
La tine vad alta varianta
Nu stiu ce sa zic, cele mai multe pareri se pare ca sunt pt Z5-Z9, dar daca dr nostri asa spun, nu ne ramane decat sa-i ascultam ca doar or sti ce fac
oana vad ca esti si tu din iasi...eu merg la dr dumitrascu irina are cabinet la autogara cu onofriescu e cotata ca un medic f bun...de asta m-am mirat si eu, eu am mai facut stimulare dar doar z5-9 si de asta si intrebam daca a mai luat cineva in intervalul asta ca eu una n-am auzit pana azi
oana_oana26 spune:
am auzit lucruri bune despre dr ta, deci imi mentin parerea ca stie ce face, ramane sa vedem si rezultatele
Mai asteptam pareri de la fetele care au facut stimulare daca au auzit sau testat si varianta asta
georgia_c spune:
m'neata
mie mi-a fost recomandat de dr, clomifen 100mg ... am cautat peste tot , nu am resuti sa gasesc si in final mi-am amintit de clostilbegyt , care insa nu stiu daca sa-l iau tot in doza de 100.... e prima luna de stimulare , si chiar mi-am prins urechile ... poate reusesc sa primesc de la voi un raspuns/lamurire
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
nushulica spune:
quote:
Originally posted by zambetmic
buna seara
sunt noua pe aici si as avea o intrebare, daca m-am monitorizat singura cu teste de ovulatie 2 luni si au fost negative toata aceasta perioada, pot sa incep stimulare, sau trebuie sa treaca mai mult timp?
inca nu am apucat sa ma duc la medic, doream un raspuns daca stiti, asa inainte sa apuc sa ma duc (inca nu stiu cand pot obtine programare)
cam cat costa lunar acest tratament?
multumesc
dupa parerea mea stimularea nu o faci asa dupa ureche, ar trebui sa-ti faci timp inainte sa ajungi la medic totusi sa vezi care e motivul ptn care nu ovulezi si sa fii sigura ca nu ovulezi(poate nu ai facut testele bine sau in zilele in care trebuiasau poate ai avut cicluri anovulatorii cum se mai intampla)...eu inainte sa ajung la stimulare am facut cateva luni si grafice de temperaturi ca sa-si dea seama dr daca ai sau nu ovulatie.
in plus de asta clomifenul nu poate fi luat mai mult de 3 luni la rand si zic eu ca nu are sens sa-ti dai peste cap organismul , mai bine mergi la medic si vezi ce-ti recomanda
stiu ca e greu sa astepti si poate nu mai ai rabdare dar crede-ma ca luand pastile fara recomandarea medicului iti faci mult mai rau
sanatate!
edit: uitam sa0ti zic pretul tratamentului: clomifenul e cam 10ron cutia cu 10pastilute care-ti ajung o luna, injectia pregnyl care se face in z12-14(depinde) cam 20 ron si monitorizarile la eco pentru urmarirea ovulatiei cam 150-200 ron(depinde de cate eco te cheama sa faci si cat costa o ecografie, la mine e 70ron ecografia si fac 2 intr-o luna)
elaa spune:
Buna dragele mele,
si eu sunt de parere ca nu e bine sa iei nimic fara sa mergi la medic, eu zic si din experianta mea, pana sa ajung la monitorizare am incercat si eu multe teste de ovulatie si niciodata nu se pozitivau, asa ca am ajuns la medic si m-am apucat de monitorizari fara stimulare si ovulam de fiecare data,asa ca am ajuns la concluzia ca testele de ovulatie nu sunt bune, cel putin in cazul meu nu au dat rezultate.
asa ca, chiar daca te costa ceva bani sa faci monitorizare si alte proceduri, dar macar stii ca le faci la recomandarea medicului si ca nu mai dereglezi si altceva prin organism
succes si te asteptam cu vesti bune
oana_oana26 spune:
Sunt de acord cu ce ti-au raspuns fetele, nu te apuca sa iei clomifen fara monitorizare, sunt destule fete pe forum care chiar sub supraveghere medicala au ajuns sa aiba ceva probleme dupa stimulari, asa ca nu merita riscul
mergi la medic si stabiliti impreuna cum e mai bine
Mult succes si rabdare, o sa vina si bebe
georgia_c spune:
va "aud" vorbind de clomifen , si va intrebasem ceva mi sus .. sa inteleg ca in iasi , galati , se gaseste pastiluta minune ... sau ???.. eu in bucuresti n-am gasit , neam
Albert Einstein
nushulica spune:
quote:
Originally posted by georgia_c
va "aud" vorbind de clomifen , si va intrebasem ceva mi sus .. sa inteleg ca in iasi , galati , se gaseste pastiluta minune ... sau ???.. eu in bucuresti n-am gasit , neam
Albert Einstein
da in iasi se gaseste la toate farmaciile...mie cand mi-a recomandat prima data dr clonifen mi-a scris pe reteta in paranteza clostilbegyt a zis ca asa se chema inainte deci banuiesc ca e aceeasi chestie si poti lua
georgia_c spune:
nushulica, pentru raspuns ... o sa mai intreb si prin bucuresti , si daca nu gasesc , o sa iau closty( pe care oricum l-am cumparat deja)
Albert Einstein
mcrissa spune:
georgia_c pai eu zic ca nu are rost sa ma cauti clomifen, ca nu vei gasi.clomifenul este substanta activa din clostilbegyt si ova-mit (denumirele comerciale sub care se inde clomifenul).daca spui ca ai cumparat deja clostilbegyt citeste prospectul de la el sa vezi ca contine clomifen citrat 50 mg.
bafta multa la stimulare si sper sa apara bebe!
Cristina in asteptarea mormolocului