Casnicute sexy (155)
Raspunsuri - Pagina 8
Danelutza spune:
Liano
multam de cafeluta, a prins de minune, ca sint zombi, adica pe la ora 3 asta noapte luam pastile, ca ma doare mina din umar si nu pot dormi. M_am saturat de o luna de zile cu ochii beliti in tavan
.
Gusta sanatate multa Marei
. si Isabella se lupta cu tusea, a vrut dimineata suculet de portocale, dar urla "mami, doale gitu"
, sirop nu mai luam, aseara o dureau si urechiusile desi a controlat-o pediatrul si a spus ca nu are nimic.
Bafta la doctor.
Sanatate socrului si mai lasa cumnatele sa se ocupe de el, altfel cu parkenson, o sa trebuiasca sa-l speli tu la fund, pina dai cu nasul de pamint. Ocupa-te mai mult de Mara si mai fa-te ca ploua, ca stii ca nici tu nu stai prea bine la capitolul sanatate.
Cuscra petrecere frumoasa dupa amiaza si sa faci multe poze, inclusiv cu vecina mea daca e invitata
.
Monica io cred ca tu esti invitata la cumetrie, de aia esti in Romanica pe timp de iarna ![]()

Liana30 spune:
pe Prima la Focus la ora 18.00 daca vreti sa o vedeti pe barbye
va pupp pe toate..
Putin cu putin se aduna marea...
...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....
OlgaTarziu spune:
La multi ani, Mmiha!
La multi ani sot de Danelutza!
Miha este exact ce voiam sa aud. De ieri numa asta ma gandesc ce e cu Tony cu febra 40 de o saptamana. Sa o ajute DD pe prietena ta.
Multumesc ca sunteti alaturi de noi ca de obicei. Am vazut deja 3 doctori din care doar unul a fost constiincios destul sa ne trimita la radiologie, sange, urina si i-a luat exudat faringian. Azi de dimineata ne-au sunat sa mergem inapoi cu el ca vrea doctorul sa-l vada. Inseamna ca ceva e clar in neregula. Nu stiu cum mai rezistam nedormiti deloc de 5 nopt si mers la lucru in fiecare zi. Am migrene deja din cauza oboselii. Macar de ar fi el bine.....
monica-elizabet spune:
Olga, te rog sa te gandesti ca tony este bine, gandeste pozitiv si nu-ti face ganduri negre fara sa ai o baza reala...febra poate sa faca din n motive sunt convinsa ca totul o sa fie bine. bafta maine la dr si sa veniti cu vesti bune...multa sanatate si aveti grija de voi, odihneste-te si tu
pe amandoi
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Liana30 spune:
Olga multa sanatate lui Tony
monicooooo vorbii cu barbatutau
iti spusa?![]()
fugirati toate la tv ???????![]()
...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....
monica-elizabet spune:
nu-mi zise cred ca-i fuse frica ![]()

mai facuram o adresa ca ne prostiram cu atatea case si pc--uri ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Liana30 spune:
zauuuu???/ii fusa frica??????![]()
![]()
numai vb cu el![]()
doinabita spune:

asta ca nu am stiut sa ma uit la 18 pe Prima!!!!
Buna sexoaselor!!!!

LA MULTI ANI MIHA!!!!!

Monica a ajuns pachetul acasa!!!!Multumim mult de tot!!!!
Danelutza, sa ne spui care e efectul de la linte, sa mancam si noi la sfarsitul anului.
Liana da ce bunatati iti face doamna???mai povesteste-mi si mie, poate le fac si eu ceva mai deosebit, ca de mancarea nostra s-au saturat.
Biancaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Doina Bita
Liana30 spune:
doinaaaaaaaaaaaaa te vaz..te vaz![]()
io te vedeam pi la alte usi..da vaz ca mi'o luasi inainte.
ce sa gateasca de toate le'am mancat deja..numai stiu ce
ma duc sa o intreb..
pana una alta facui peste la cuptor..acu sunt ei invitatii mei la masa
doinabita spune:
Liana, sa ne opresti si noua peste!!!!o bucatica mica!!!!

Mai fetelor, unde sunteti???eu astept sa vad ce film incepe la tv.
Doina Bita