Casnicute sexy (155)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

cu aia ai noroc , ca nu-i .

gyongyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by atelocin74

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by atelocin74

hii..hiiii.hiiii.

Putin cu putin se aduna marea...

...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Danelutzoo io o luai pe'a tare
tin pumnii sa fie binee..pup printzesa..
mihaaaa nasa ta e aime?ca ma indragostii de eahoooo nu te gandi departe ca doar stii ca io's fumeie sarioasa
va pup pe toateee..revin

Putin cu putin se aduna marea...

...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!
Danelutza, saru"mana pentru cafeluta!!!Pupam printesa !!!!
Liana, !!!!!
Eu sunt pe la bucatarie, fac nitel smotru, azi am mancarica.Dan e in pat se uita la tv.
Va pupam pe toateeeeeeeeeeeee!!!!Mai revin!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Liana, !!!!!
Eu sunt pe la bucatarie, fac nitel smotru, azi am mancarica.Dan e in pat se uita la tv.
A am uitat sa va spun:Dana e de sambata la cursul de schi...ati pomenit asa ceva?la munte , la cabana sa le dea 2 ore dimineata caldura si doua ore seara???apa

Doina Bita

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Liana, !!!!!
A am uitat sa va spun:Dana e de sambata la cursul de schi...ati pomenit asa ceva?la munte , la cabana sa le dea 2 ore dimineata caldura si doua ore seara???apa calda o jumatate de ora dimineata de 3 ori pe saptamana?si sunt 100 de studenti...e doar cabana din Parang , a facultatii...

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna sexoaselor,
noi de la 6 dim suntem plecati de-acasa si abia la 14 am venit dar macar am rezolvat toate analizele pentru toti, vaccin antigripal si alte nebuneli...astia mici au fost relativ cumintei si au plangacit doar putin dar le-a trecut repede...
va pe toate si revin

danelutza ce ai facut la dr cu pititca, cum se simte?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Am fost la doctor, cica are rosu in urechi, sa-i dau in continuare sirop pentru tuse , acum nu stiu ce efect o avea asta, sper sa-i treaca, ca asta noapte ii pusesem un catel de usturoi incalzit, doar asa i-a trecut si a adormit, bineinteles cu capul pe pieptul meu. Mi-a mai spus ca bintuie otita, asa ca daca nu-i trece cu sirop, dupa trei zile sa ma duc iar la control .
Trebuie s-o pun in garda pe vecina, daca nu-i trec urechile Isabellei, ca sotul pleaca miercuri la Bucuresti si se intoarce vineri noapte, asa ca... vecina trebuie sa stea de garda cu masina.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

of danelutzo, sanatate multa piticutei tale dar nu ti-a dat ceva nurofen sau altceva sa nu o mai doara asa? ce siropel ii dai?
noua de obicei cand au astia mici doar o otita usoara ne da nurofen+otocalm(picaturi de pus in ureche)...daca e mai grav...ne da antibiotic
aveti grija de voi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput