Cafea cu aroma de femei *65*
Raspunsuri - Pagina 10
wonderful spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
O bormasina ... nu are nevoie?
AidaPOZE
Matza Emma in actiune
Doamne fereste!A lui inca mai merge iar io nu-mi fac ziua de marti cu o bormasina,ca doar n-o am din fier.
aidaciolac spune:
Bey , husbantu castiga in euro ... deci s-a ieftinit curentul , gazele , telefoanele ... 
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Help!Pe 31 e ziua sotului si nu stiu ce sa-i iau,asa,ceva mai deosebit si practic.Sa nu-mi ziceti de ceas ca are unu',doar n-o sa-si puna la each mana cate un orologiu,nici papeala la restaurant.
Adina,mai bine l-ai trimite pe maseurul tau sa-i faca un masaj de relaxare,de asta sigur are nevoie,ca eu ce pazesc?De relazare nu erotic!Ca ramanem fara bunatati de barbati!
W
Pai il trimit. Si daca ramanem fara ei ce? Numa' bine se elibereaza locul pentru altul
Hai ca atatea exemple au fost date pentru gagiul lui Lali...nimic nu-ti merge? Ia-i cartea "barbatii sunt magari pana la proba contrarie" (sau cam asa ceva suna titlul)
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Bey , husbantu castiga in euro ... deci s-a ieftinit curentul , gazele , telefoanele ...
AidaPOZE
Matza Emma in actiune
Ahaaaa zi asa! Te-ai scos!

Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
Bine c-ai zis.In 2 zile suntem la tine,sa fie curat,cald si liniste ca sa putem vorbi la dc.Oare daca am fi fata in fata am vorbi la fel de mult?V-anunt ca am zile cand vorbesc f. putin,n-am chef.
aidaciolac spune:
Barbatii suuuunt buuuuuni cand nu sunt nebuuuuuni ![]()
Adina vezi ca iar esti pe razor
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
wonderful spune:
Bine c-ai zis.In 2 zile suntem la tine,sa fie curat,cald si liniste ca sa putem vorbi la dc.Oare daca am fi fata in fata am vorbi la fel de mult?V-anunt ca am zile cand vorbesc f. putin,n-am chef.
Stiu ca iar ma aia la cap Adina,da' chiar nu merge netul.De 3 ori send si nimic.
A_Iulia spune:
Wendy, cine naiba te mai crede. Acum ca nu merge netul. Ieri ca ala mic avea de lucrat. Asa o pacalicioasa rar mi-a fost dat sa vad. Zi mai bine ca n-ai chef de scris si gata.
Adina + Olivia Q1.04