ultima bomba traita si azi

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

quote:
Originally posted by Ancuta-Maria

"o mare ata alba"... hm...
oare cineva care minte cere ajutorul televiziunilor?? Nu prea cred... Dar cred, da, ca este putin exagerata povestea.
Oricum, Ramona, lupta sa scapi de animalul ala, violenta nu se justifica sub nici o forma.
Curaj!

Parerile personale sunt admise? Daca da, io zic ca exagereaza si pe alocuri minte! Am dreptul, cred, sa am o parere personala. Povestea ei e alcatuita din straturi suprapuse fara continuitate intre ele. Da, cred ca a fost batuta fara dar sau poate.Dar restul mi se pare o reglare de conturi!

Copilul are abia 4 luni si mama-sa are timp sa stea in fata calculatorului sa trimita 'enspe mesaje in 'enspe directii.Nenea Gugal poate sa va spuna!

In plus, cand ai probleme cat casa, nu cred ca-ti arde de soarta " altor femei". In miezul evenimentelor fiind, am senzatia ca-ti pasa de plodu' si de pielea proprie, nu de soarta umanitatii.

Dovada e si faptul ca noi ne agitam aici ca niste gaste, si madam nu a mai aparut.Asta e o carte de vizita!

P-aci s-au mai vazut cazuri d-astea! Dealtfel faptul, ca subiectul are cateva MII de vizionari si un numar cu doua cifre de raspunsuri, spune ceva.

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Eu cred ca adevarul este undeva la mijloc si nu cred ca nici unul dintre soti nu stia nimic unul despre celalat inainte de a se casatori iar dupa casatorie fiecare si-a dat arama pe fata cum s-ar zice. Ca el a aflat despre ea ca a fost dansatoare in Japonia sau ca ea a aflat dupa casatorie ce barbat violent este. Si nu inteleg un lucru, chiar asa poltia sa tina cu el cand vad o mama maltrata cu un copil de 4 luni? Stiu ca asta este Romania, sunt constienta de faptul ca legile sunt interpretabile la noi si poate ca uneori sunt mai drastice ptr cine nu merita, dar nu cred ca este dracu' chiar asa de negru. Si nu mai inteleg un lucru, dintr-o femeie de afecri a ajuns sa o duca de pe o zi pe alta, chiar daca l-a bagat si pe sot in afacere. Eu cred ca ceva este putred in... familia Banuta din Pitesti. Eu de cate ori am apelat la politie m-a ajutat, bineinteles ca nu in conflicte cu sotul, dar asa cand am avut nevoie, si chiar am avut nevoie intr-o problema serioasa pe care nu are rost sa o expun acum ca as fi in off topic si nu suntem oameni de afaceri si nu ne dau banii afara din casa.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonabanuta spune:

va multumesc pentru mesaje , dar pentru unii dintre dvs. care incearca sa ma intidimeze " eeei .. aflati ca nu reusiti sa ma faceti sa ma simt " naspa " , voi lupta pana la sfarsit indiferent daca voi castiga sau nu , dar copilul meu merita> Iar tot pentru unii dintre dvs. va fac cunoscut faptul ca am fost plecata in Japonia acum 5 ani , am stat 5 zile, din care 3 zile in apartament pentru ca mi se luase pasaportul si am anuntat autoritaile si m-am intors, am facut 4 zile pe drum dormind prin aeroporturi pentru ca mi-au rezervat un bilet de avion si mi-am dat seama ca a fost o mare prostie ca am plecat , nu este de mine.Dar ce sa spuna si fostul meu sot in apararea lui ca eram o femeie de afaceri si vroia sa-mi ia banii?" Nu ma mai intereseaza de el , acum sunt o femeie divortata, am un copil superb pe care il cresc singura, mi-a fost incredintat copilul spre educare si crestere, el a revenit la numele lui avut anterior,adica Vrajescu. Cat despre bani si masini si averi sa le stapaneasca "sanatos si fericit" ca eu am mai mult decat toti banii din lume pe fetita mea si in putin timp o sa incerc sa fac o gradinita pentru copii aici in oras care sa-i poarte numele.
Va multumesc tuturor celor care ati inteles intradevar durerea mea, si va multumesc din suflet ca ati fost langa mine si mi-ati dat puterea sa merg mai departe si sa vad lucrurile altfel.
Si in special pwntru "andrath" , sa stii ca doar cei care sufera , care sunt saraci, care sunt bolnavi stiu exact ce este in sufletul altora si nu ma asteptam ca toti sa intelegeti o durere , mai ales de parinte. Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar oare ai recitit ce ai scris? sau doar ai scris asa ca nu aveai ce face?
Poate ca unora li s-a parut exagerata povesea mea dar ea este mult mai dura si mai urata,si mie ieri cand am fost la tribunal pentru evacuarea lui din apartament si integrarea mea si a copilului, mi-am auzit bataile si jignirile din gura martorilor care au fost atunci de fata si nu-mi venea sa cred, in primul rand ca fetita mea s-a nascut sanatoasa, si este o frumoasa.
Nu au cum sa inteleaga toti ce inseamna sa fi lovita in perioada cand iti creste burtica sau iti misca bebeul in burtica, pentru ca nu au trait , dar sunt multe persoane in starea mea si stiu cat este de greu, este cumplit sa stii ca ai muncit sa-i oferi un viitor copilului tau si tatal ei sa-i ia tot, si sa le cer parintilor mei bani pt lapte sau pamapers, dar timpul le va rezolva pe toate si am sa trec peste toate problemele atata timp cat eu si fetita mea suntem sanatoase.
Sa aveti toti parte in viata de iubire, vorbe bune si o familie adevarata care sa va sprijine indiferent daca gresiti sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ernestine spune:

citindu ti poveste am avut senzatia ca ma uit la un film.Mi as fii dorit sa fie asa,dar stiu ca nu e.Nimeni nu si ar inventa o asemenea poveste.Sper din suflet ca povestes ta sa aiba un final fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

quote:
Originally posted by ramonabanuta

va multumesc pentru mesaje , dar pentru unii dintre dvs. care incearca sa ma intidimeze " eeei .. aflati ca nu reusiti sa ma faceti sa ma simt " naspa " , voi lupta pana la sfarsit indiferent daca voi castiga sau nu , dar copilul meu merita> Iar tot pentru unii dintre dvs. va fac cunoscut faptul ca am fost plecata in Japonia acum 5 ani , am stat 5 zile, din care 3 zile in apartament pentru ca mi se luase pasaportul si am anuntat autoritaile si m-am intors, am facut 4 zile pe drum dormind prin aeroporturi pentru ca mi-au rezervat un bilet de avion si mi-am dat seama ca a fost o mare prostie ca am plecat , nu este de mine.Dar ce sa spuna si fostul meu sot in apararea lui ca eram o femeie de afaceri si vroia sa-mi ia banii?" Nu ma mai intereseaza de el , acum sunt o femeie divortata, am un copil superb pe care il cresc singura, mi-a fost incredintat copilul spre educare si crestere, el a revenit la numele lui avut anterior,adica Vrajescu. Cat despre bani si masini si averi sa le stapaneasca "sanatos si fericit" ca eu am mai mult decat toti banii din lume pe fetita mea si in putin timp o sa incerc sa fac o gradinita pentru copii aici in oras care sa-i poarte numele.
Va multumesc tuturor celor care ati inteles intradevar durerea mea, si va multumesc din suflet ca ati fost langa mine si mi-ati dat puterea sa merg mai departe si sa vad lucrurile altfel.
Si in special pwntru "andrath" , sa stii ca doar cei care sufera , care sunt saraci, care sunt bolnavi stiu exact ce este in sufletul altora si nu ma asteptam ca toti sa intelegeti o durere , mai ales de parinte. Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar oare ai recitit ce ai scris? sau doar ai scris asa ca nu aveai ce face?
Poate ca unora li s-a parut exagerata povesea mea dar ea este mult mai dura si mai urata,si mie ieri cand am fost la tribunal pentru evacuarea lui din apartament si integrarea mea si a copilului, mi-am auzit bataile si jignirile din gura martorilor care au fost atunci de fata si nu-mi venea sa cred, in primul rand ca fetita mea s-a nascut sanatoasa, si este o frumoasa.
Nu au cum sa inteleaga toti ce inseamna sa fi lovita in perioada cand iti creste burtica sau iti misca bebeul in burtica, pentru ca nu au trait , dar sunt multe persoane in starea mea si stiu cat este de greu, este cumplit sa stii ca ai muncit sa-i oferi un viitor copilului tau si tatal ei sa-i ia tot, si sa le cer parintilor mei bani pt lapte sau pamapers, dar timpul le va rezolva pe toate si am sa trec peste toate problemele atata timp cat eu si fetita mea suntem sanatoase.
Sa aveti toti parte in viata de iubire, vorbe bune si o familie adevarata care sa va sprijine indiferent daca gresiti sau nu.

opriti violenta in familie!

....s-am incalecat p-o sa si v-am spus povestea asa! Asteptam cu nerabdare partea a IIIa a povestii. Ca banuiesc ca o sa te "urmareasca" si o sa te "terorizeze" in continuare, o sa vrea sa-ti ia fata, dar tu nu te vei opri, vei "lupta" pentru toate femeile batute de soti. Good luck and god bless!

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonabanuta spune:

asa suna o scrisoare care mi-a fost trimisa pe e-mail si catre postul de tv ACASA. Trist, urat dar se pare ca asta a fost o pate din viata mea. Gata am scapat de ea si mi-am gasit linistea in zambetul copilul meu. va multumesc doamna Gabriela ca m-ati ajutat.
Imi vine sa mor de ciuda ca m-am casatorit cu asa ceva, dar macar a facut si el ceva bun, un copil extraordinar.
Poate ma ajuta cineva cu PM-ul ca nu stiu ce este ????

"Stimata redactie

Ma numesc Gabriela D. sunt din orasul Dragasani si momentam lucrez in Bucuresti la un cabinet de avocati.numele este mai putin important .
Ceea ce vreau sa va fac cunoscut este faptul ca eu cunosc aceasta familie din dragasani din pacate si nu este ceva de ascuns faptul ca tot orasul cunoaste trectul glorios al acestui baiat .
Am analizat acest caz pentru ca stiam de prima data cand am vazut reportajul despre cine este vorba .
Intradevar acest barbat a fost anchetat in mai multe dosare penale pe numele de Vrajescu M.G.

Curtea de Apel Pitesti – dosar penal – nr 3549/46/2006- in proces cu CIMPOIER LARISA –ELENA- vatamare corporala grava
Judecatoria Pitesti - dosar penal 21.02.2006 – 2182/280/2006- art 180,205,206, CP
- dosar penal 22.02.2006- 23.02/280/2006- art 180 CP – in proces cu LINTE MARIUS ROBERT

Judecatoria Slatina- inlocuirea pedepsei amenzii penale- 7370/311/2007- art 449 aind.1 CP

Judecatoria Dragasani – 2019/2005- in proces cu Fita Ioan- dosar penal

Politia Mun Pitesti - dosar penal nr 460714/23.05.2006- invinuit –

Pe numele de Banuta Marius Grigore-

Judecatoria Pitesti- 1059/280/2007- 26.01.2007- plangere contraventionala.- in proces cu POLITIA PITESTI
In data de 17.12.2006 mai sus numitul a fost oprit de catre organele de Politie pentru un control de rutina si a fost supus unui test pentru depistarea alcoolemiei. Gasit sub influenta bauturilor alcoolice a fost condus la Spital pentru recoltare de probe de sange , dar a refuzat acest lucru. I s-a suspendat permisul de conducere si i s-a intocmit proces verbal. Dar mai conta asta cand surse din Politie ne-a comunicat ca a dumnealui a mai accidentat o femeie pe trecerea de pietoni si nu prea l-a deranjat sa conduca chiar daca avea permisul suspendat.
Binenteles ca a contestat PV din data de 17.12.2006 pe motiv ca nu era revizia facuta la etilotest.
Oare cine va spus asta d-le Banuta?
- divort cu copii- 6957/280/2007- 26.06.2006 –
- ordonanta presedintiala evacuare- 11724/280/2007- 13.11.2007

Sa vorbim putin si de dosarele penale pe care POLITIA Bascov ni le-a facut cunoscute:

- este cercetat pentru savarsirea infr. Prev. Si ped. De art 210 C.P. – nr dosar 102008/28.11.2007
- este cercetata pentru sav. Infr.prev.si ped. De art 180 alin 2 c.p.- nr dosar 1020081/06.11.2007

- dosar penal 1020079/10.10.2007 - nr parchet 5620/P/07- sav infr.prev si ped. De art 180 art 2 C.P. – in care s-a propus scoaterea de sub urmarirea penala

- la data de 05.11.2007 a fost sanctionat contraventional conf legii 61/1991 art 2 pct 4 cu amenda de 500 RON

- la data de 07.11.2007 in urma unei sesizari a numitei Banuta Ramona Florina privind tulburarea linistii si ordinei publice , s-a luat masura avertizarii acestuia.

-
Mai sunt si alte plangeri depuse de Banuta Ramona dar se pare ca au fost atat de importante pentru ca nu s-a luat nici o masura si nici macar dosar nu s-a deschis.
Daca observati dvs. datele cand au fost intamplarile 10.10.2007, 05.11.2007, 06.11.2007, 07.11.2007,28.11.2007 – este inexplicabil cum politia stia deja situatia grava a unei femei si al unui copil , si doar l-a avertizat ?
Din acesta cauza s-a ajuns aici ca nu s-a implicat nimeni din POLITIE.

Cei de la Sectia 2 POLITIE Pitesti ne-au informat ca in urma plangerii depuse de numita Banuta Ramona Florina impotriva lui Banuta Marius Grigore , acestuia i s-a atras atentia cu privire la comportamentul lui pe viitor.
Doamna Ramona in data de 29.11.2007, si va rog sa va uitati la data de la dosarul de mai sus (nr dosar 102008/28.11.2007) a fost agresata in mijlocul strazii avand copilul in brate de catre sotul ei acesta fiind impreuna si cu un alt individ , un anume Silviu care lucreaza ca sofer la firma lui Marius. In cele din urma din cauza loviturilor si agresarilor mama si copilul ajuns cu salvarea la spitalul de Pediatrie , aici individului i se mai da o amenda de 200 RON pentru tulburarea linistii publice in incinta Spitalului .
Dosarul a fost solutionat foarte repede, fara amenda, fara ancheta, doar cu o mustrare pentru revizuire de comportament pentru domnul Banuta Marius Grigore, desi un copil de 2 luni a fost internat de urgenta si supus mai multor analize.

Sectia 3 de politie Pitesti – ne-a comunicat ca este in cercetare un dosar pe numele Banuta Marius Grigore si are caracter confidential – furt din autoturism si distrugere , dar acesta a mai fost cercetat intr-un dosar penal dar partea vatamata si-a retras plangerea.

Deci cine credeti ca este de vina? Nici Ramona si nici Marius nu sunt de vina, de vina este Politia pentru ca el era de mult in vizorul Politiei si nimeni nu a facut nimic, pentru ca ne place sa dormim pe dosare si poate cand o sa ne trezim o sa vorbim de femei si de copii care sunt abuzati cand va fi prea tarziu si nu vor mai fi printre noi.

Cu privire la cele scrise de „Maria” si „Nakano Amalia” sunt pure aberatii.
Cat despre dvs. doamna a vuit orasul Dragasani cand Marius a intrat pe geam in bucataria dvs. , desi stati la etajul 2 , in noaptea de Revelion si a batuto pe Cimpoier Larisa pana a desfigurato. Vorbeati mai devreme de faptul ca i se strica reputia domnului? Iar in baza hartiilor pe care doamna Cimpoier ni le-a aratat se dovedeste ca Vrajescu Marius i-a dat o suma frumusica de bani ca sa-l scape de inchisoare si sa renunte la acuzatii.
Sunteti vara lui ? Unde era la 14 ani si ce facea? Sunt multe persoane in Dragasani, Valcea, Pitesti , Bucuresti care ne-au dat informatii importante despre el si cand se va termina totul poate o sa ne uimim cu totii.
Doamna Nakano, plangerile doamnei care au fost inaintate catre Parchetul General poate va scoate adevarul la iveala, pentru ca eu voi lucra mult pentru acest caz, fiind impresionata nu de lacrimile doamnei Ramonei sau zambetul domnului Marius ci de faptul ca un copil de 4 luni a fost internat in spital chiar de ziua Sf andrei si nimeni nu a luat nici o masura. S-au spalat pe mani si gata.
Pai asta ne doare pe noi oamenii care ne uitam la tv , ca pleaca Ramona sau nu de acasa, ca are constiinta incarcata, ca a fugit cu copilul din cauza batailor, ca sta prin spit
ale ?
Ne doare ca vedem in fiecare zi cazuri de femei batute, barbati care se sinucid , mame cu copii in brate care se arunca de la etaj si ca Politia, Protectia Copilului, Primaria, Senatul, Parlamentul , presedintele nu fac nimic, ne uitam trece timpul , stirea merge si gata s-a terminat, maine alta stire mult mai grava si uite asa in fiecare zi.

Va voi sta la dispozitie cu tot ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Ramona, povestea ta este uimitoare insa as vrea sa te felicit pentru taria de care dai dovada. Lupta ta este indreptatita si sper sa se termine cat mai repede tot cosmarul prin care treci si sa-ti gasesti linistea, pentru tine si pentru fetita ta.
Cat despre binevoitori, nu-ti bate capul, se vor gasi mereu oameni sa-ti dea in cap gratuit.

Mult noroc si sanatate!!

Elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robert-alex spune:

quote:
Initial creeata de ramonabanuta

sunt ramona banuta , va multumesc tuturor pentru mesajele voastre. O ultima bomba care s-a intamplat azi oameni buni. Cand sotul meu m-a dat afara din casa cu copilul in miez de noapte am plecat doar cu ce aveam pe mine , nu mi-am luat nici haine , incaltaminte sau schimburi pentru copil. A doua zi cand m-am intors in apartament cu politia sa-mi i-au niste haine pt mine si pt copil nu am mai putut intra in casa pentru ca yala fusese schimbata.Politia l-a sunat pe sotul meu sa vina sa deschida usa ca sunt cu copilul la usa , acesta a spus ca are treaba si o sa vina dupa creo doua ore.Am fost nevoita sa plec din nou cu copilul in brate si l-am lasat la mama mea pentru ca incepuse sa fie frig afara si nu puteam sta in strada doua ore sa-l astept pe el. Asa ca am revenit in apartament insotita de cei de la politie ca sa-mi recuperez niste haine de ale mele si ale fetitei mele. Ce credeti oamneni buni? nu mai aveam nici o haina, incaltaminte, cosmetice nimic , nici ale mele , nici ale fetitei.Cand am vazut asa ceva am inceput sa plang pentru ca stiam ca nu voi mai avea nimic cu ce sa imbrac copilul, eu nu mai eram importanta in aceea situatie. Sotul meu mi-a spus" pai nu le-ai luat aseara cand ai plecat? ai parasit domicililul gata ce mai vrei?Mi-am gasit o haina sub patul din camera fetitei si cand am vrut sa o iau a tras de haina motivand ca este haina amantei lui si o puso acolo ca sa nu o gasesc eu si sa-i faca o surpriza.Era o haina scurta din blanita pe care mi-o cumparasem cu cateva saptamani in urma de la o prietena de a mea si am platito in rate.Am plecat plangand din apartament stiind ca am copilul doar intr-un schimb de haine si e frig si unde o sa ma duc sa i-au ceva de imbracat pentru ca nu aveam niciun banut, eu macar mai aveam o posibilitate , o am pe sora mea care este garvida , joi trebuie sa nasca si stiam ca pot sa i-au de la haine dar fetita mea era problema mea. Parintii mei au cumparat haine pt copil si lapte praf biberoane cat sa pot supravietuii macar pana imi da indemnizatia de la stat (indemnizatie pe care nici in momentul de fata nu am primito dupa 4 luni). am epus plangere la poilti epentru furt de haine (furt intre rude) dar el a declarat ca eu vreau sa ma razbun pe el si de aceea depun plangere.Azi au chemato cei de politie pe mama mea si i-a zis ca l-au intrebat(neoficial )pe sotul meu de ce mi-a luat hainele mele si ale copilului ?,iar raspunsul lui a fost" asa am vrut, oricum le-am dat de pomana". Nu mi-a venit sa cred cand mi-a spus mama, cei de politie nu pot depune marturie pentru ca trebuie sa fie impartiali cu toate ca stiu cu cine au de furca, dar "NU POT FACE NIMIC"
Va vine sa credeti oameni buni ca asta este viata din Romania . Copilul meu este sanatos creste si este o frumoasa , cu toate ca este el intreaga de la mine nu are mai nimic decat ... Este viata mea azi a papat pt prima oara banana cu branzica dulce si a papat cu pofta de iti venea sa o mananci .
Va multumesc tuturor pentru ca sunteti alaturi de noi si ma ascultati.
Va pupa Ramona si Miriam Andreea. POate reusesc sa va trimit niste poze cu noi sa ne cunoasteti mai bine.

opriti violenta in familie!

Ai grija cu sotul tau mai ales daca sustine ca ai parasit domiciliul,sa nu vrea sa iti faca rau si sa vrea sa il ia pe bebe.Lupta pentru cea mica si nu te mai impaca cu el ORICE AR FI.Asteptam vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

lupta in continuare!
esti o femeie puternica; vei face banii la loc, sunt convinsa.
sanatate tie si fetitei! sper sa se limpezeasca apele cat mai curand ca sa poti sa-ti traiesti viata asa cum merita oricine: in liniste, fara incrancenari si chin.

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

cand am inceput sa citesc relatarea Ramonei m-a luat cu frig.Am vazut ca f multe fete au incercat sa o ajute cu haine. Apoi am vazut emisiunea pe acasa si mi-am schimbat parerea. Nu aprob violenta in familie, nimeni n-o aproba,cand aud ca politia si alte autoritati nu fac nimic imi vine sa tip de durere, sttiind cum prin alte tari numai daca iti bati pisica ti- o ia si mai da si amenda sau faci inchisoare. violenta in familie e cel mai cumplit lucru.
acum- de ce mi-am schimbat parerea. jurist de profesie, de fiecare data zic ca tb ascultate intotdeauna amandoua partile. pai cand am vazut-o pe Ramona la tv(cand am citit relatarea ei imi imaginam altceva, o femeie fara ajutorare, amarata si vai de ea)nu m mi s-a parut asa. adica fata nu-i saraca(din spusele ei, are bani de haine si alte cele, f eleganta, si nici decum o victima a vietii, retineti a vietii, nu a sotului)
ramona- iti doresc sa treci cu bine, nici o femeie in lume nu merita sa fie batuta dar sunt cazuri mult mai grele, femei care stau cu barbatii pt ca n-au ce manca sau unde dormi. pai cazul tau nu e chiar atat de bomba. stii cate femei in lumea asta sunt batute si violate de barbati si nu apar la tv si nu au nici firme de impartit?da - dupa cum spui tu esti o victima a sotului tau dar nu esti o victima a vietii.imbracamintea si ajutorul cred ca tb oferite altor femei.

Mergi la inceput