Buna,ar putea sa mi se dea si mie ceva date despre Clinina de Obstetrica si Ginecologie,din Debrecen,cu specializarea in FIV.
Daca sunteti draguti si daca aveti ceva adresa de mail cu cine as putea lua legatura de acolo.
Va multumesc
Jovana, pentru mai multe informatii despre Debrecen, intra la subiectul " FIV in Ungaria" si vei gasi pe prima pagina o adresa de mail si poate sunt fete care au fost la Debrecen sa-ti dea mai multe informatii.
Mult succes iti doresc! 
Ioana
animalutele mele iubite
Jovana Eu sunt programata sapt viitoare pe 17 ianuarie la dr. Tandor Zoltan pt o consultatie, care va costa 12000Ft si pe care o platesti o sg data, indiferent de cate ori mergi la clinica. A trebuit de asemenea sa imi fac anumite analize obligatorii, mai multe detalii pot sa iti dau cand ma intorc de acolo.Daca mai ai intrebari iti stau la dispozitie. Mult succes!
Anca iti multumesc de informatii, iti urez mult succes in continuare si te astept cu vesti bune dupa 17ianuarie,cand o sa imi poti spune mai multe.Bafta
si pupici,jovana
JovanaIeri am fost la debrecen, mi-a facut o impresie f buna medicul, am discutat cam jumatate de ora in care a pus intrebari, mi-a facut un dosar, am lasat copii xerox dupa analizele care l-au interesat si mi-a propus o inseminare artificiala cu stimulare. Dupa 2-3 IA, vom lua in calcul Fiv, acum nu e cazul sa discutam, mi-a spus. Voi merge inainte de menstruatie la dansul sa-mi faca o echografie, iar apoi voi incepe stimularea cu injectii. daca ai intrebari poti sa-mi scri si pe privat. Te pup!
buna anca, ce ai mai rezolvat cu mersu la debrecen? Noi am fost programati pe 8 mai la acelas medic la care ai mers si tu si as fi vrut sa te intreb cum te-ai descurcat cu limba maghiara? sau tu stii. Ca eu nu stiu cum ma voi putea descurca.Mult noroc in continuare si poate reusesti sa imi scrii inainte de a merge eu,poate ma mai ajuta ceva informatii de la tine.
Tinem legatura,pa.
va rog sa continuati discutia la subiectul despre FIV in Ungaria (http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120005).
multumesc pentru intelegere.
Roxana