Durerea unei pierderi de sarcina (55)
Raspunsuri - Pagina 6
BalMascat spune:
Irinel, am plans si nici acum nu ma pot opri.
ce cuvinte frumoase pline de dragoste pt Maria![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Michelle81 spune:
Irinel-abia acum ti-am citit povestea ca din pacate nu am avut timp mai devreme...am plans sincer..Doamne prin cate ai trecut...iti doresc multa putere si sa ai grija de tine si spera ca intr-o zi va fii bine...E greu sa auzi ca ,copilasul tau scump e bolnav si sa nu poti face nimik sa il ajuti...e tare greu...Fetit a noastra a avut hidrocefalie,cand am auzit am crezut ca mor acolo in cabinet...si pana il ultima clipa am sperat ca totusi la controale mi se va spune ca lichidul s-a retras...ca se va face bine,ca va fii o fetita sanatoasa...dar nu a fost asa...era atat de frumoasa,chiar daca avea numai 24 saptamani pt noi era cea mai frumoasa fetita...of atat as vrea sa se opreasca nenorocirile astea,sa nu mai treaca nimeni prin asemenae suferinta...Tu esti o fata puternica si ma bucur ca nu te lasi doborata ca in ciuda durerii fara margini continui sa lupti!
irinabobe spune:
Irinel in fata unei aemnea poveti ramai fara cuvinte. Nu stiu ce as putea sa iti spun decat ca ma rog sa iti dea D-zeu multa forta sa mergi mai departe si sa fii in continuare la fel de optimista. Sunt convinsa ca in curand ii vei face lui Daniel o surioara pe care Maria o va veghea de acolo de sus.
L5845 spune:
Irinel greu te-a mai incercat viata asta 

, inca nu ma pot opri din plans...e asa de nedrept uneori totul, dar...asta e viata, cu partile ei mai putin bune, groaznice chiar. Trebuie insa, sa nu uitam ca aceeasi viata are si partile ei bune, frumoase, minunate si ca toate femeile din lumea asta, deci inclusiv noi, cele de aici, meritam aceste momente minunate. Sa dea Bunul DD sa nu mai existe atata suferinta pe lumea asta si sa ne tinem si noi fericite pruncii sanatosi, in brate. Sunt si eu, impreuna cu fetele, alaturi de tine 

.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
monica_dicut spune:
Buna seara fetele.
Imi pare rau ca intru asa din senin. DAr ma gandesc ca doar voi ma puteti ajuta.
Sper sa nu ma considerati impertinenta sau in vreun fel.
Ideea este ca aseara am facut un test de sarcina care a fost pozitiv. Problema este insa ca ma doare burta destul de rau ca la cm si am o scurgere care dimineata a fost bejuliu deschis iar acum seara s-a transformat in bejuliu inchis spre maroniu.
STiu ca voi ati trecut prin incercari grele. POate nu este nimik dar sunt foarte speriata.Mi-am sunat dr care a zis ca nu e normal si sa ma prezint maine dimineata de urgenta la el la spital.
Intrebarea mea este daca asa este la o pierdere de sarcina scurgerea?
Sper sa nu va suparati pe mine dar sunt terminata.
-----------------------------
http://monicabombonica.hi5.com
5+
cand m-am asteptat mai putin...
L5845 spune:
M-am apucat sa citesc din urma, ca s-a scris tare mult, dar sunt aici, cu forte proaspete. Va
si
pe toate.
Lau-Meli
si 
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
Buna seara fetele.
Imi pare rau ca intru asa din senin. DAr ma gandesc ca doar voi ma puteti ajuta.
Sper sa nu ma considerati impertinenta sau in vreun fel.
Ideea este ca aseara am facut un test de sarcina care a fost pozitiv. Problema este insa ca ma doare burta destul de rau ca la cm si am o scurgere care dimineata a fost bejuliu deschis iar acum seara s-a transformat in bejuliu inchis spre maroniu.
STiu ca voi ati trecut prin incercari grele. POate nu este nimik dar sunt foarte speriata.Mi-am sunat dr care a zis ca nu e normal si sa ma prezint maine dimineata de urgenta la el la spital.
Intrebarea mea este daca asa este la o pierdere de sarcina scurgerea?
Sper sa nu va suparati pe mine dar sunt terminata.
5+
Te rog mult nu astepta pana maine ci dute in seara asta la spital.Poate ca nu e nimik rau,eu nu vreau sa te speriu mai mult decat esti dar te rog dute daca poti azi sa fi sigura ca e totul bine.La multe fete astea au fost semn de avort spontan dar au fost si fete care au avut astfel de pete si au dus sarcina pana la bun sfarsit.La mine cand am pierdut primna sarcina a inceput direct cu sange fara pete maronii si apoi cu dureri.te rog ai grija de tine si inca o data daca poti dute acum la spital.
L5845 spune:
monica din pacate eu nu stiu sa-ti spun daca este sau nu inceput de pierdere de sarcina, ma
la DD sa nu fie, pot sa-ti spun doar sa incerci pe cat se poate sa ramai calma, nu te panica, pentru ca stresul face mult rau. Din ce imi aduc eu aminte ca spuneau pe aici fetele, Utrogestanul ajuta la sustinerea sarcinii, sper ca nu gresesc, dar mai bine suna medicul si discuta cu el, asta pana maine cand ajungi la el.
multi si nu te mai stresa, trebuie sa fie bine
.
Lau-Meli
si 
Doi zapaciti!
L5845 spune:
monica asa e, are dreptate Michelle, mai bine mergi repede in seara asta la medic, nu astepta pana maine. Tin pumnii sa fie bine
.
Lau-Meli
si 
Doi zapaciti!
monica_dicut spune:
Va multumesc mult fetele pt raspuns.
O sa ma duc maine dimineata la spital.
Sper sa fie totul ok.
5+