Cafea cu aroma de femei - 64*
Raspunsuri - Pagina 8
ina78 spune:
Pai chiar vrei sa treaca perioada asta si sa nu ai amintiri? Asa cu siguranta n-o s-o uiti.
In plus generatie dupa generatie sint tot mai spontani, mai isteti.
eu - Ina
- puiutul meu
belutza spune:
bey gagici da` ce aveti in degetele alea ?? pfuai ... cum va lasa omu putin cum va merg degetele.
ina78 spune:
euuuu nuuu.... si asa orice fac la calc. am si Dc-ul deschis.
D-aia termin un proiect sau o lucrare in timp dublu. 
Am de facut un referat pina saptamina urmatoare - de fapt o lucrare.... vre-una sinteti evaluator? Sau ati facut cursuri?
eu - Ina
- puiutul meu
ramyteo spune:
Da asai dar lasa ca vezi tu... Doamne ar da sa ai un copil "ardei iute"
sa ma rad si eu nu numai tu. Nu de alta da cica astia is copii isteti si noi nu mai razbim cu ei
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
belutza spune:
ramy bag de seama ca-mi doresti un cochil ... vezi sa nu te pricopsesti tu cu al doilea , sa vezi ce ma rad ![]()
ramyteo spune:
Mei Belutza vezi vezi, ca mai auziti ce prostiuare spune eu am cochil asa ca pot sa-mi iau o matza dar tu ?
Mei am plecat ca deja se incinge atmosfera la Bela si asta din cauza vrajilor
nu acuma serios mai e putin si imi vine barbatul acasa si ma duc sa-i fac papa sa ii fie calda pe cand ajunge asa ca va pup si va las cu tot cu vraji
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ina78 spune:
Ramy fa vraji in continuare... mie ardeias (iute... merge si grasun) si Bele ... nu i-ar prinde rau un bebe... dar ca sa se prinda vraja cred ca tre` sa vrea si ei... (macar el
).
eu - Ina
- puiutul meu
belutza spune:
ramy spor la treaba.
ies si eu ca trebuie sa ajung pe la piatza sa mai cumpar una-alta .
v-am pupat.
belutza spune:
quote:pey da ... asa ca , te chinui degeaba ramy ca nu vrem , deci.. nu se prinde.
Originally posted by ina78
Ramy fa vraji in continuare... mie ardeias (iute... merge si grasun) si Bele ... nu i-ar prinde rau un bebe... dar ca sa se prinda vraja cred ca tre` sa vrea si ei... (macar el).
eu - Ina- puiutul meu
A_Iulia spune:
Belutza, cum adica sa-ti deschizi cu legume fructe, pai nu ti-ai facut ucenicia aici la cafenea? Ia baga mare o cofetarie, cafenea, bar, restaurant...ce-o fi.
Iacata ca madam Wendy s-a hotarat sa ceara bani pentru vraji. Zi sincer Wendy, cat sa pun in mandatul postal sa castig la loto premiul cel mare? ![]()
Vezi Mona, cum prinzi sa ti se adevereasca cateva vraji, cum poti sa scoti un ban cinstit din asta. Iti faci treaba si primesti banii prin mandat postal. Ia sa vezi cu cat o sa te plateasca Belutza pentru vraja cu bebe ![]()
Stefi, nu te cred ca te superi pe noi.
Lasa ca aranjam noi cu aia mica, daca tu esti asa suparacioasa.
Mi-e o ciuda pe voi de nu mai pot cand vad ca toate v-ati scos masinile la plimbare. Eu ce mama naibii ma fac? Imi abuzez colegii azi si maine, dupa asta oricum plec...sa vedem saptamana viitoare poate mai fac o incercare.
Adina + Olivia Q1.04