Cafea cu aroma de femei - 64*
Raspunsuri - Pagina 4
Dodo-pui spune:
Pitzareasa dar in ce cartier?Daca doresti prod de la Avon sunt reprezentant.
In oraselul copiilor
Toti suntem egali
Povestea lui Bogdan
ramyteo spune:
Belutza sa nu razi dar eu am fost si mai si am lucrat 87 luni la mici in piata asa ca toata ziua trebuia sa strigam "pofti la mici ,poftiti cva rog la cei mai buni si mai gustosi...." ei si imi mergea gura ca la o melita la un momentdat aveam impresia ca raman fara glas nu stiu cum am rezistat. Ei eram tanara si nelinistita
LAsa ca ii bine ca iasa bani te pupam si succes!
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
wonderful spune:
Dodo,Maadi,in plic puneti doar biletelul pe care scrieti pt. ce vreti slujbe.Banii ii trimiteti la ghiseu,la Posta,ca sa nu vi se fure din plic,de 'cinstitii' de la Posta.Completati pe mandatul acela suma si adresa,iar plicul il puneti in cutia postei;alegeti un mandat ieftin,banii nu tre' sa ajunga telegrafic,adica f. repede.Costa putin.
ina78 spune:
Fetelor aveti un spor...
vad ca va trimiteti Pm... vreau si eu...
Dodo am citit din urma. Ce sa spun imi pare tare rau. Daca as putea sa te ajut. Sint aici.
Belutzo ... unde te faci pietareasa... ieri am luat din piata fructe si legume la pret aproape dublu... ca de era doar o taraba deschisa pe zapada.
Asa poate iau si eu mereu fructe bune si proaspete.
O pila la socrela nu pui?
eu - Ina
- puiutul meu
belutza spune:
quote:ah nu DOdo , n-am treaba cu avonu`.
Originally posted by Dodo-pui
Pitzareasa dar in ce cartier?Daca doresti prod de la Avon sunt reprezentant.
In oraselul copiilor
Toti suntem egali
Povestea lui Bogdan
Dodo-pui spune:
Bey in ce piatza te gaseste omu'?
In oraselul copiilor
Toti suntem egali
Povestea lui Bogdan
belutza spune:
quote:eu o sa deschid in 4-5 cred ... da` soacra-mea are la casa de cultura la balada acolo in piatza. e cea mai ieftina piatza .
Originally posted by ina78
Fetelor aveti un spor...
vad ca va trimiteti Pm... vreau si eu...
Dodo am citit din urma. Ce sa spun imi pare tare rau. Daca as putea sa te ajut. Sint aici.
Belutzo ... unde te faci pietareasa... ieri am luat din piata fructe si legume la pret aproape dublu... ca de era doar o taraba deschisa pe zapada.
Asa poate iau si eu mereu fructe bune si proaspete.
O pila la socrela nu pui?
eu - Ina- puiutul meu
ramyteo spune:
Belutza fac o vraja vrei un bebe?
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

.
Doamne ajuta!