donare ovocite

donare ovocite | Autor: mariadu

Link direct la acest mesaj

Suntem o familie de intelectuali, din pacate eu am primit un diagnostic de rezerva ovocitara epuizata. Cu un FSH de 48 in ziua a treia a ciclului nu mai am sperante sa am copii cu ovocite produse de mine. Am incercat si un FIv dar nu am reactionat bine la stimulare, am avut un singur ovocit si acesta nu a fost valabil. Nu mi s-a parut foarte corecta reactia medicului. Mi-a recomnadat sa fac FSH abia dupa ce a vazut ca nu am raspuns bine la stimulare. Rugam mult de tot ajutor ce va fi recompensat. Sotul meu nu are probleme, are sperma de calitate foarte buna, est dragut si destept si imi doresc foarte mult sa ii fac copii.

roooog ajutooor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Initial creeata de mariadu

Suntem o familie de intelectuali, din pacate eu am primit un diagnostic de rezerva ovocitara epuizata. Cu un FSH de 48 in ziua a treia a ciclului nu mai am sperante sa am copii cu ovocite produse de mine. Am incercat si un FIv dar nu am reactionat bine la stimulare, am avut un singur ovocit si acesta nu a fost valabil. Nu mi s-a parut foarte corecta reactia medicului. Mi-a recomnadat sa fac FSH abia dupa ce a vazut ca nu am raspuns bine la stimulare. Rugam mult de tot ajutor ce va fi recompensat. Sotul meu nu are probleme, are sperma de calitate foarte buna, est dragut si destept si imi doresc foarte mult sa ii fac copii.

roooog ajutooor

La Giulesti ai intrebat? Am inteles ca acolo este o lista de asteptare pentru donarea de ovocite. Sunt fete care fac tratament pentru FIV, au multe ovocite si mai si doneaza.

Iti doresc mult-mult NOROC in acest an. Si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

stiu ca si la med new life aveau reduceri pentru fetele care donau ovocite deci mai bine intrebi si acolo, probabil exista o lista de asteptare.
cam ciudat medicul care a inceput procedura de fiv fara sa stie ce fsh ai. foarte aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadu spune:

va multumesc tuturor pentru raspuns
La MNL am incercat FIV -ul si acolo mi s-a propus sa continui cu ovocite donate, deci sunt pe lista de asteptare, dar astept de vreo 5 luni
Cat despre Giulesti, am ajuns la dr. Codreanu, draguta, amabila, dar mi-a explicat ca nu au donatoare.
Deci nu prea sunt ovocite.
Va doresc tot binele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

si pe mine ma intereseaza subiectul cu ovocitele donate; n-am stiut ca trebuie asteptat asa mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Mai fetelor,

nu se poate sa nu aveti o sora, verisoara, prietena care sa faca asta pt voi, chiar pe cineva contra cost!
Eu as prefera sa am un copil inrudit cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

eu am incercat sa vorbesc cu sora mea despre asta in cazul in care nu voi putea sa raman insarcinata si a spus ca nu mi-ar da, ca nu ar mai trai linistita sa stie ca are un copil care nu e cu ea.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadu spune:

bineinteles ca este de dorit sa cunosti donatoarea si sa o alegi tu.
Nu-i usor deloc sa ceri cuiva sa faca asta pentru tine, chiar pe bani. Tratament dureros, prelevarea cu internare,...
Pe de alta parte clinicile asigura anonimatul donatoarei, adica daca te duci cu donatoarea ajungi in capul listei,nu am cunostinta de clinici unde te poti duce cu donatoarea pentru tine

Mergi la inceput