FIV

FIV | Autor: nimisor

Link direct la acest mesaj

buna, fetelor, nici nu stiu, ce sa intreb prima data, nu prea stiu multe lucruri despre FIV, dar toate au un inceput si poate acest inceput-l voi afla de la voi. Ma intereseaza si pe mine,cat costa oFIV in Ungaria,daca sunteti dragute, multumesc si astept raspunsul vostru, va pupic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns internet spune:

nimisor cred ca ar trebuii sa intrii la FIV in ungaria, eu am fact acum 2 ani si nu cred ca m-ai sunt aceleasi tarife. Pe prima pag la FIV in ungaria scrie tot ce vrei sa aflii .

Tia si Daria
www.flickr.com/photos/12598413@N07/?saved=1" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

nimisorbine ai venit pe DC...intra te rog AICI (apasa pe cuvintul AICI)si vei gasi informatiile necesare..iar fetele de pe acest subiect iti vor raspunde la ceea ce vrei sa stii..numai bine

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput