Aspirante optimiste >20 (244)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Marynikule eu am facut progesteronul de 2 ori ca nu stiam care a fost prima zi: prima data am avut 0.77, iar a doua oara am avut 0.64. Am facut in z17., care trebuia sa fie dupa ovulatie, iar valorile de referinta erau intre 1.5-20...deci...

Oana
te asteptam

my pictures
visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

pentru candida am luat de toate: Lomexim, Gynozol 400 mg si Flucovim, Polygynax...etc! le-am rotat dupa cum am crezut eu, dar tot a continuat sa apara dupa un timp!

Pentru cervicita aia, dr mi-a recomandat Pimafucin si Cervucid (13 zile) si cand am fost la control era prezenta (poate e de la fufu) si imediat dupa am facut Pap, chiar daca nu trecuse si bineinteles ca a iesit inflamator!

de atunci nu am mai fost!

Ginecologul meu e foarte bun , nu am de ce sa il schimb, tocmai asa mi-a spus si ea, ca ar trebui sa fiu foarte fertila dupa intreruperea AC!
DAR SE PARE CA NU SUNT!

Acum trebuie sa ma hotarasc sa merg din nou la monitorizare, ca au trecut 6 luni

http://tt.lilypie.com/mGsap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

quote:
Originally posted by oanaiacovita

Marynikule eu am facut progesteronul de 2 ori ca nu stiam care a fost prima zi: prima data am avut 0.77, iar a doua oara am avut 0.64. Am facut in z17., care trebuia sa fie dupa ovulatie, iar valorile de referinta erau intre 1.5-20...deci...

Oana
te asteptam

my pictures
visul

Eu stiu ca se face in Z21 , mie asa mi la recomanmdat
Intradevar , este f mic , dar daca l ai facut in 17 , nu cred ca are mare referinta
Mie endocrinologul mi a spus asa , daca este < 3 , nici o sansa de sarcina , intre 3-10 se poate ramane dar ceva mai greu , > 10 fara probleme
De ce nu l mai repeti o data?
Si dr cand a vazut valoarea asta , ce ti a zis ca ai de facut?
Presupun ca ti a dat o solutie , nu ?

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Apropo de tb...eu am avut in ultimile 3 zile 37, 36.9, 36.9 si azi a scazut la 36.7...deci ii astept pe rusi...si sunt in z35..macar nu ma tine iar pana in z42.

Oana
te asteptam

my pictures
visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Subscriu la ce-a zis Miruna cu candida. Eu o am de la 16 ani si recidiveaza mereu. Nu pot spune ca am avut mai mult de 2 sapt pauza. Si am schimbat la medici ginecologi de mi-a venit acru. Doctorita mea mi-a zis ca am PH-ul vaginal acid si ca din cauza asta se reface. Mai fac cate-un tratament dar tot degeaba. Am inceput s ama obisnuiesc cu ideea ca nu scap de ea.
Alexa lasa colu in pace ca n-ai cum sa-ti dai seama daca e sarcina dupa pozitia lui. La mine si acum e coborat asa ca e egal cu 0 ca simptom.

bujo 12+
album de nunta

Mergi la inceput

Oricum , Miruna , candida nu te impiedica cu nimik in obtinerea unei sarcini , nu are nici o legatura

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

stii de ce intreb Bujo...
Ca lunile trecute de fiecare data era moale...
Acum este rigid ...si asa a fost de dupa Z6....
de aia intrebam....eram curioasa....
okkk...nu ma mai gadil!!!!

http://tt.lilypie.com/6GwTp2.png

LAURA

Mergi la inceput

Marynik la fel ca si bhcg-ul...si progesteronul depinde de clinica unde se face...unde am facut eu au valori pt fiecare stadiu de cm:
- faza ovulatorie: <0.25-6.22
- faza foliculara: <0.25-0.54
- faza luteala: 1.5-20.
Deci important este sa stii in ce faza esti...
Am fost la medic si mi-a dat sa iau Duphaston din z16 pana in z25, timp de 3 luni...Mi-a zis sa nu imi fac griji, ca daca va fi bebe, duphastonul nu il afecteaza...numai de ar fi bebe...

Oana
te asteptam

my pictures
visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

eu nu am facut nicio analiza hormonala

http://tt.lilypie.com/mGsap2.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oanaiacovita

Marynik la fel ca si bhcg-ul...si progesteronul depinde de clinica unde se face...unde am facut eu au valori pt fiecare stadiu de cm:
- faza ovulatorie: <0.25-6.22
- faza foliculara: <0.25-0.54
- faza luteala: 1.5-20.
Deci important este sa stii in ce faza esti...
Am fost la medic si mi-a dat sa iau Duphaston din z16 pana in z25, timp de 3 luni...Mi-a zis sa nu imi fac griji, ca daca va fi bebe, duphastonul nu il afecteaza...numai de ar fi bebe...

Oana
te asteptam

my pictures
visul

Asa e ai dreptate , depinde de laborator , dar oricum e mic
Cat priveste duphastonul , iar ai dreptate , nu afecteaza cu absolut nimik , din contra , ajuta f mult la sustinerea sarcinii si mai ales regleaza cm
Eu il iau din iunie , din Z15 cate 2/zi
Dar tu de ce nu l ai luat pana acum ?

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput