Cafea cu aroma de femeie-*63*
Raspunsuri - Pagina 18
Dodo-pui spune:
Ina
.Eu nu mai am azi curaj sa plec cu Bogdan.Ieri a fost ff aglomerat in 5.Iar de circulat pe str caci pe trotuar nu se poate cu el pe langa masini nu mai imi trebuie.
In oraselul copiilor
Toti suntem egali
Povestea lui Bogdan
aidaciolac spune:
Si asta numai din cauza lu Mazare , ca am inteles ca a zis sa nu se treaca cu plugurile sau sa nu dea cu sare pe strazile lui ca ii strica carosabilul. Doamne 
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Dodo-pui spune:
Vai saracu' cum poti gandi asa,vai,vai!
El se chinuie cu"mandrele" in Brazilia si vrei sa se mai ocupe si de oras?!Ai tupeu bey.
In oraselul copiilor
Toti suntem egali
Povestea lui Bogdan
aidaciolac spune:
Ehe , eu nu stiam de mandrele din Brazilia ... se vede ca sunt cam departe ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
ramyteo spune:
'Neata Iahim ia de la noi o cafea.
Mai sti ce a zis sotul catre soacramea? Crede ca eu pun ceva in cafea ca in ultimul timp tot eu m-am oferit sa o fac . Si ea a intrebat" ce?" Si sotul a zis ca nu stie si sa ma intrebe pe mine ca prea multa dragoste in ultimul timp si ceva nu ii in regula
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
Maadi spune:
Neata fetele,
Vad ca avem cafea la greu. Eu dau restul...cioco calda, inclusiv alba, ceai de toate felurile, cafea decaf., sucuri si o mare gustare 
Azi a fost groaznic dimineata cu trezitul. Eu, desi imi pusesem ceasul la 6:30, am reusit sa cobor din pat pe la 7:15, directia cafea. Pe Calin l-am mai lasat sa doarma pana am terminat eu cu totul, dar nici el nu avea niciun chef, dormea asa de frumos si imi era tare mila sa-l trezesc, dar nu aveam incotro. Asa ca, cu plansete, sulite si trambite am plecat la drum. Pe arterele principale se circula binisor, dar pe stradutele de la bloc si pe langa gradinita lui Zuzi a fost cam naspa, saracuta masinuta mai dadea din fund ici si colo, pe semne ca nu-i prea placea nici ei.
Diseara ma gandesc cu groaza ca trebuie sa strangem bradul, ca tot am amanat momentul, dar maine vine doamna sa faca curat si m-ar scuti pe mine de adunat acele.
Pupici la toate si cate un "ursulet" pentru fiecare puiut. O zi cat mai usoara sa aveti.
iahim spune:
Mai fetelor,la mine merge internetul cu viteza melcului,tocmai cand aveam si eu putin timp liber...
Maadi spune:
Ramyteo, vezi eu din cauza asta nu gatesc decat pentru Calin, sa nu aiba lumea vreun dubiu.
Dodo-pui spune:
Asa si la mine.
Aida iubita are omu' acolo afaceri,un hotel....
Ramyteo n-au obs ca esti vrajitoare?
Iahim 
Maadi 
Ina
si lasa-i pe moshi si babutze in pace.
In oraselul copiilor
Toti suntem egali
Povestea lui Bogdan