Cafea cu aroma de femeie-*63*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

usor fetelor

Iar si io la spartul targului ... ma duc sa vad ce ati bolborosit acolo

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

quote:
Originally posted by Dodo-pui

Asta si cautam ma bucur ca am gasit atunci

In oraselul copiilor
Toti suntem egali

ce ma enerveaza cel mai tare e ca si acum schiopateaza ... cred ca inca ii este frica sa calce pe picior cum trebuie

Poate faci ca Aida, ne bagi in sperieti pe toate de nu dormim noptile de emotie sa vedem ce are Ema si la sfarsit vii si ne fluturi sub nas ca n-are copilu' nik, "doar" si-a rupt piciorul

Adina + Olivia Q1.04

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Mei Aida noapte buna daca esti asa obosita dar daca vrei iti ofer un energizant si te voi face fresh

mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

eu as intra chiar si mai des...dafr daca se intampla ca si azi..ca d'soara nu vrea sa doarma deloc... nus' ce are cate'odata...speram tare ca azi o sa doarma cacio as'noapte...nu prea m'a lasat...deci azi a dormit doar 4 ore in totul..sper ca in noaptea asta va dormi ... e o dulceata dar mai mult o ador cand doarme.....caci altfel vrea papica.. intr-una..si sincer eu una nu mai pot ... mi-a distrus toti sani..am facuut si ragadi....mi-am luat si sfarcuri de silicoane si creme fel de fel.. nimic..astept poate cremele isi fac efectul caci sfarcurile de silicoane nu pot sa le folosesc... am impresia ca ma ustura si mai tare...

Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

cea mai buna crema naturala este laptele tau ... si eu am dat cu spe creme , dar tot cu laptele meu am rezolvat

la Stefanute

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

slabesc slabesc...si inca cum...dupa nastere cand am ajuns acasa deja aveam date 15 kg... si dupa in 12 zile alte 2kg...

Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Stai linistita ca le pui inapoi

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Oco , mi se face semn sa ma bag la
... am fugit

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

bei ce-mi place vad ca toate ati facut inventarul la cilindri
ati invatat pe derost?..maine va dau lucrare

Dodo puiule,ce ai patit...poate ca tu ti-ai zis oful,dar eu am omis (nu prea am timp sa citesc toata arhiva care se scrie in cafenea)daca te pot ajuta,cu mare drag o fac.

stefanuto,ce este f bun ptru sfarcuri este crema de galbenele si sa stai cu sfarcurile la aer,fara sutien,fara bloza,cat mai des.eu bagam in protectoarele de silicon,crema de galbenele si stateam cu ele catva timp,apoi le scoteam ,eu nu am avut rani,doar am prevenit(indicatiile medicului).ranile la sfarcuri sant ori dataorita faptului ca pozitia bb la san este gresita ori fiindca bb sta prea mult la san.
pozitia buna este ... burtica bb-ului sa fie lipita de burta ta ,nasucul si barbita sa taie orizontal pieptul (daca o alaptezi satand tu in fund,si verticala, daca stai culcata),sa-i bagi in gurita nu numai sfarcul ci cat mai mult din aureola.

citeste pe la "alaptarea help line"...sunt multe sfaturi medicale acolo de luat in seama.

pupice la printesa oac oac!

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

neatza gagici.

cafea pt toata lumea , ciocolate si ce mai vretzi voi.

La Multi Ani Ioanelor , Ionilor

ioanaradu La multi ani !! azi dai de baut, de mancat , vezi poate te eschivezi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

LA MULTI ANI ION,IOANA!

beau in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele

Mergi la inceput