Neonato Piuma, va rog

Neonato Piuma, va rog | Autor: martie

Link direct la acest mesaj

Oscilez in a-mi cumpara carucior Nenato Piuma si Brevi Grillo. Totusi, as dori sa vad si eu o poza cu Neonato Piuma si fara husa de picioruse, ca nu am gasit nici o poza fara husa. Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

La multi ani! E foarte adevarat, pentru caruciorul www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=464" target="_blank">Nenato Piuma Singurele poze disponibile sunt cele cu husa pentru picioruse. Asa apar chiar si pe www.neonato.it/schedaprodotto.asp?id_catEcomm=1&id_prodotto=109" target="_blank">site-ul producatorului. Am reusit totusi sa gasesc pe un site strain www.e-bebek.com/tools/ShowMeProductPic.aspx?ProductID=30891" target="_blank">o poza fara husa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Da, culmea e ca si pe site-ul producatorului au numai poze cu husa, ca am cautat si eu. Multumesc din suflet pentru poza, chiar nu ma asteptam sa o primesc asa de repede, daca ma hotarasc, voi lua de la Buburuza. Multumesc!

Mergi la inceput

Daca te hotarasti, te asteptam cu drag! Avem si modelul www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=235" target="_blank">Grillo de la Brevi. Si-n plus, furnizorii nostri au inceput sa ne trimita ofertele pe 2008 - colegii mei iti pot trimite pe mail poze si informatii inclusiv despre astea, inainte chiar de a fi introduse in magazinul virtual.

Mergi la inceput

Da vreau sa-mi trimita, multumesc mult, oricum, nu ma grabesc asa de tare, mai am timp sa studiez problema, cat timp e zapada pe strada.
Multumesc muuult de tot. ***

Am sters adresa de mail, ca sa nu te trezesti cu j'de spam-uri. Am transmis adresa ta colegilor care se ocupa de relatia cu furnizorii, si daca apare ceva din categoria care te intereseaza iti vor trimite informatii. Cel mai bine ar fi sa trimiti chiar tu o cerere de informatii pe mail

Cu drag, Buburuza

Mergi la inceput

da, asa am sa fac si La multi ani! si voua, m-am luat cu carucioarele si nici nu am raspuns. Multumesc inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Am si eu o intrebare pentru buburuza.com si m-am hotarat s-o postez aici pentru ca aici ati discutat despre caruciorul Grillo de la Brevi, care imi place si mie. Eu am trimis si un mail dar poate pe forum primesc un raspuns mai repede...

Mie imi place foarte mult cel pe maron si as vrea sa-l comand numai ca n-am inteles prea bine cum selectez culoarea atunci cand comand. Cel putin nu am vazu niciun camp destinat selectarii culorii. Sau solutia ideala este sa vorbesc cu buburuza.com prin tel ca sa precizez culorile din stoc?

Multumesc,
Cristina

Mergi la inceput

Draga Cristina,

Din cauza "miscarii" permanente a stocurilor* (modele si culori), cele mai sigure si proaspete informatii despre ce este disponibil si ce nu le obtii de la operatorii buburuza, pri email sau la telefon 031.104.7303 sau 031.104.7304, de luni pana vineri intre 10 si 17.30.

* stocurile variaza in permanenta, de aceea optiunea de alegere a culorilor nu a fost activata pe magazin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Multumesc frumos, buburuzo pentru raspuns .
Am sa sun maie sa vad ce si cum.

Cristina

Mergi la inceput