Cum pregatim ficatelul?
Raspunsuri - Pagina 2
diuna spune:
La un anisor, ca sa-i mai schimb gustul, i-l faceam in folie de aluminiu, la cuptor. Inveleam ficateii in folie impreuna cu ceva legume ce fierb repede( putin dovlecel, conopida, mazare congelata)si ii faceam intr-o iena mica, la cuptor, cam o jumatate de ora. Scoteam si pasam tot. Noua ne placea.
Pofta buna si voua!
iahim spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Adela interesanta reteta de chiftelute, poate o incerc si eu. Si noi il preparam in mai multe feluri, dar la 1 an nu papa decat mixate, eventual bucatele mici si de-aia n-am scris alte retete.
Aaa, mai poate fi facut la cuptor. Dat intr-un clocot sa iasa spuma, apoi pus intr-un vas de iena cu apa la cuptor, putina sare, o foaie de dafin si cand e gata suc de rosii si cateva feliute de usturoi pt. aroma. Apoi mixat si iese ca un sos gros si pus peste piureut.
Oana 24+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Super,Bubu,am sa incerc si eu!Multumesc!
Iubirea mea
Poze
alison spune:
ca sa protejam ficatelul lui simon,il inabusim simplu cu nitica apa si ulei(de masline),pt. cit isi schimba culoarea si se patrunde,cu putina sare adaugata la sfirsit.si il servim cu pure de cartofi sau cartofi natur.
pt. noi il facem prajit sau pate(cu unt,piper,oregano,galbenus fiert ,dupa cum ne e inspiratia).sau cu felii de mere(descojite) inabusite in ulei,apoi adaugam si ficatelul -iese minunat la gust!cam atit,deocamdata!
http://community.webshots.com/user/alisonsimona
ancaMT spune:
Mofturoasa mea il mananca ff bine fiert in ciorba si amestecat cu galusti de gris tot din respectiva ciorba... incearca poate asa merge..
eu am incercat si celelalte variante si nu prea a mers, dar ea nu prea e fan cartof..
ANCA, mami de LUCIANA MARIA (18.09.2006)
poze
varsta noastra