FERTILIZARE IN VITRO
Buna fetelor,
Cine ma poate ajuta si pe mine cu 60 de fiole de MENOGON 75 IU? Eu nu gasesc in farmacii acum, si am nevoie foarte urgent in februarie 2008. Eu am plus ( de dat) 14 fiole de Puregon 50 IU, cu valabilitate pina in 2009. Va rog!
va rog sa-mi scrieti pe firicelalbastru@yahoo.com toate detaliile ( daca aveti, bineinteles)
MULTUMESC!
Raspunsuri
zouzounaki spune:
din cite am citit Menogon nu se mai fabrica,dar in locul lui se foloseste Humegon,despre care se scrie asa:"Humegon contine menotropina (hMG) liofilizata, cu un inalt grad de purificare, obtinuta din urina de femeie. Actiunile FSH si LH sunt in proportie de 1:1. Preparatul se foloseste pentru a stimula maturarea foliculara la femei, spermatogeneza la barbati si pentru promovarea secretiei de steroizi gonadali. In plus, poate fi folosit cu succes in cadrul programelor de reproducere asistata medical (de ex. fertilizarea in vitro, transferul embrionar, transferul intrafallopian al gametului). In general, Humegon se combina cu Pregnyl; tratamentul combinat poate fi fie secvential (pentru inducerea ovulatiei sau hiperstimularea controlata) sau concomitent (pentru stimularea celulelor Leydig). Deoarece hMG este de origine umana, nu se asteapta aparitia anticorpilor... Flacoane injectabile continand 75 u.i. sau 150 u.i. menotropina."..numai bine si succes
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Anca Wish spune:
fetele care au facut cu mine luna trecuta FIV-ul si nu au mai gasit menogon, l-au inlocuit cu Menopur. Vezi ca se gaseste in farmacii si costa 80 lei/fiola. E acelasi lucru, dar fabricat in alta parte si cu mult mai scump.
Menogon nu mai gasesti. Si, in niciun caz, nu asa multe fiole.
Mie mi-au ramas 3 fiole si, daca crezi ca-ti vor fi de folos, ti le ofer cu mare drag.
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
petrutaica spune:
Buna, Ancuta
Da le vreau. Vreau sa luam legatura. Si eu sunt din Bucuresti. Intra te rog pe adresa mea de mail firicelalbastru@yahoo.com si te rog sa-mi dai numarul tau de telefon pentru a lua legatura. Mutumesc , draga mea, succes !