Am si eu o intrebare.

Am si eu o intrebare. | Autor: servetel

Link direct la acest mesaj

Zilele astea trebuie sa vina popa cu boboteaza si nu l-am mai primit de mult si nu stiu cati bani sa ii dau.
Voi cat dati ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Cat vrei,daca vrei!Nu e obligatoriu sa dai bani!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fii linistita ca o sa iti spuna el cat e "contributia".

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu am dat 50 ron cand a venit cu ajunul craciunului si la dascal niste marunti vreo 10 ron

uitam sa zic ca ne-a dat cadou un calendar ortodox din ala de perete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Cred ca ar trebui sa ne dezvatam de banii astia dati aiurea. Daca vrem sa dam bani bisericii ar trebui ca biserica sa poata da chitante si sa justifice ce face cu ei. Probabil ca-mi vor sari unele in cap si-mi vor spune ca preotii sint mai presus de impozite si facturi, dar eu una m-am cam saturat sa vad cum preacuviosii nostri isi cumpara vile si masini de zeci de mii de euro si nimeni nu intreaba cum o fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Eu cand a venit cu ajunul Craciunului i-am dat 20 RON, insa azi, pentru ca a venit "cu noaptea-n cap" (pe la 9 si 10) nu l-am primit ca eram in pijama si cu patul nestrans. Oricum, pe 9 vine preotul catolic (sotul e catolic) cu sfintirea casei (acelasi lucru ca la noi in ajunul Bobotezei).

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamatei spune:

Pai trebuie sa platesti cultul care nu e stabilit de preot ci de Episcopie si difera de la o localitate la alta(eu de exemplu a trebuit sa dau 70 ron de persoana pentru ca locuiesc intr-o localitate de langa Oradea unde sunt putine familii ortodoxe, iar tatal meu a platit 25 ron el locuind altundeva) apoi pomenirea membrilor familiei vii si morti-cununa anului(la tatal meu a fost 4 ron pe membru de exemplu) si cat vrei tu pentru cruce.Pe tot se da chitanta(mai putin pe suma data pentru cruce).Dar acesti bani se pot da si esalonat in cursul anului la biserica.Deci chiar daca stai prost cu banii eu te sfatuiesc sa primesti crucea pentru binecuvantarea si sfintirea casei.

Mergi la inceput