Castane coapte
Raspunsuri - Pagina 3
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by mnarcisa
asa ca am incercat sa pun cateva la microunde si le-am lasat 10 min.
bine ca nu au explodat!
Succes data viitoare!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
ioanaiub spune:
eu le crestez in forma de cruce, pe partea plata, nu pe cea bombata, si le prajesc in tigaie, miscand intruna tigaia, ca la floricele de porumb ... sunt gata cand coaja se desprinde usor
http://s244.photobucket.com/albums/gg22/ioanaiub/?action=view
monica-elizabet spune:
am mai facut o data de atunci castane si nu s-au copt tot in acelasi timp ca prima data...si-am tot gustat, si-am tot gustat...pana mai aveam vreo 20 de castane la final
a treia oara clar le fac fierte...
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
a treia oara clar le fac fierte...
prajite sunt mai bune
la mine nu ies de ex.castanele prajite in tigaie - cred ca si calitatea castanelor conteaza
cele pe care le cumpar aici provenite din China au nevoie de putina fierbere dupa care le pun in tava si le prajesc cam la 220 de grade
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.