As dori sa stiu daca fetita mea nascuta in irlanda poate primi alocatie de stat,Eu am buletin de Cluj eliberat la 19/03/2007.
[ url="aici scrieti adresa web a albumului de poze" ]aici scrieti denumirea dorita pentru albumul foto[ /url ]
balaceanu_l, ce ai mai aflat intre timp?
Chiar acum se discuta despre asta la "fetele din America" si se pare ca se poate primi alocatie daca copilul are certificat de nastere romanesc....
M-ar interesa si pe mine mai multe detalii....
Oare alocatia de 2 milioane se plateste si retroactiv....am 2 fetite...una nascuta in ianuarie 2006 si una nascuta in iunie 2007...parca legea a intrat in vigoare la 1 ianuarie 2007...
iar cele 2 milioane se acorda in cash sau sub forma de bonuri valorice?
As vrea sa citesc si eu Legea dar n-am dat de ea inca....
Irina
Este pe pagina legislativa
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
In legatura cu alocatia de stat nu am mai aflat mare lucru.
Poate am sa aflu pe 14 feb. cand am sa ma duc la ambasada sa ii ridic certificatul de nastere romanesc ficei mele.
Am sa va dau de stire daca aflu ceva. elena2001
Loredana mama de Alexandra 4 luni
[ url="aici scrieti adresa web a albumului de poze" ]aici scrieti denumirea dorita pentru albumul foto[ /url ]
Am rezolvat cu certificatil de nastere,si in legatura cu alocatia trebuie sa ma duc eu in tara la primaria de care apartin si sa depun o cerere pt alocatie si o sa imi fac un cont curent la o banca(preferabil brd) si am sa ii pun alocatia pe card.
Avem acum certificat de nastere romanesc si cod numeric personal.
Pasaport o sa ii facem in tara cand mergem in concediu,singurul lucru ce ne trebuie e o procura facuta la ambasada si cu aia o pot duce si aduce inapoi pe alexandra
Loredana-Bianca mama de Alexandra (16.10.2007)