Cafea cu aroma de femei - 61*
Raspunsuri - Pagina 8
aidaciolac spune:
mona noi scriam un capitol in 2 ore in seara de vineri ...
... clar ca nu ne-am revenit de dupa sarbatori 
... pai cum credeti voi ca s-a ajuns in trei luni la *61* ca sa nu mai zic de primele care nu au fost numerotate si la care eu nu am participat ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
ramyteo spune:
DA Aida asai dar fiind mai noua nu stiam asta . LAs ca isi revin ele dar pana isi revin ne apuca Sf. Pasti![]()
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
iahim spune:
Buna fetelor!Este un ger naprasnic aici!Am vrut sa merg la patinoar dar cred ca inghetam pana acolo!Asa ca mai bine aici peDC!
ramyteo spune:
Pai da Iahim dar vezi ca fetele nu prea tin cont de asta ca e frig afara . Cam umbla lela ca pe aici nu prea dau![]()
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
wonderful spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
mona noi scriam un capitol in 2 ore in seara de vineri ...
... clar ca nu ne-am revenit de dupa sarbatori
... pai cum credeti voi ca s-a ajuns in trei luni la *61* ca sa nu mai zic de primele care nu au fost numerotate si la care eu nu am participat
AidaPOZE
Matza Emma in actiune
Mi-amintesc ca am venit cu subiectul asta cand eram la 'In 1 sau 2...',a prins,ne-au mutat aici la 'Prieteni...'si de atunci nu ne mai poate opri nimeni.
Azi e ziua lui Lali?
Azi noapte a fost asa ger ca a inghetat conducta de la centrala de apa calda,a aruncat peste ea apa calda dar gresia din balcon e patinoar.M-apuc io de piruete,ce sa mai bat drumul pana la patinoar!
iahim spune:
W, e mai misto la patinor,iti spun din experienta ,daca vrei margem impreuna! Nu mai pleci de acolo!Pacat ca puiul meu e prea mic,are 3,6 ani,i-am pus patinele,nu merge decat sustinut de ambele maini!Poate la anu:!
ramyteo spune:
Oricum, sa sti ca parca nu te mai poti abtine si tot ai mai bea cate o cafea.
Iahim ,las ca creste puiutul si zice "mami tu nu vi cu noi"![]()
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ramyteo spune:
TEo a mea in 29 dec. a facut 2 ani si 6 luni
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
aidaciolac spune:
Termina iahim , piruetele din balcon nu se compara cu nimic
, asa ca Wendy baga mare ... vezi sa nu sari peste balustrada , ia parasuta in spate
si trimite si husbantu jos sa iti faca o poza ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune