Cafea cu aroma de femei - 61*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

Adino...carnaval...faine poze cred ca te-ai distrat grozav...maseorul nu a fost cu tine?

beau in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Stefania frumoasa foc falcoasa ta si Mateiu lu ioana
Adina,Wendi sa ziceti merci ca ati ajuns cu bine acasa. Bey ca si ai mei au ajuns acasa cu cateva ore inainte sa nu se mai poata circula in Constanta. Si asa au zis ca pe "Soarelui" a fost un calvar ...

Eu azi am umblat cu Misu (pisicu negru a lu Emma) la doctori... control , radiografie , operatie ... desteapta de Liza i-a fracturat laba in 3 locuri ca s-a enervat pe el. Bine ca nu l-a pris de cap ca il decapita ... nu ar fi fost primul

la toate

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Fano,galuscutza ta creste vazand cu ochii,ii prieste viata extrauterina.
Adin,fot. tale sunt trasnet,da' unde-i Creatza?Ai vazut ce noroc ati avut cu zborul?Aici e scandal de 2 zile,la Bc erau sa-i bata pe angajati.
Aida,cum mai stai cu piruetele?La Tulcea nu era zapada deloc,la fel si pe sosea pana la Bc cand mi-am amintit ca-i iarna,in schimb acolo era un vant de-ti muta celulele si neuronii;cu ocazia asta mi i-am aerisit!Aici in Bc se poate circula cu masina,au curatat strazile,dar acum sunt cam -14,15 grade,iti ingheata si matzele.Si cand ma gandesc ca pritesa spunea ca-i frig la ei,la +14 grade.Glumeata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Fanna, n-am putut sa-l iau pe maseur, ca am petrecut sarbatorile in familie.
daaar, ca sa-i treaca, i-am promis ca merg cu el la Viena - de joi pana duminica (saptamana viitoare), asa ca e fericit

Wendy, creata dormea la ora aia. Pai tucrezi ca ma lasa sa plec undeva daca ma vedea asa imbracata? Venea si ea! Ei, m-am tupilat si m-am deghizat, ea n-a vazut de ce e-n stare ma-sa

clar, am sa port mai des peruca neagra, m-am hotarat

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

doamne W ...citeam si nu ma dumiream ca galuscuta...a lu stefana...nu a lui fannna...sa-mi stea inima nu alta...credeam ca stii tu ceva si eu nu...

Mergi la inceput

Bey vrajitoareo , super faina costumatia ... si manechina
... dar chiar asa , unde e soricutza?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

las ca i-ai dat tema pt acasa...cred ca jubileaza...aranjeaza cu cei de la aeroport !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fannna2003

doamne W ...citeam si nu ma dumiream ca galuscuta...a lu stefana...nu a lui fannna...sa-mi stea inima nu alta...credeam ca stii tu ceva si eu nu...

hehehe , te simti cu musca pe caciula? hai ca o sa fie fata de data asta

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

vrajitoarea adina...hmmm...e cam rosie...asta e de bine
aido ce mai faci?
cum e la voi vremea?
aseara vorbeam cu fiimiu de timisoara...hmmm...ma cam enerveaza pustiul...mai nou sta in dubii daca sa mai mearga la festival...e

Mergi la inceput

puschea pe limba ta aido cat c... popii

Mergi la inceput