Timisoara, Impreuna! (74)
Raspunsuri - Pagina 18
Doris-Alina spune:
So...sa revenim...
Claudia, imi pare sincer rau ca nu ai putut rezolva, las ca li se termina si lor concediul, si rezolvi...
Katik, ce faci? te duci dupa fata la gradi?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
katik spune:
nu, doris, nu ma duc. o aduce bogdan acasa.sper! deocamdata, asa a fost vorba si inca nu m-a sunat sa dea indicatii![]()
![]()
![]()
katik spune:
stau si vegetez un pic, ma doare capul de pocneste, se vede ca am avut din nou pauze azi-noapte
. azi n-am facut nimik, nimik, nici macar vasele nu am chef sa le spal
claudia74 spune:
Katik,stai linistita ca nu e nici o graba,doar ca nu mergem zilnic in localitatea resedinta de aici,deci mie imi e de drumul pana acolo,si-asa cum spuneam nu stau eu in asa ceva,imi e egal,sunt mandra-n toalele mele de roman.
Aida imi pare rau ca eu nu ti-o pot imprumuta,dar tu vrei sa cumperi amestesc gata facut de paine,nu stiu daca este si in ro asa ceva ca si aici,sau vrei tu sa faci cu ingredientele tale? eu cred ca si in amestecuri e cum spui tu tot felul de chimicale,eu numai fac de mult la aparat.
Doris am citit de concurs si e super ca te gandesti la ceva ptr noi,dar eu sigur nu pot putea participa alaturi de voi la ceva
.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
anda spune:
aidooo, poate iti fac io rost de o masina de paine. stai sa sap....prin camara ![]()
ii faina rau doar ca mie mi-e leneee. babana bred este nebunie.
claudia, cu concursu' avem idei garla. una si una doar sa ne calmam umpic cu problemele prin zona si dupaia vedem. 
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
....editat. banana bred am vrut sa zic...o iesit babana. oare di ce? 
katik spune:
no lasa ca sigur ne calmam cu toatele!!!!!!si trecem cu toatele la scris, ca avem de treaba pe aici!![]()
![]()
Ana68 spune:
Salutare si de la disparuta de mine,
Hai ca am o pauzica si am zis sa trec sa va dau si eu binete...
Ia ziceti si la mandea despre ce concurs e vorba...sau e secret?Sau ma bag si eu ca musca in lapte?![]()
No,Anda dragule,rezolvasi problema linux?May,am uitat sa intreb:catre ce zari plecati?Sau ati fo deja?
Pupici voua.Mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
deya spune:
Pe fuga:Dmai am de invatat ca maine e examenu
doris ai primit pm-ul meu?ceati facut cud intisoru?
aida sper ca esti cu moralu mai ridicat
am citit in fuga de aia nu pot sa va iau pe rand
anda ,katik ,danitin,silvana .lormi(unde e? ana,gonghy,lore,maria
aidaciolac spune:
deya tinem pumnii maine , poimaine (si raspoimaine?) ... lasa ca o sa iti cada ce o sa stii cel mai bine 
katik a pocnit? Hai mai-mai ca sa iti treaca
si 
Ana e tare cu concursul
o sa auzi curand 
Anda nu ma 'nebuni.
Ai si nu faci? [:o] de ce?
Claudia
mult , se pare ca se rezolva ... ![]()
Pup la toate ca trebuie sa duc martanu la doctor ...
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
danitin spune:
Salutare!
Katik merci pentru incercarea de dimineata de a ma inviora dar .. no chance. Asa somn mi-a fost toata ziua ca era, jur, sa adorm la volan. Poate si pe tine te doare capul tot din motive climaterice, cred ca pe aproape toti ne da peste cap timplu asta mohorat. Tot nu am apucat sa caut reteta de supa de fructe de mare pe net, mai ales ca vreau sa intru pe site-uri frantzuzesti, acolo e nebunie de culori ce rete pot sa aiba. In schimb asta seara vreau sa fac semipreparatul de care iti pove, ala cu creveti, calmari si scoici.

Ana pai bine dupa atatea asteptare doar doua randuri???? Sa le fie rusinica ca-ti dau atata de lucru, ei nu stiu ca e nevoie de tine si aici?
Cat despre concurs nici eu n-am priceput exact doar ca momentan e ... secret.
Aida, aparat de paine n-am avut si sincer nu cred sa am vreodata rabdare de el. Am eu o filosofie fatalista ca la cata poluare inghit respirand si la cat de marsavite sunt pana si materiile prime cateva E-uri acolo in plus nu conteaza. In materie de paine pt Spiridus incerc sa-i iau din locuri unde stiu ca o fabrica si vand pe loc - Discount, Piata 700, Real - ma gandesc ca poate pentru ca se vinde imediat nu mai baga si conservanti
Claudia vezi, fiecare vrea ce nu are ... eu ma topesc dupa painea aia neagra cu seminte. Cand am fost ultima data in Austria am savurt micul dejun de dragul feliilor de paine neagra cu tot felul. Aici nu are rost sa-mi iau ca-i scumpa si numa eu mananc din tot familionul. Pacat ca nu s-a inventat teleportorul, sa-ti trimit din asta alba si sa dai la schimb din aia.
Lore cum a fost ziua, a mai trecut posomorala?
Mai, eu am o problema, o discrepanta majora intre planuri si avant. Atatea vreau sa fac si sa dreg dar parca nu am energie. Sper sa fie de la vreme. Oricum m-am apucat de cura de slabire Doris, tu cum stai cu scrumiera?
Anda am si eu o idee, poate apucam sa vb pe ms despre ea. Ceva pt blog.
Pe Telesport cred c am stire la ora 18.00 cu enirea celor 2 jucatori slovaci la Poli. Maine se pleaca in cantonament la Debrecin.
Mamica de spiridus
Avem si poze noi