Timisoara, Impreuna! (74)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

danitin, sa sti ca nu te-am uitat cu retetele, numai a=ca am zis ca le scriu, pun poze si le trimit la anda sa le puna pe blog, numai ca n-am apucat inca, ca a fost iures la mine. supa nu am facut niciodata din ele dar cred ca trebuie sa fie buna si aia, poate o sa incerc odata.
astept cu interes conferinta de presa. se da undeva la tv?
doris, da, este durere in dreapta jos, e balonat, nu are febra sau greturi. e nasol, se duce azi sa caute vreun prieten chirurg.acum stau cu fundu'-n pioneze si ma uit la telefon
. nici n-a mincat de dimineata ca daca e rost de analize sa le poata face pe loc.
mi-e rau si mie de stress deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Care aveti o fata linistita si tacuta, nu vreti sa facem schimb, asa...vreo saptamana???

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Bey Dorisule teroare fiica-ta , bine zicea Claudia.
Am observat ca nici ea nu mai poate sa pronunte bine din cauza ca a cazut dintisorul nu ii mai iesea asa cum ar fi vrut

Lormi frumoase poze ... hai sa ne spui si noua cand te intorci de la medic

Mariaa ne spui ceva?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Doris cum adica m-ai asteptat la mall ... pai noi am fost aseara si am urcat la papica direct cu liftul ca vroiam sa papaciulim ceva de la KFC. ... dar ce era acolo ... m-am lipsit
... asa ca am coborat la parter la pizza Hut si am plecat de acolo la 22.
Voi pe unde ati fost?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Aida, ai dreptate, sa stii ca vb cam ciudat de ieri, si la propriu si la figurat, parca e sasaita si la litera f parca pronunta altfel, pai ce-o fi la fetele noastre cand le pica si restul?
Le mai intelegem ce spun?

Mey, eu nu te-am asteptat la mall, te asteptam pe ms...da na...ma rog...

Fetele, am vorbit cu Maria, mama ei nu e chiar foarte bine, se pare ca a contactat o viroza.
Ganditi-va si la ea, sa-i transmitem ganduri bune si sa o incurajam...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare, salutare, pt mine o tona de cafea va roooog, ma termina timpul asta de afara tot somn si lene imi e. Si de azi incep iuresul!

Doris ai dreptate am vazut ca la magazinul respectiv au mai mult hainte de copilasi mici dar pt spiridus am gasit cam to ce am vrut si faine, adica nu o "inghesuie". Vreau si eu nr Mariei dar ti-ar fi tare greu sa mi-l trimiti pe SMS ca plec in 10 min si nu stiu cand mai ajung la un calculator. Merci!

Katik, m-am speriat ca m-ai uitat dar acu am priceput spilul. Pai caut eu reteta de supa si daca imi iese trimit si tie. Salata de Revel nu mi-a prea iesit si de aia vreau sa schimb ceva. Da am cumparat de la Real o punga cu ceva mancarica cu orez, scoici, creveti si calamari, din aia de doar o prajesti 10 min si e gata asa ca ... te tin la curent.

Lormi, frumoase poze, cat despre bebe noi am asteptat aproape 5 ani pana sa vina Spiridusul. La inceput eram tare stresata, nu-mi dadeam seama de ce nu se intampla nimic cand toate conditiile erau indeplinite, de vreo 2 ori au fost si alarme false. Pe urma am luat hotararea sa las lucrurile in voia lor si, exact cand credeam ca vom renunta la ideea de a avea bebe, a aparut si iures ne-a facut.

Claudia merci de cafea.

Silva cum merge cu lasatul de fumat?

Aida pisoiasul e bine?

Ana, tot nimic?

Lore tu pe unde esti, la serviciu probabil?

Pentru cine e interesat astazi la 12 are Iancu conferinta de presa sa anunte ce are de gand. NU poate sa vanda echipa doar sa-si retraga finantarea si sa vanda cativa jucatori care au contract cu Bkp. In plus ameninta ca fara el nici Uhrin care e intr-adevar un antrenor ff bun nu va ramane. Pe de alta parte tot da declaratii ca va aduce jucatori din brazilia, de la bucale, etc asa ca sper sa nu fie serioasa retragerea - fara banii BkP mi-e sa nu ajungem ca aia de la UTA. La 14.00 e reunirea lotului, se pare ca McKain nu mai vine ca nu a vrut sa-si prelungeasca contractul. In direct nu stiu sa dea nimeni stire de la evenimente dar sigur vor fi materiale la stiri, pe parcursul zilei la Realitatea si National, seara pe celelalte posturi. In functie de program incerc sa intru cat mai repede sa va spun ce si cum dar nu stiu cand am sa ajung la un calculator.

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Of Katik, scuze, stiam ca mai vreau sa scriu ceva dar in viteza fiind si adormita rau am uitat. Pai vroiam sa zic ca tin pumnii sa nu fie apendicita, daca zici ca e si balonat poate e ceva digestiv totusi. Dar si daca e cumva apendicita nu e asa un capat de lume, nasa spiridusului s-a operat acu cativa ani si in 2 zile era deja acasa. Oricum tin pumnii sa nu fie probleme....

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Danitin, trimis sms...

Am vb cu Ana, e secretara acum pana in 17 ian, ii tine locul unei colege, a vrut sa va scrie, nu poate de la pc-ul ala, asa ca m-a rugat sa va transmit multi pupici...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Ana

Katik mai esti aici sau ati plecat deja? si tinem pumnii

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

uite ca sunt p-aci. a venit d-l sotz acasa, deocamdata e ok, se pare ca nu este apendicita, deocamdata nu e de taiat nimik. analizele sunt toate ok. a primit ceva medicamente pt o saptamina. trebuie sa tina regim (asta e cel mai greu), si peste citeva zile trebuie sa sune dr sa vada ce si cum mai e. multam de sustinere!!!!
doris, arunca si la mine nr mariei, pls!!!

Mergi la inceput